Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Orakulų apdovanojimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ nerimsti?

Comment

Aš ramus
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Tavo prizą mes su Oranger'iu pardavėm Kalvarijų turguj, už tai išėjo po porciją charčio ir cepelinų Mmm... niam niam

Comment

Viskas!
          Reikia pagaliau apdovanoti didvyrius!
          Taigi, siūlau trečiadienį, nes man darbymetis nerealus ir dar savaitgalį tikriausiai vėl nebūsiu Vilniuje.
          Dar dėl vietos: mačiau, kad virš tunelio jau kažkas veikia. Kas buvo, kaip ten, kas ten?
          Gal susitinkame ten? Trečiadienį 19.00?

Comment

Tam bare lenktu stiklu? Jei jis veikia jau, tai aš už

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
              Tam bare lenktu stiklu? Jei jis veikia jau, tai aš už
              Tai sutarta.
              Aš mačiau, pravažiuodamas, kad žmonės prie staliukų sėdi, bet kas ten per kabokas nežinau, gal klubas koks...

Comment

Tai va, man pasakė, kad ten japonų restoranas kažkoks. Tinka krepšinio apdovanojimams?

Comment

Čia gal ne į temą, bet ar organizuos kas nors Eurolygos totalizatorių? Po Eurobasket'o sekmės manyčiau būtų norinčiųjų vėl sudalyvaut.
                  Oranger gal nepasididžiuos ir šįkart suorganizuos ką nors panašaus?
                  Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

Comment

Parašė Homer.J.S. Rodyti pranešimą
                    Čia gal ne į temą, bet ar organizuos kas nors Eurolygos totalizatorių? Po Eurobasket'o sekmės manyčiau būtų norinčiųjų vėl sudalyvaut.
                    Oranger gal nepasididžiuos ir šįkart suorganizuos ką nors panašaus?
                    Taip. Bet tik tuo atveju, jeigu si treciadieni susirinksite pasveikinti spirit ir Eidvis. As rimtai!

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                      Taip. Bet tik tuo atveju, jeigu si treciadieni susirinksite pasveikinti spirit ir Eidvis. As rimtai!
                      Aš tai mielai, tik kad ne vietinis esu, niekaip neišeitų sudalyvauti. Pasveikinsiu tik virtualiai...
                      Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

Comment

Rytoj (jau šiandien, trečiadienį, spalio 24 d.) sveikiname spirit ir Eidvis čia...

...o susitinkame 19 val. čia (A. Tumėno gatvė, 4)

Nuoroda į žemėlapį: http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=91301

Laukiami visi norintys forumiečiai!
                        Paskutinis taisė oranger; 2007.10.24, 00:12.

Comment

Taigi, orakulas spirit pagaliau pasveikintas
                          Virš tunelio atsižymėjome tik simboliškai. Veikia du restoranai, kuriuose nežmoniškos kainos ir neturinčios ką veikti padavėjos
                          Ceremonija įvyko picerijoje "Submarinas" prie Seimo. Eidvis neatėjo, tai jam prizą įteiksiu vėliau.

Comment

Nuotraukos iš apdovanojimo. Deja, dalyvavimas nebuvo gausus

spirit ir pagrindinis prizas - Lietuvos rinktinės marškinėliai

Eidvio prizas, kuris kol kas lieka pas oranger'į
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                              Eidvio prizas, kuris kol kas lieka pas oranger'į
                              Šiandien pagaliau šis prizas buvo iškilmingai įteiktas laimėtojui!

Comment

Ilgokai laukė

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                  Ilgokai laukė
                                  Kuo ilgiau lauki, tuo didesnė laimė!

Comment

o kaip mane apdovanosit po šio totalizatoriaus?

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                      o kaip mane apdovanosit po šio totalizatoriaus?
                                      Nesakyk "op", kol "neįkrovei" į krepšį...

p.s. dėl prizų jau seniai nutarta - jeilaimi "Žalgirio" fanas - "Žalgirio" marškinėliai, jei "Ryto" - "Ryto" marškinėliai. Žinoma, jei forumas finansuos (labai jau daug "našarnikų" atsirado )

Comment

Sveiki visi.
                                        Naujienos tokios. Norite ar nenorite, bet turime pasveikinti mūsų ilgojo Eurolygos totalizatoriaus nugalėtoją - batman.
                                        Turiu Manto patvirtinimą, kad forumas finansuos dovaną. Taigi, dėl šito dalyko kaip ir aišku (manau, batman pasirinks "Lietuvos ryto" marškinėlius )

Norėčiau išgirsti pasiūlymų dėl sveikinimo būdo, savo dalyvavimo, akcijos laiko ir vietos. Netingėkit mąstyt, juk kitą totalizatorių galbūt laimėsite jūs!

Comment

Na cia jau Vilnieciams mastyt laika ir vieta, as kol kas toli nuo Lietuvos nors ir noreciau sudalyvauti kaip antros vietos laimetojas . Tikiuosi kad sita tradicija nenumirs ir gal greitai pamatysim kita totalizatoriu.
                                          I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Working...
                                          X