/\ nerimsti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Orakulų apdovanojimas
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTam bare lenktu stiklu? Jei jis veikia jau, tai aš už
Aš mačiau, pravažiuodamas, kad žmonės prie staliukų sėdi, bet kas ten per kabokas nežinau, gal klubas koks...
Comment
-
Parašė Homer.J.S. Rodyti pranešimąČia gal ne į temą, bet ar organizuos kas nors Eurolygos totalizatorių? Po Eurobasket'o sekmės manyčiau būtų norinčiųjų vėl sudalyvaut.
Oranger gal nepasididžiuos ir šįkart suorganizuos ką nors panašaus?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTaip. Bet tik tuo atveju, jeigu si treciadieni susirinksite pasveikinti spirit ir Eidvis. As rimtai!Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą
Comment
-
Rytoj (jau šiandien, trečiadienį, spalio 24 d.) sveikiname spirit ir Eidvis čia...
...o susitinkame 19 val. čia (A. Tumėno gatvė, 4)
Nuoroda į žemėlapį: http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=91301
Laukiami visi norintys forumiečiai!Paskutinis taisė oranger; 2007.10.24, 00:12.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąEidvio prizas, kuris kol kas lieka pas oranger'į
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąo kaip mane apdovanosit po šio totalizatoriaus?
p.s. dėl prizų jau seniai nutarta - jeilaimi "Žalgirio" fanas - "Žalgirio" marškinėliai, jei "Ryto" - "Ryto" marškinėliai. Žinoma, jei forumas finansuos (labai jau daug "našarnikų" atsirado )
Comment
-
Sveiki visi.
Naujienos tokios. Norite ar nenorite, bet turime pasveikinti mūsų ilgojo Eurolygos totalizatoriaus nugalėtoją - batman.
Turiu Manto patvirtinimą, kad forumas finansuos dovaną. Taigi, dėl šito dalyko kaip ir aišku (manau, batman pasirinks "Lietuvos ryto" marškinėlius )
Norėčiau išgirsti pasiūlymų dėl sveikinimo būdo, savo dalyvavimo, akcijos laiko ir vietos. Netingėkit mąstyt, juk kitą totalizatorių galbūt laimėsite jūs!
Comment
-
Na cia jau Vilnieciams mastyt laika ir vieta, as kol kas toli nuo Lietuvos nors ir noreciau sudalyvauti kaip antros vietos laimetojas . Tikiuosi kad sita tradicija nenumirs ir gal greitai pamatysim kita totalizatoriu.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
Comment