Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2007 Ispanijoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Rodyti pranešimą
    O auksas šiaip ar taip bent 2011 bus
    Na nesikulinkim paimsim ir pas Lenkus

Comment

Su pergale! Ir su bronza! auksas ateis greitai. kitais metais būsim stipriausioj sudėtį, su Macu ir Ilgauskas sakė olimpinėse žais. padarysim ir rusus ir ispanus ir amerikos dream team

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
        Na nesikulinkim paimsim ir pas Lenkus
        Todėl ir pridėjau tą žodį „bent“
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Sveikinimai visiems. Šaunuoliai mūsų vyrai. Kitais metais dar parodysim, kad esam verti daugiau...
          Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

Comment

Parašė Valstietis Rodyti pranešimą
            kitais metais būsim stipriausioj sudėtį
            Duok dieve ...

Comment

Nu ir kas kad mes nelaimejom aukso, bet mes vistiek stipriausi!!! Su bronza
              LIETUVA!!!LIETUVA!!!

Comment

Šaro kritika čempionato sistemai labai teisinga. Lietuviai būdami grupės lyderiais ir kovodami su kitos grupės paskutine patekusia komanda turėjo mažiau laiko pailsėt nė jie, mažiau nė parą. Rusijos treneris paminėjo, kad lietuviai sugebėjo panaikint 19 taškų deficitą atlikdama žvėrišką darbą, bet paskui mums jau tiesiog nebeužteko jėgų. O todėl ir neužteko.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ačiū jums TV3 už nepamirštamas emocijas šį vakarą, ir visą europos
                  krepšinio čempiontą ! Nuostabi rungtyniu pabaiga, kai vietoj euforijos
                  mums rodomos Saridono, omnitelio ir tele2 reklamos ! Jūs
                  nepakartojami. Krepšinio šalies televizija rodanti čempionatą visai
                  Lietuvai tenusiunčia vieną vienintelį savo atstovą į EČ. Per apžvalgas
                  rodoma musvydaitė stovinti prie kompiuterinės scenos ir su megėjiška
                  kamera filmuoti interviu. Negėda ? Jums nusispjaut ant visos Lietuvos
                  ? Jums svarbiau paleist į eterį reklamą per minutės pertraukėlę negu
                  parodyti vaizdą iš minutinės pertraukėlės ? Juk tai irgi žaidimo
                  dalis. Sukat tas pačias reklamas šimtą kartų rodytas, dėl kurių
                  pirmoji ataka neparodoma visada. Čia jau žmogaus teisių pažeidimas.
                  Jeigu jums tele2 omnitelio ir kitų kompanijų pinigai svarbesni už visą
                  Lietuvą ir jūsų įvaizdį, tuomet jūs tikrai prasčiausia Lietuvos
                  televizija. Jeigu sugebėjot išsipirkt teisę transiliuot varžybas tai
                  sugebėkit jas ir parodyti ! Patikėkit jūs per šį vakarą ir visą EČ
                  praradot tiek klientų kiek net neįsivaizduojat. Tarp jų ir mane.
                  Linkiu jums kitą kartą, reklamas rodyti taip kad jos nenukirptų pusės
                  rungtynių, ir rodyti jas, o ne omnitelio ir kitų firmų reklamas !

Nuoširdžiai jūsų Lietuvos krepšinio aistruolis

P.S. Tikiuosi atkreipsit dėmesį į mano pastabas, nes tai yra ne tik
                  mano, bet ir visos Lietuvos nuomonė
                  Va kokią rašliavą nusiunčiau į TV3. Kad padės netikiu, nu bet jau visiškai nervai nelaiko

Comment

Gerai šiandien sužaidė, tik graikų gynyba šiek tiek užkniso. Nepaisant visko galutinis čempionato rezultatas pranoko mano lūkesčius, po visų draugiškų nemaniau, kad taip toli eisim.

Comment

22:00 buvau centre jau, ir iškart pakliuvau į spūstis o pypina visi, tai ir aš nenusileidau smagu kaip susivienija Lietuva po tokių pergalių labai džiaugiuosi bronza bet dar labiau - KAD VĖL PATEKOM Į OLIMPINES!!! AAAA kaip gerai su pergale visus!

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                        Va kokią rašliavą nusiunčiau į TV3. Kad padės netikiu, nu bet jau visiškai nervai nelaiko
                        Tikrai padės Biznis yra biznis

Comment

Ačiū jums TV3 už nepamirštamas emocijas šį vakarą, ir visą europos
                          krepšinio čempiontą ! Nuostabi rungtyniu pabaiga, kai vietoj euforijos
                          mums rodomos Saridono, omnitelio ir tele2 reklamos ! Jūs
                          nepakartojami. Krepšinio šalies televizija rodanti čempionatą visai
                          Lietuvai tenusiunčia vieną vienintelį savo atstovą į EČ. Per apžvalgas
                          rodoma musvydaitė stovinti prie kompiuterinės scenos ir su megėjiška
                          kamera filmuoti interviu. Negėda ? Jums nusispjaut ant visos Lietuvos
                          ? Jums svarbiau paleist į eterį reklamą per minutės pertraukėlę negu
                          parodyti vaizdą iš minutinės pertraukėlės ? Juk tai irgi žaidimo
                          dalis. Sukat tas pačias reklamas šimtą kartų rodytas, dėl kurių
                          pirmoji ataka neparodoma visada. Čia jau žmogaus teisių pažeidimas.
                          Jeigu jums tele2 omnitelio ir kitų kompanijų pinigai svarbesni už visą
                          Lietuvą ir jūsų įvaizdį, tuomet jūs tikrai prasčiausia Lietuvos
                          televizija. Jeigu sugebėjot išsipirkt teisę transiliuot varžybas tai
                          sugebėkit jas ir parodyti ! Patikėkit jūs per šį vakarą ir visą EČ
                          praradot tiek klientų kiek net neįsivaizduojat. Tarp jų ir mane.
                          Linkiu jums kitą kartą, reklamas rodyti taip kad jos nenukirptų pusės
                          rungtynių, ir rodyti jas, o ne omnitelio ir kitų firmų reklamas !

Nuoširdžiai jūsų Lietuvos krepšinio aistruolis

P.S. Tikiuosi atkreipsit dėmesį į mano pastabas, nes tai yra ne tik
                          mano, bet ir visos Lietuvos nuomonė
                          TV3 jau senai mano pagarbą prarado šaunuolis Pedigree
                          Paskutinis taisė boo; 2007.09.16, 23:21.

Comment

Ispanija - Rusija 34-31, blyn kaip noreciau kad Rusija laimetu!!!!!!
                            I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Sveikinimai su pergale, pagarba zaidejams ačiū.
                              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Šarūnas Jasikevičius, krepsinis.net

Esu labai laimingas iškovojęs medalį. Nežinau, dėl ko džiaugtis labiau, dėl medalio ar dėl patekimo į olimpiadą. Man asmeniškai labai svarbu palaikyti Lietuvos krepšinio lygį, kad būtume tarp stipriausių Europos komandų.

Ką manote apie naująją Europos čempionato sistemą? Manau, kad ši FIBA sistema yra siaubinga. Su didžiule pagarba Rusijai ir jų treneriui. Bet jeigu būtume turėję laisvą dieną, kaip varžovai, būtume žaidę finale. Tai vienintelė priežastis, dėl kurios laimėjome tik bronzos medalius.

Paaiškinkite, kodėl mes žaidžiame tiek daug rungtynių. Visą laiką buvome pirmi grupėje, po to pogrupyje, bet neturėjome jokių pranašumų. Tai nesąmonė. Tai priežastis, kodėl nežaidėme finale. Kam žaidžiame pirmas šešias rungtynes, jei tai nieko nelemia? Mes nusipelnėme pranašumo laimėdami pirmąsias šešias rungtynes, o galiausiai buvome tarsi nubausti. Kroatai turėjo laisvą dieną, po to - rusai. Kai žaidi tiek rungtynių per dvi savaites, kiekviena valanda yra labai svarbi. Tai diskriminacija.

Manau, kad jei būtume turėję tiek pat laiko kiek ir rusai, galėjome laimėti. Pažiūrėkite, kokie buvome rungtynių pradžioje. Jie sumušė mus pirmomis sekundėmis. Kokio velnio laimėjome 6 rungtynes iš eilės, kad vėliau neturėtume absoliučiai jokio pranašumo? Jie mus nubaudė neduodami nei pailsėti, nei turėti kažkokią persvarą.

Visiems ačiū ir iki kitų metų.
                                Paskutinis taisė Mindoza; 2007.09.16, 23:31.
                                I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė tiesiogiaiIsLondono Rodyti pranešimą
                                  Ispanija - Rusija 34-31, blyn kaip noreciau kad Rusija laimetu!!!!!!
                                  O aš 100% už Ispaniją. Nors atiduodu visą savo pagarbą Rusijai už gerą žaidimą, o YPAČ Kirilenko jis tikrai maladiec žaidėjas. Ir nepasisant to, kad nepernešu Gezelės... Bet Rusai neverti ne tik ausko, bet išvis jokio medalio neverti

p.s. Šaunuolis Pedigree!! TV3 apgailėtina!

Comment

Eina sau, geras finalas.. ispanai - dramos teatro aktoriai
                                    Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Liko dvi sekundės, staiga, ispanų reikalams pablogėjus, laikrodis buvo atstytas iki 10 sekundžių Reikėtų paaiškinimo.

Taisymas:

Pasirodo tik akimirkai ten taip

Ispanai patys kalti, patys sau viską sugadino
                                      Paskutinis taisė ; 2007.09.17, 00:24.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Bwahahahahahahah IŠP**O Ispanus... nerealu. pasidariau aš už rusus, kai ispanai pradėjo vaidint... ir blemba laimėjo..nu šakės...

Comment

Na bent jau vienintelį pralaimėjimą nuo čempionų patyrėm Gazolis vėl verkia...
                                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Working...
                                          X