Na suprantu. Bet nelabai suprantu kuo Švyturys ją išniekino ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2007 Ispanijoje
Collapse
X
-
Na netikiu tuo girtuoklėliu, kuris porina, jog Sėklytę cielą minutę su bananais smagino. Tiek nelabai kas patrauktų. Kad sirgaliai buvo paėmę, o bobikės kaip visad puolė akių draskyt, tai nieko naujo. Tikiuosi pamatyt apibinduotas galvas - vis šiokia tokia ironija ir akmenukas į vienaantakių daržą.
Comment
-
Kas čia per vaizdelis? Man rašo, kad šitas video jau nepasiekiamas.
Parašė 99 Rodyti pranešimąBe komentarų:
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąKas čia per vaizdelis? Man rašo, kad šitas video jau nepasiekiamas.
...
Comment
-
-
Kaip visada, prasideda nesąmonės. Į vienus neteisėtus veiksmus, kitais neteisėtais veiksmais atsakinėti - nesolidu ir negarbinga.
O bičiuliams, kurie teisino ispanų policijos veiksmus, ištraukos:
PARLAMENTINĖS ASAMBLĖJOS DEKLARACIJOS DĖL POLICIJOS 690 (1979) REZOLIUCIJA
1. "...žiaurus, nežmoniškas ar žeminantis elgesys, ar baudimas yra draudžiamas visokiomis aplinkybėmis..."
2. "Policijos pareigūnas, atlikdamas savo pareigas, privalo veikti ryžtingai ir niekada nenaudoti jėgos daugiau, negu jos reikia vykdant aplinkybių priverstą arba įstatymais pagrįstą užduotį".Paskutinis taisė Toris; 2007.09.12, 20:02.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimą<...> du jaunuoliai, neslėpę savo veidų, priėję prie Ispanijos karalystės ambasados Vilniuje išsitraukė stilizuotą Ispanijos vėliavą be valstybinio herbo, peiliu perrėžė ją pusiau ir pakabino ant tvoros virbų.
Jei nebus baudžiamas ispanų policininkas(ai), negalės būti baudžiami ir šie jaunuoliai. Kitu atveju, nežinau kas jiems gresia
Comment
-
A girdžiat, a kur Pertauskiuks?..nes tas komentatorius tai mane nerviškai veikia
...kažkaip žiūriu, kaip tik kėlinuko pabaiga, taip sugalvoja kamuolį palaikyt, vis veržias, vis meta...ir vis gauna į savo krepšį! ir gintis šiandien man rodos, nusprendę nesigint...gal kaip nors daugiau įmes nu sėkmės metant. Sunku čia su tais slovėnais bus...ginas kaip šunys alkani...
Comment
-
...tai vistik užmėtė aš tai netyčia kažkaip 3 kėlinuką pražiūrėjau įsijungiau per pertrauką francus su škotais, tai užkabino prancūzai taip ir neperlipo škotų barjero...pralošė ten, pralošė ir namie
Tiesa,SU PERGALE!!!
Reiks dabar per Viasat'ą tą 3 kėlinuką atsigriebt...pagal rezultatą, neblogas buvo
Comment
-
Gerai žaidžia slovėnai. Visi dar jaunikliai - atrodo kaip kokios moksleivių lygos ištysėliai, o kaip žaidžia. Dar apie juos išgirsime.Paskutinis taisė vytauc; 2007.09.13, 00:46.
Comment
Comment