Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2007 Ispanijoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na suprantu. Bet nelabai suprantu kuo Švyturys ją išniekino ?
    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Na netikiu tuo girtuoklėliu, kuris porina, jog Sėklytę cielą minutę su bananais smagino. Tiek nelabai kas patrauktų. Kad sirgaliai buvo paėmę, o bobikės kaip visad puolė akių draskyt, tai nieko naujo. Tikiuosi pamatyt apibinduotas galvas - vis šiokia tokia ironija ir akmenukas į vienaantakių daržą.

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
        Be komentarų:
        kazkas baisaus

Comment

Kas čia per vaizdelis? Man rašo, kad šitas video jau nepasiekiamas.

Parašė 99 Rodyti pranešimą
          Be komentarų:
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
            Kas čia per vaizdelis? Man rašo, kad šitas video jau nepasiekiamas.
            Mantai paziurek cia http://www.delfi.lt/news/sport/ekc20...hp?id=14364071

...

Comment

/\ Dar reikėjo pamaut ant tvoros, o ne užkabint. He he he

Comment

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kaip visada, prasideda nesąmonės. Į vienus neteisėtus veiksmus, kitais neteisėtais veiksmais atsakinėti - nesolidu ir negarbinga.

O bičiuliams, kurie teisino ispanų policijos veiksmus, ištraukos:

PARLAMENTINĖS ASAMBLĖJOS DEKLARACIJOS DĖL POLICIJOS 690 (1979) REZOLIUCIJA

1. "...žiaurus, nežmoniškas ar žeminantis elgesys, ar baudimas yra draudžiamas visokiomis aplinkybėmis..."
                  2. "Policijos pareigūnas, atlikdamas savo pareigas, privalo veikti ryžtingai ir niekada nenaudoti jėgos daugiau, negu jos reikia vykdant aplinkybių priverstą arba įstatymais pagrįstą užduotį".
                  Paskutinis taisė Toris; 2007.09.12, 20:02.

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                    <...> du jaunuoliai, neslėpę savo veidų, priėję prie Ispanijos karalystės ambasados Vilniuje išsitraukė stilizuotą Ispanijos vėliavą be valstybinio herbo, peiliu perrėžė ją pusiau ir pakabino ant tvoros virbų.
                    Ispanų policininkas perpjovė ne nacionalinę mūsų vėliavą. Taip pat ir šie jaunuoliai nenaudojo nacionalinės Ispanijos vėliavos

Jei nebus baudžiamas ispanų policininkas(ai), negalės būti baudžiami ir šie jaunuoliai. Kitu atveju, nežinau kas jiems gresia
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

A girdžiat, a kur Pertauskiuks?..nes tas komentatorius tai mane nerviškai veikia
                      ...kažkaip žiūriu, kaip tik kėlinuko pabaiga, taip sugalvoja kamuolį palaikyt, vis veržias, vis meta...ir vis gauna į savo krepšį! ir gintis šiandien man rodos, nusprendę nesigint...gal kaip nors daugiau įmes nu sėkmės metant. Sunku čia su tais slovėnais bus...ginas kaip šunys alkani...

Comment

Kaip suprantu ketvirtfinalyje Gustas bus pagrindinis įžaidėjas

Comment

/\ pasirodo ir be Šaro galim puikiai žaist Nors slovėnai rungtynių pabaigoje vos paėjo. Nustebino mane rinktinė su dviem paskutiniais kėliniais, nesitiki, kad prieš keletą dienų slovėnai vokiečius šitaip sutriuškino.

Na, Lietuva - vienintelė nepralaimėjusi, sveikinu
                          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Su dviguba pergale . Puiki diena šiandien Lietuvos sportui .

Comment

Sveikinu lietuvius su pergale
                              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

...tai vistik užmėtė aš tai netyčia kažkaip 3 kėlinuką pražiūrėjau įsijungiau per pertrauką francus su škotais, tai užkabino prancūzai taip ir neperlipo škotų barjero...pralošė ten, pralošė ir namie

Tiesa,SU PERGALE!!!
                                Reiks dabar per Viasat'ą tą 3 kėlinuką atsigriebt...pagal rezultatą, neblogas buvo

Comment

Gerai žaidžia slovėnai. Visi dar jaunikliai - atrodo kaip kokios moksleivių lygos ištysėliai, o kaip žaidžia. Dar apie juos išgirsime.
                                  Paskutinis taisė vytauc; 2007.09.13, 00:46.
                                  Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Su pergale vyrai ir kiti
                                    Life is a game that no one wins

Comment

Paplokim
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Su pergale visus. (Aš jau visas girtas, stebiuosi, kad dar suskaičiava taškus totaliazatoriuje, jei ką - nepykit, broliai šaunuoliaii )

Comment

Iš rungtynių aprašymo eurobasket2007.org:

Despite some 1,000 Lithuanian fans seemingy turning Madrid's Telefonica Arena into a home match in Kaunas, Lithuania trailed 14-12 midway through the first quarter.

O čia Maljorkos laikraštis:

Comment

Working...
                                          X