Parašė Tadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2007 Ispanijoje
Collapse
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąDiskvalifikuoti Ispanijos rinktinę už tokius šposus.
Prieš darant išvadas reikėtų gerai žinoti buvusią įvykių seką. Tačiau, kaip bebūtų, ispanų pareigūnas pasielgė labai netinkamai.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.10, 20:26.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąMažiau gert reikia
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąPrie ko čia gėrimas? Tiesiog nepakluso žmonės tvarkos sergėtojui ir dabar turi problemų. Tad tegul nesipiktina, jei patys sau bėdų pridarė.
Prie to gėrimas... ai na ar reikia čia aiškint apie pripūtusius
Ale gi Simas "3,14" Jasaitis šiandien užsivedęsPaskutinis taisė rat; 2007.09.10, 20:44.
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąPrie ko čia gėrimas? Tiesiog nepakluso žmonės tvarkos sergėtojui ir dabar turi problemų. Tad tegul nesipiktina, jei patys sau bėdų pridarė.
Čia kalbos abi pusės. Kažin ar mūsiškius būtų tekę vežti į areštinę, jei vėliava perpjauta nebūtų.
---
Javtokas šaunuolis, še jiem.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.10, 20:49.
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąMalačius Šaras!! praejo pro sedinti Parkerį į rūbinę atsipūtęs
Parašė rat Rodyti pranešimąJasikevičius čia šaunuolis <...>
Comment
-
Lietuviai yra Lietuviai, manau daugelis uz veliavos perpjovima butu dave i snuki, nors ir patys kalti kad veliava isinese. O uz perpjovima reiketu kelti byla del izeidimo Lietuvos Respublikai, cia jau kaip ir tarptautinis skandalas. Ta pareiguna atleist reiketu, butu gerai kad kazkas imtusi tvarkyt sita reikala, bet nenoredami kelti skandalo Lietuva turbut atsitrauks...
Laimim... Woohooo!!!!I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO komentatorius prieš tai kaip tik papasakojo Šratinuko požiūrį į ŠarąProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąAle prancuzai ir vienpusiski. Pastatyk zona ir ateProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPer anksti nesidžiaukim, trajakai gali prasimušt.
Taisymas:
Pastatėm į vietą. Nesitikėjau tokios pergalės.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.10, 21:50.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąPasveikinkime Lietuvos komandą su 4-ają pergale.
Dabar belieka palinkėt sėkmės vokiečiams, kad liktume vienintelė nenugalėta komanda. Nors poryt tokia, šiaip ar taip, būsime.Paskutinis taisė Aš; 2007.09.10, 21:57.
Comment
-
nu SU PERGALE!!! Tikrai netikėjau, kad francam 90 taskų įsūdys!
...ir Japtokas tiko,oj tiko...ir lentą sutvarkė, ir juodi nebe taip drąsiai į baudos aikštelę lindo, o ir taškų po Šaro pasiukų parinko!
Super!!! Patiko žaidimas! Bet...labai gali būti, kad dar neviskas baigta, ir ryt vistiek reiks pergalės prieš slovėnus. Nors ir neatrodo, kad tai turėtų būt didelė problema, bet vistiek žaist reiks...
Comment
Comment