Kalnui reik žaidimo stilių keist arba mest krepšinį.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2007 Ispanijoje
Collapse
X
-
inz1K
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąKalnui reik žaidimo stilių keist arba mest krepšinį.
Comment
-
Tai as nesakau kad Kaukenas prastas, tiesiog jeigu susirenka visi geriausi, bent jau tose pozicijose, tai jam kaip ir nera vietos. Kaip 5-ta zaideja i SG/SF geriau tada imt jauna Maciuli, negu kad sedetu ant suolo 30metis su savo ambicijom ir keiktu treneri, kad negauna zaist, nes konkurencija per didele. Jasaitis uz ji universalesnis, be to gali zaist ir SG ir SF.
Kas del Kalniecio, tai jam tas suolis daug duoda, jis ne tik idet gali bet ir neretai deda bloka, ir ne siaip sau, o tada kai jau atrodo garantuoti taskai, kai varzovas vienas is pro krepsio meta, jis ji prisiveja ir uzstoguoja. Gerai kamuolius vagia. Zodziu fiziskai jis labai gerai sudetas: greitas, staigus, soklus. Metimas nera geras, bet juk jo tasku ir nereikes, jo darbas bus sukurti progas kitiems. Driblingo tikrai truksta.
Comment
-
kaunaz, ryskiai pervertini Jasacio galimybes... Dar paziuresim, kas pateks i 12tuka, Jasaitis ar Maciulis.. Na dar nezinia, ka rinktinej is Kleizos bandys daryt, 3 ar 4nr... nemaciau cempionato Japonijoj, tad negaliu nieko sakyt siuo klausimu...
dar karta kreipiuosi i tave, kaunaz.. Sakai 30metis su savo ambicijom?? tai tada neimam visu,kam virs 30?? Tada ir Sarui nelieka vietos rinktinej
Vertinant praejusi ir si sezona, tai Macui dveji metai nenusiseke.. ir kas gali 100% uztvirtint, kad Macas siuo metu geresnis uz Kaukena???? Niekas!! Vat ateis 30metis su savo ambicijom ir issikovos vieta startiniam 5tuke.. ne kiek nenustebciauProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąkaunaz, ryskiai pervertini Jasacio galimybes... Dar paziuresim, kas pateks i 12tuka, Jasaitis ar Maciulis.. Na dar nezinia, ka rinktinej is Kleizos bandys daryt, 3 ar 4nr... nemaciau cempionato Japonijoj, tad negaliu nieko sakyt siuo klausimu...
dar karta kreipiuosi i tave, kaunaz.. Sakai 30metis su savo ambicijom?? tai tada neimam visu,kam virs 30?? Tada ir Sarui nelieka vietos rinktinej
Vertinant praejusi ir si sezona, tai Macui dveji metai nenusiseke.. ir kas gali 100% uztvirtint, kad Macas siuo metu geresnis uz Kaukena???? Niekas!! Vat ateis 30metis su savo ambicijom ir issikovos vieta startiniam 5tuke.. ne kiek nenustebciau
Kleiza turetu buti Sf, tiek pagal zaidima, tiek ir del to kad aukstaugio net ir be Ilgausko turetu netrukti.
As nesakau, kad 30metu yra riba, bet tiesiog ar verta laikyt tokio amziaus atsargini, kuris gautu tik po 10, max. 15 min. pazaist?
Ta mano isvardinta sudetis, buvo su salyga, JEIGU visi geriausi suvaziuotu i rinktine ir JEIGU visi butu sveiki.
Comment
-
kaunaz, panasu, kad neperskaitei sios mano teksto dalies:
Parašė jasha Rodyti pranešimąVertinant praejusi ir si sezona, tai Macui dveji metai nenusiseke.. ir kas gali 100% uztvirtint, kad Macas siuo metu geresnis uz Kaukena???? Niekas!! Vat ateis 30metis su savo ambicijom ir issikovos vieta startiniam 5tuke.. ne kiek nenustebciauProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąkaunaz, panasu, kad neperskaitei sios mano teksto dalies:
Comment
-
antitotalitarizmus
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJEIGU visi bus optimalios formos, Sf Siskauskas ir Kleiza, Sg Macijauskas ir geriau Jasaitis negu Kaukenas
na o paskutinis zaidejas i tas pozicijas jau geriau toks jaunas zaidejas kaip Maciulis, tuo labiau kad ir pats Kaukenas nemanau kad noretu sedet suolo gale...
Aisku kazkuriam is tu 4 jeigu sutrukdytu kokios nors aplinkybes, tada aisku pirmas kandidatas uzimt atsilaisvinusia vieta butu Kaukenas
taip kad pastarajam vietos kaip ir nematauProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąO jeigi optimalios fotmos bus ir Kaukenas??? Kas tada????
o tu manai, kad Maciulis nores sedet suolo gale? Beja,kas pasake ir is kur zinai, kad Kaukenas sedes suolo gale???
Keista tavo mastysena... Zaidejui, kuris trecius metus is eiles yra LEGA vienas is MVP, duot zaist, tik tuo atveju, jei kazkoks grybas Jasaitis gaus trauma
O as matau
Na tiesiog nuomones skiriasi ir tiek, tai tik mano nuomone, vistiek sudeti rinks Butautas. Tai negali zinot kas jam saus i galva. Gal ir Kaukena paims
Comment
-
žiūrėjau, galvojau, mąsčiau...bet išeina man tas pats bent šiuo metu...o kai ateis laikas bus matyt pas ką kokia forma, savijauta, norai, planai, traumos ir t.t. Tuo labiau, kad Butautas kažkada buvo paskelbęs pirmą ir antrą dvyliktukus...tai man rodos toks ir buvo. Tik vietoj Mačiulio buvo Ilgas
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąžiūrėjau, galvojau, mąsčiau...bet išeina man tas pats bent šiuo metu...o kai ateis laikas bus matyt pas ką kokia forma, savijauta, norai, planai, traumos ir t.t. Tuo labiau, kad Butautas kažkada buvo paskelbęs pirmą ir antrą dvyliktukus...tai man rodos toks ir buvo. Tik vietoj Mačiulio buvo Ilgas
Comment
-
Idetas kvietimo i campa filmukas oficialiam puslapy... nu atsiprasau, atrodo kaip kvietimas pencininkam i kurotus Ispanijos atvaziuot o ne i alaus ir krepsinio piknika...
va nuoroda: mms://213.198.74.132/eb07_Fitur_EN.wmvYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai kazkaip nemanau kad Kaukenas geriau uz bent is ju: Macijauska, Siskauska, Kleiza ar JasaitiProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąNelygink Kleizos su Kaukenu.. Kleiza 3-4nr losia, o Kaukenas 1-2 O siuo metu Kaukenas tikrai geresnis uz Maca - tai akivaizdu. Kaip bus vasara sunku pasakyt.. Bet rinktinej turi buti abu.
Comment
Comment