Va jo dabar tai pavarė ! 54:38.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2007 Ispanijoje
Collapse
X
-
Parašė shoklys Rodyti pranešimąGeriausias variantas mediazone.com - bet ten mokamai. Dar radau tokia programele "TVant" ten per "NTV" (kazkoks turkiskas) kanala transliuoja, bet kokybe tragiska. Komentarus galima paklausyt per "Ziniu radija" (ziniur.lt), nuo trecio kelinio transliuot turetu ir LR.
Parašė alonso Rodyti pranešimąNa as per www.tvaidas.com ziuriuMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąDuok tą turkų
Tikri žvėrys, po trijų kėlinių +15
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąEch, be mokesčio nepraleidž, bet dėkui
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąSongailai dar alkoholis neišgaravęs,nei pabėga,nei pašoka...kokio velnio jį aikštėj laiko, kai ant suolo broliai ir Kleiza, dėjimų karalius
86:69. Kebabai suvalgyti
Rinktinės žaidimas 9-10 balų
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąSongailai dar alkoholis neišgaravęs,nei pabėga,nei pašoka...kokio velnio jį aikštėj laiko, kai ant suolo broliai ir Kleiza, dėjimų karalius
Comment
-
Bet jūs norit pasakyt, kad susižaidė per 4 dienas.
Dar klausimas, kiek kartų per pasirengimą Kleiza žaidė 4 numeriu ir kiek baudų buvo pataikęs Javtokas?
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąNepasitvirtino, Valio!!!
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąBet jūs norit pasakyt, kad susižaidė per 4 dienas.
Dar klausimas, kiek kartų per pasirengimą Kleiza žaidė 4 numeriu ir kiek baudų buvo pataikęs Javtokas?
O kažkas sakė 86:81 ot egzpertas.
Su rezultatu bent jau pataikiau į „vidų“ (80 < 86, 73 > 69).Paskutinis taisė Aš; 2007.09.03, 23:59.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDabar atsisuk ketvirto kėlinio pabaigą ir pasižiūrėk iš naujo
Na,bet neblogai sakyčiau....ypač kaip pirmom rungtynėm tai visai neblogai...dar truputį stabilumo ir bus gerai patiko Kaukėnas! ir Šaras kaip priklauso - 7asistai! kaip 2003m varo
iki čempo buvau matęs tik rungtynes su LR, todėl atsargiai +5 daviauPaskutinis taisė boo; 2007.09.04, 00:19.
Comment
-
Parašė alonso Rodyti pranešimąPraleidzia gi. Bent pirmas tris dienasMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPagal nuotrauką su treku galima spręst kaip daugmaž iš vidaus atrodys Panevežio arena
Aj ir dar, vakar tokia mintis toptelėjo, gal ne visai į temą, bet stadionas su bėgimo takais tai maždaug tas pats, kas arena su treku
Comment
-
Pirmiausia tai su pergale visus. Deja vaizdo nemaciau, bet kaip supratau is komentaru ir rezultatu tai vyrai pasirode visai gerai.
Dar siek tiek info apie internetines (nemokamas) transliacijas. Vakar isbandziau dvi radijo stotis: "Ziniu radijas" ir "Lietuvos radijas". Pirmoji transliavo visas rungtynes, bet bent jau man garsas daznai trukinejo bei kartas nuo karto tekdavo is naujo prisijunginet. Su LR jokiu problemu del kokybes nebuvo, bet deja transliacija tik nuo trecio kelinio.
Vienas is puslapiu kur galima rasti video translaicijas http://rojadirecta.com/ . Ten paspaudus ant rungtyniu parodo kokiu kanalu ir formatu rodys rungtynes. Pvz siandien su Cekais rodys "CT4", formatai: TVants, Media Player, Real Player. Deja bent jau vakarykstes rungtynes buvo transliuojamos labai prasta kokybe (veidus iziuret daugmaz imanoma tik tada kai zaideja rodo stambiu planu), be to vaizdas pastoviai striginejo ir kokia minute ar daugiau atsilikinejo nuo realaus rungtyniu laiko (tuo paciu metu klausiaus lietuvisku komentaru per radija).
Aisku jei galimybes leidzia uz transliacija susimoket tai galima ziureti per www.mediazone.com (per ja ziurejau pasaulio cempionata ir kokybe likau visai patenkintas) arba www.lietuviska.tv .
Comment
-
Parašė shoklys Rodyti pranešimąAisku jei galimybes leidzia uz transliacija susimoket tai galima ziureti per www.mediazone.com (per ja ziurejau pasaulio cempionata ir kokybe likau visai patenkintas) arba www.lietuviska.tv .
Deja mediazone.com pranesa kad Lietuvoje jos transliaciju ziureti nebus galima. Nezinau jei kas bande ir isejo pasakykit, nes jie patys parase eile saliu kuriose nematysite rungtyniu.
Nors pats gyvenu GB, buvau nusipirkes transliacija pabandymui per mediazone.com nes TV3 kartais stringa , bet teko nusivilti nes kad ir kiek media grotuvu bandziau, garso man netransliavo (nemanau kad tai kompiuterio problema). Gerai kad sikart Viasatas nesustreikavo ir ne tik pamaciau bet ir isgirdau rungtynes.
Tik pries kelias minutes willhill.com statymo bendrove kuria naudojuosi paskelbe sansus siandienoms rungtynems. Statant 10 svaru ant Lietuvos laimeciau 10 svaru ir 20 pencu (1/50)..... ant Cekijos - 90 svaru (9/1). Net nezinau ar isvis verta statyti. Nu bet dar liudniau Kroatijos gerbejams kuriems pastacius ant savo salies tektu tenkintis 1/500...
Siaip del zaidimo - tai noretusi maziau banguoto, man pasirode kad Turkijos rinktine zaide daug stabiliau, ypac ginyboje, bet puolimas strigo. Jie tikrai buvo pasirenge rungtynems, ir pagarba del to. Tikekimes kad su Cekija bus lengviau.
PeaceI wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąZanai, ar daug lietuvių Maljorkoje?
Siaip vakar po rungtyniu pakankamai ispudingai atrode kai nemazai masinu (isnuomuotu?) vaziavo su Lietuvos veliavom ir pypino gausiaiYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
Comment