Mokslininkai galės tada užsiimti tyrimais, ar Bolt'as yra žmogus ir išras naują žmonijos evoliucijos laiptelį - Bolt Sapiens. Tai buvo neįtikėtina - atkirpti nuo rekordo iš karto 0,11 sekundės..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lengvoji atletika
Collapse
X
-
Parašė ratLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė ratAha, tik po ilgamečio lakstymo reiks sąnarius keisti.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąGeriau tegu sudyla sąnariai, nei būsiu toks kaip tie 20 metų vaikštantys lavonai . Žinai aš irgi buvau kažkada aptingęs, tuomet man skaudėjo visus galus:nugarą, kojas ir t.t. bet pradėjau sportuot, iš kart pagerėjo fizinė būklė.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą...aš suvokiu, jog mano gyvenimo kokybė kur kas geresnė, nei jų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNiekas to negali žinoti, tik Dievulis šypsosi, skaitant tavo pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNiekas to negali žinoti, tik Dievulis šypsosi, skaitant tavo pranešimą
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBėgiojimas tikrai nėra gerai. Pats kartais pabėgioju, bet ir tai stengiuosi ne ant asfalto, bet tai tikrai nėra gerai. Geriau kokį dviratį minti ar kažką kito
Comment
-
Nežinau, kaip tai įsivaizudoja kiti forumo dalyviai, o man pačiam sportas yra natūralus dopingas, energijos ir žvalumo šaltinis. Kuo vyresnis tampi, tuo sunkiau savyje rasti jėgų, paspirties, ką nors veikti, o ne tūnoti prie ekrano. Tačiau kasdien skiriant bent pusvalandį sau, galima ne tik palaikyti fizinę formą, bet ir stiprinti save psicohlogiškai. Trumpų distancijų bėgimas tikrai gerai "perkrauna".
Comment
Comment