Labai apmaudu, bet, kaip ten bebūtų, seniai bemačiau tokias sukaustančias rungtynes.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė rat
Comment
-
Neblogai:
http://sportas.delfi.lt/krepsinis/za....d?id=60460867
Trys šio sezono Eurolygos lankomumo rekordai, visi mūsų:
15799
15420
15110
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNeblogai:
http://sportas.delfi.lt/krepsinis/za....d?id=60460867
Trys šio sezono Eurolygos lankomumo rekordai, visi mūsų:
15799
15420
15110
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIš vienos pusės džiugu, iš kitos liūdnoka, jog mūsų populiariausia sporto šaka kitose šalyje nelabai populiari...
Viena vertus, mūsų pasiekimai krepšinyje atrodo mažiau verti nei būtų atitinkamo lygio pasiekimai, tarkim, futbole, nes sukelia mažesnį atgarsį. Kita vertus, turėti unikumą yra kaip tik gerai, mus tai daro tik labiau išskirtinius.
Nemanau, kad reikia galvoti tik kaip viską daryti taip, kaip kad daro kiti. Turėkim savitumo IR gebėkim juo mėgautis. Savitumas yra mūsų privalumas, o ne mūsų trūkumas.
Būtų įdomu išgirst kokio indo nuomonę dėl jo šalies pergalės krikete pasakant, kad vis tiek tai ne daug kur populiaru. Arba zelandiečių kokiam regbyje. Ir pan.
Tai aš čia nesiūlau dabar riest nosies ir kažkaip susireikšmint, nes ir sportas dar ne gyvenimo esmė ir arenos lankomumas nėra kažkoks pasiekimas, bet aš apeliuoju ne į šituos pasiekimus, bet į patį mentalitetą ir požiūrį.Paskutinis taisė Aš; 2013.01.18, 18:58.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIš vienos pusės džiugu, iš kitos liūdnoka, jog mūsų populiariausia sporto šaka kitose šalyje nelabai populiari...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO visų liūdniausia, kad visada ieškom kaip devalvuot dalykus, kuriais galėtume tiesiog pasidžiaugt. Krepšinis be Lietuvos ir Latvijos populiariausia sporto šaka dar yra tik Filipinuose. Tačiau daug kur jis yra antra ar trečia populiariausia šaka.
Pasitikslinau net wikipedijoj (kuri aisku nebutinai patikima) - kaip ir dauguma iki siol zinojo Latvijoj populiariausias ledo ritulys ir futbolas.
Del viso kito pritariu, megsta lietuviai paieskot priezasciu del ko negalima butu dziaugtis vienu ar kitu dalyku
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO visų liūdniausia, kad visada ieškom kaip devalvuot dalykus, kuriais galėtume tiesiog pasidžiaugt. Krepšinis be Lietuvos ir Latvijos populiariausia sporto šaka dar yra tik Filipinuose. Tačiau daug kur jis yra antra ar trečia populiariausia šaka.
Dar be Lietuvos krepšinis labai populiarus visose buvusios Jugoslavijos respublikose. Lietuva, Serbija ir Kroatija - tai 3 galingiausios ir giliausias krepšinio tradicijas Europoj turinčios šalys. Tik ten skirtumas tas, kad visos jugoslavų respublikos be stipraus krepšinio dar turi visų pirma ir aukštą futbolo lygį, ir kitas komandines sporto šakas - rankinį, tinklinį, net vandensvydį, o Lietuvoj tik krepšinis gyvas. Latvijoj labai geras balansas tarp krepšinio, futbolo ir ledo ritulio. Nei vienoj iš jų jie nepretenduoja į elitą, bet visur turi savo stabilią vietą, o ir populiarumas maždaug tolygus.
Iš rimtesnių šalių krepšinis tikrai populiarus Ispanijoj. Aišku futbolas populiaresnis ir svarbesnis daug daug kartų, bet krepšinis irgi aukščiausio lygio ir turi savo nemažą auditoriją. Dar krepšinis neblogai laikosi Graikijoj ir Turkijoj, nors ten irgi karaliauja futbolas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDar to negirdejau apie Latvija
Pasitikslinau net wikipedijoj (kuri aisku nebutinai patikima) - kaip ir dauguma iki siol zinojo Latvijoj populiariausias ledo ritulys ir futbolas.
Del viso kito pritariu, megsta lietuviai paieskot priezasciu del ko negalima butu dziaugtis vienu ar kitu dalyku
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąYra įdomių vietų tam žemėlapy. Pvz. kaip jie nustatė, kad Austrijoj slidinėjimas populiaresnis už futbolą? Abejoju, švelniai tariant. Estams irgi kažkodėl ipiršo slidinėjimą, nors jie tai iš vis net kalnų neturi, tai kur jie vasarą slidinėja?
Comment
-
Kazkur skaiciau, kad Lietuva yra labiausiai megejiskai slidinejanti salis (ty labiausiai vaziuojam i Slovakijas, Italijas, Austrijas bent savaitelei paslidineti) pasaulyje skaiciuojant santyki su zmoniu kiekiu salyje is saliu, kurios neturi kalnu ir slidinejimo baziu/kurortu.Paskutinis taisė taspac; 2013.01.18, 19:57.
Comment
-
Viena vertus, mūsų pasiekimai krepšinyje atrodo mažiau verti nei būtų atitinkamo lygio pasiekimai, tarkim, futbole, nes sukelia mažesnį atgarsį. Kita vertus, turėti unikumą yra kaip tik gerai, mus tai daro tik labiau išskirtinius.
Nemanau, kad reikia galvoti tik kaip viską daryti taip, kaip kad daro kiti. Turėkim savitumo IR gebėkim juo mėgautis. Savitumas yra mūsų privalumas, o ne mūsų trūkumas.
Būtų įdomu išgirst kokio indo nuomonę dėl jo šalies pergalės krikete pasakant, kad vis tiek tai ne daug kur populiaru. Arba zelandiečių kokiam regbyje. Ir pan.
Tai aš čia nesiūlau dabar riest nosies ir kažkaip susireikšmint, nes ir sportas dar ne gyvenimo esmė ir arenos lankomumas nėra kažkoks pasiekimas, bet aš apeliuoju ne į šituos pasiekimus, bet į patį mentalitetą ir požiūrį.
Tai, kad kai kuriose valstybėse susirenka žmonių, nereiškia, kad tai populiaru. Kokioje Vokietijoje tai neretai tebūna miesto-benruomenės tradicija. Europoje tiesog nėra krepšinio tradcijų, o jei yra - jos gana jaunos. Tai trukdo krpešiniui vystytis.
Mano nuomone, didžiausia bėda, kad Lietuva bando daryti piarą per krepšinį. Apskritai, sportą reikėtų kuo mažiau kišti į piarines akcijas, nes dabar sukurtas mitas,kurį po EČ pavadino "tik Lietuvos riktinės šalis", o krpešinio apskritai.
Iš dalies, tai išskirtinumas, bet netikiu, kad ji turi tokį didelį efektą. Toks pozicionavimas tiesiog yra netinkamas. N etie prioritetai.
O kalbant apie Lietuvą ir sportą, tai Berankio būsimas grajus sukėlė žymiai didesnį susidomėjimą negu praėjusios rungtynės. nieko keisto, nes UK teniso tėvynė, o dar Austraija ir nemaža dalis Europos...Čia manau problema, kad vis dar nemąstome apie sporto šakų vystimą. Žiemos sporte latviai, estai, baltarusai, šiaurės valstybės mus pralnekę šimtų metų į priekį. Visiškas vakuumas.
Comment
Comment