Parašė edvvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąSu fantastiška pergale!! Sekmadienį baigiam sezoną!!
Come on, užtenka su tais pasiteisinimais "Vilniuj kasdien vyksta Rihanos, Eminemų ir AC/DC koncertai, todėl nėr laiko į areną nueit". Vilniečiam tiesiog nebeįdomu krepšinis, kuo toliau, tuo daugiau Žalgirio fanų atsiranda.. Žodžiu, Vilniuj su krepšiniu nekažkas Bet čia jau jūsų bėdos, tsakant, nenorit, nepalaikykit, svarbu, kad bent būtų komanda lygiavertė, nes vieniem Lietuvoj šluot visus iš kelio nebūtų įdomu
P.S. Tam genijui, kas LKL lemiamas finalo rungtynes nusprendė padaryti tuo pat metu, kaip ir vyks Eurolygos finalai, reikėtų išsukinėti visas galūnes )))))
tiesiog žmonės atrado daugiau įdomios veiklos kai už lango geras oras, o net ir per finalus, kad ir mūsiškius, nesinori sedėti uždaroje patalpoje ar rautis plaukus nuo galvos. Toli gražu tai nėra bėdos.
ne tik dėl EL finalų. Mano nuomone neadekvačiai parinktas laikas. Įdomu, ar kluvbai tam gali pritarti ar čia vienašališkai nusprendžia federacija?
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO aš galvoju, kad neina žiūrėt, nes žino, kad Rytas praloš šiemet. Negaišta laiko ir geriau dviratį pamina.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPanašu į tai... Bet, manau, užtektų LR pirmą kartą laimėti prie Ž sekmadienį ir bus vėl pilna arena.N N N
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpagaliau baigėsi šitas sunkus ir keistas sezonas. Finalai laimėti, bet man asmeniškai vis tiek apmaudu dėl šūdino pasirodymo eurolygoje...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąVisai smagu žiūrėti pilnoj arenoj aukšto krepšinio lygio mačą. Gaila, kad tai nebuvo 5 varžybos
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTavo butą pilnai išlaikytų rusai, nesidžiaugtum?
Comment
Comment