Parašė Kaštonas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąinventorius nenukentėjo, nesam begalviai savą areną niokot.
nes eurolyga tai taip: http://www.krepsinis.net/eurolyga/eu...u-bauda/197572
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo aš džiaugiuosi, kad Kaune jis vis dar +/- populiarus, įdomiau gyventi, juk sportas visam pasauliui įdomus, visi ant teatrų ir dar kokių kitokių mianų nepersimes vis tiek
Comment
-
Parašė Ponas_dzinglas Rodyti pranešimąKaip matau tu net nesupranti kas tas krepšinis. jei nori taikos ir meilės eik į tenisą.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąO aš džiaugiuosi, kad Vilniuje atgimsta...futbolas. Ir į kiekvienas rungtynes susirenka bemaž 1000 žmonių daugiau. Anąsyk pamatęs eiles prie bilietų kasos, buvau nustebęs. Jaučiais, kad žmonės buvo išssiilgę gero futbolo. Sportas yra gerai. Man patinka, jog Vilniuje didėja diferenciacija : viena diena futbolas, kita krepšinis, trečia - ledo ritulys, ketvirta - teniso akademijos aikštelė pilna automobilių. Kiekvienas randa, ko jam reikia.
Kita vertus, jeigu vykstas kašio rungtynes 17-18 ar net 19h, tai ne kiekvienas galia tvykti į rungtynes (darbas,darbas, darbas...), ypač jei riekia važiuoti iš kito miesto galo.
Krepešinis mano nuomone buvo pernelyg iškeltas ant pjedestalo ir tas mitas, kad kiekvienas lietuvis - tik su krepšinio kamuoliu...na, TV ir medijom reikia skambių frazių. Nors jis populiariasuias, tačiau jis netapo bent jau Vilniuje dominuojančiu, savi-tapatybę apibrėžiančiu (sporto-miesto) reiškiniu.
Ir nereikia pasakot apie žaidimo lygį. Va teko Anglijoj FC United (7 divizionas) išvykos mače būt. Apie 500 iš kito miesto atvažiavusių fanų, non stop palaikymas visas rungtynes ir niekam nerūpėjo, kad pusės veiksmo ten matyt per galvas ir kupras nebuvo galima.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąO man liūdna, kad Lietuvoj apskritai nėra tradicijų eit į sporto varžybas. Didieji fulės ir kašio klubai dar kažką surenka, bet ir tai - tokiam Vilniuj su 600k žmonių yra viena normali futbolo komanda (REO neskaičiuoju, jie turbūt apart savęs pačių niekam neįdomūs), tai tokį nedidelį stadioną kiekvienam mače laisvai užpildytų jei žmonėm tikrai futbolas ar Žalgiris rūpėtų. Su kašiu irgi panašiai - komsomolkė su visom savo žvaigždėm ir žvaigždutėm dar kažkiek žmonių sutraukia, o ant tokių Sakalų, panašu, apskritai visiems nusispjaut. Paskutinis mačas su Lietkabeliu - 75 žiūrovai. Čia aukščiausio diviziono profesionalios komandos rezultatas?
Ir nereikia pasakot apie žaidimo lygį. Va teko Anglijoj FC United (7 divizionas) išvykos mače būt. Apie 500 iš kito miesto atvažiavusių fanų, non stop palaikymas visas rungtynes ir niekam nerūpėjo, kad pusės veiksmo ten matyt per galvas ir kupras nebuvo galima.
šiandien Panevėžyje, nors ir nepagrindiniame jų stadione, žiūrovai buvo pilnai užpildę. Mane labai stebina mažesni miestai kaip Gargždai, taip pat Panevėžys, Marijampolė, kuriuose žmonės pilnai užildo stadionus.
Comment
-
Gaudausi. 6k žiūrovų vidurkis gal ir būtų pusė bėdos (nors tai per kilometrą populiariausiai populiariausios sporto šakos komandai labai toli iki stebuklingo rezultato), bet net ir tai yra labiau išimtis, nei taisyklė.
[Haha. Čia atsakymas į postą, kurio jau nebėra ]
Parašė D.P Rodyti pranešimąNa, stadionas rekonstruojamas, tik į vieną jo dalį įleidžiama, tad faktas, kad rungtynėse vs. Sudūva žiūrovai netilpo toje dalyje man kaip tik atrodo teigiamai vis dėlto priešsezoninis piaras padarė savo. Komandos ilgalaikiuose tiksluose yra žiūrovų skaičius su 4 nuliukais ir siekia to jau šį sezoną...
šiandien Panevėžyje, nors ir nepagrindiniame jų stadione, žiūrovai buvo pilnai užpildę. Mane labai stebina mažesni miestai kaip Gargždai, taip pat Panevėžys, Marijampolė, kuriuose žmonės pilnai užildo stadionus.
Lyginant su ta nykuma, kuri šitam stadione būdavo lošiant Vėtrai, aišku, pasistūmėjimas į priekį, bet visgi not big deal.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąGaudausi. 6k žiūrovų vidurkis gal ir būtų pusė bėdos (nors tai per kilometrą populiariausiai populiariausios sporto šakos komandai labai toli iki stebuklingo rezultato), bet net ir tai yra labiau išimtis, nei taisyklė.
[Haha. Čia atsakymas į postą, kurio jau nebėra ]
Kur ir kas netilpo? Aš buvau rungtynėse ir puikiai mačiau, kad užpildyta buvo gal pusė tribūnos. Pats galėjau sėdėt nors per penkias vietas jei tik noro būtų buvę. Galinėj tribūnoj, kaip visada, tik Pietų IV ir keli vaikai rezultatui "švieslentėje" pakeist.
Lyginant su ta nykuma, kuri šitam stadione būdavo lošiant Vėtrai, aišku, pasistūmėjimas į priekį, bet visgi not big deal.
p.s man atrodo, mes ne toje temoje diskutuojame
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKrepšinis palyginus taikus sportas (su ledo rituliu, boksu ar netgi tuo pačiu futbolu), bet meilės tenise ne ką daugiau. Tiksliau meilė su jokiu sportu "nedraugauja".
Comment
-
Parašė Ponas_dzinglas Rodyti pranešimąAr esi kada girdėjęs, kad po teniso mmačo kiltų kokie neramumai ar pan? juk tenisas iš vis yra inteligentų sportas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš turėjau omenyje patį žaidimą, sportinio pykčio pas tenisininkus būna ne mažiau nei pas krepšininkus, nes tai individualus sportas.
Comment
-
Nestebina, kad pralošė: Lokomotivas aplamai pagal sudėtį ne silpnesnė komanda negu Ž, o po paskutinių iškritimų netgi objektyviai ko gero stipresnė (Ž šiandien tikrai neturi tokios klasės žaidėjų kaip Masey ar Blackney, beto Traore geras, tas lenkas irgi stiprus ir pan.).
Stebina tik jau kelintas suspardymas: dar kartą norisi pakartoti - tik labai vidutiniška ir savęs negerbianti komanda gali leistis taip žeminama jau kelintą kartą.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNieko nuostabaus. Vienintelė "Žalgirio" motyvacija jau antri metai - nugalėti "iškrypelius-portugalus"
Tie patys portugalai lygiai taip pat motyvuoti, tiesiog budami silpnesni reciau laimi pries Zalgiri nei Zalgiris pries juos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTa prasme jeigu laimi pries kazka reiskia jie motyvuoti pries juos, jei pralosia pries kazka reiskia motyvacijos nebuvo? Kas cia per kvailystes?
Tie patys portugalai lygiai taip pat motyvuoti, tiesiog budami silpnesni reciau laimi pries Zalgiri nei Zalgiris pries juos.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNa, tiesiog akivaizdu, kad "Žalgiriui" svarbiausia - laimėti prieš "Rytą", o visos kitos varžybos jau kaip korta kris. Net juokinga jau
Comment
Comment