Ačiū Dievui
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBeje, dar yra šansų patekti į kitą etapą, nes visos 4 rungtynės buvo pralaimėtos palyginus nedeliais skirtumais, tik aišku sėkmės jau reikia ir kad Barca neatsipalaiduotų.
Patekimas į TOP16 dabartiniam "Žalgiriui" yra geras pasiekimas, bet ir (kol kas) riba.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Tuoj sulauksi neigiamų įverčių, kaip aš sulaukiau už savo prognozę TOP16 etape (1 pergalė iš 6, prieš "Cantu" Kaune), kuri jau pildosi visu savo gražumu
Comment
-
jau eilė metų kai toks pats scenarijus kartojasi...Sudėtis gera ir dėl to nekyla jokių abejonių, bet ar žaidėjai motyvuoti? nėra motyvacijos, nėra žaidimo.
o vakar man taip pat pasirodė, kad Trifunovičius pasimėtė ir nebežinojo ką daryti. Netikiu, kad žaidimo kokybė priklauso nuo dviejų žaidėjų, kai komandoje yra užtektinai kitų resursų rotuojant.
*
Asmeniškai man smagu buvo vėl pamatyt bene megstamiausią legionierių, žaidusį Lietuvoje - Eidsona. Tik Trifas tikrai turėjo ir galejo rasti priešnuodžių prieš jį.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTegul Bet taip įtariu kad tie neigiami bus emocinio pobūdžio, o ne kažkuo argumentuotiPaskutinis taisė oranger; 2012.02.10, 15:32.
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimą... ir padiskutavo vilniečiai apie Kauno krepšinį
p.s.
viltis miršta paskutinė, bent jau Lietuvos krepšinio sostinėje
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąOranger, savo mintis gali užsirašinėti į dienoraštį Ir čia nekurstydamas bereikalingų aistrų ar provokuodamas tuščius ginčus, atėjai pasakei ir ačiū. O čia visai ne į temą su savo nesąmoningom mintim pasireiškei.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO tu vis dar naiviai tiki kad Žalgiris pateks į kitą etapą?
Comment
-
Žalgirio problema prasta vadyba, mąstymas, nusipirksim gerų žaidėjų ir būsim čempionai, dėja taip buvo kokias 70-tais metais, dabar reikalingas susižaidimas, galima nusipirkti 2, gal 3 naujus žaidėjus, bet ne taip, kad pakeiti 80 procentų komandos ir tikiesi laimėti. Juk kai 99 Žalgiris laimėjo čempionų taure būtent ir buvo išsaugotas visas praeito sezono branduolys, bei pasipildyta 2 legionieriais. Neprastas vadybininkas buvo Kalmanovičius.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJis turbūt tiki, kad ir iki finalo ketverto su trimis pergalėmis kaip nors datemps
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąTikiu, kad ir Eurolygą laimėsim. Tikiu, kad ir Lietuva Olimpines laimės. Ir ką tu man į tai? Viltis miršta paskutinė, kol bus bent menkiausia galimybė, tol tikėsim. Po galais, jau atsibodo tas pats per tą patį visąlaik (ir ne tik krepšinio atveju Lietuvoj): "viskas nėr čia ką veik, nėr šansų, viskas blogai" ir panašios erezijos. Komandą palaikyt reik ir ja tikėt, kad ir kas benutiktų, o ne po pralaimėjimo sakyt "ai n* ta komanda, vistiek gaus". O jei jūs, gerbemieji, nei jos palaikot, nei ja tikit ar išvis jos nekenčiat, tai ką išvis šitoj temoj veikiat? Pasidžiaugt atėjot, kad Žalgiriui nesiseka?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJei pateks toliau ir laimės Eurolygą, tai Ok, valio. Aš irgi norėčiau kad jie dar laimėtų. Bet būkim biedni bet teisingi, su tokiu žaidimu, kokį šiuo metu demonstruoja Žalgiris, tai yra praktiškai neįmanoma. Jei būtų tik pralaimėję Barsai ir Makabiui, tai dar tikėčiau komandos galimybėmis, bet jei pralaimim kažkokiam neaiškiam Bennetui, tai automatiškai kylą klausimas ką jie išvis veikia Eurolygoje ir ar vertėjo burt tokią komandą, iš kurios neišeina išspaust maksimumo?
"ką jie išvis veikia Eurolygoje"
Daugiau sausos statistikos:
Zalgiris Kaunas 0-4 -32 (taškų santykis)
Čia yra niekinė statistika, bet ji tik parodo, kad sutriuškinimų jokių, beviltiškų pralaimėjimų nebuvo. Bet, aišku, ką aš čia pievas kalbu, juk Eurolygoj tik Rytas turėtų būt, jie ten visus šluotų nuo kelio.
Comment
Comment