Ko čia taip tylu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Atmosfera arenoje šiandien ėmė viršųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAtmosfera arenoje šiandien ėmė viršų
Comment
-
Prie to pačio galiu drąsiai teigti,kad tobulėja sirgaliai su himno atlikimu.Šiandien dainavo ne tik paskutines eilutes gerai,bet ir visą tautišką giesmę.O ir Žalgiriečiai susiprotėjo,kad per himną nereiktu bumbsėti kamuolio aikštėje
P.S ir video atsirado.
Paskutinis taisė Chipsas; 2011.12.22, 01:17.
Comment
-
vienas iš e-komentarų:
Rungtynes stebėjo 14.547. Tai reiškia, kad Žalgirio namų arenos vidutinis lankomumas 13.609. Namuose iš viso matė 68.044, svečiuose 30.450 (vidurkis 6.090), o iš viso šiais metais Eurolygoje Žalgirį gyvai pamatė 98.494 žiūrovų. Vidutiniškai 9.849. La Gazzetta dello Sport šios dienos numeryje atkreipė į tai dėmesį: "Kaune, Lietuvoje, Žalgiris - kokie skaičiai Eurolygoje. 13.000 !!!"
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnelabai dar kol kas suprantu, kas įvyko prieš rungtynes bamberge buvau susitaikęs su -20 ir ate ate kraupus sezone. o dabar jau top16 siaubas
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąPrie to pačio galiu drąsiai teigti,kad tobulėja sirgaliai su himno atlikimu.Šiandien dainavo ne tik paskutines eilutes gerai,bet ir visą tautišką giesmę.O ir Žalgiriečiai susiprotėjo,kad per himną nereiktu bumbsėti kamuolio aikštėjeMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKada TOP16 burtai?
Gruodžio 28d., 13:00 CET (14:00 pas mus)
http://www.euroleague.net/news/i/91163/180
Comment
-
Rimas Kurtinaitis apie Žalgirį:
– Šiemet daug kas tikėjosi gerų rezultatų tiek iš „Žalgirio“ legionierių, tiek iš pačios komandos. Kaip jums atrodo, ko trūksta Lietuvos čempionų ekipai?
– Jie surinko tikrai neblogą komandą, tačiau turi vidinių problemų, tokių kaip trenerių kaita. Tarkime praėjusiais metais aš tik sezono viduryje stojau prie „Chimki“ vairo ir man buvo labai sunku surasti kontaktą su žaidėjais. Gali būti pats geriausias treneris, tačiau reikia laiko. Šiemet man su komanda kur kas lengviau. Mes suprantame vienas kitą iš žvilgsnio. Net nereikia minutės pertraukėlių. „Žalgiriui“ trenerių kaita nedavė nieko gero. Sezoną jie pradėjo nesėkmingai, o pralaimėjimai net ir aukščiausio lygio krepšininkus smukdo morališkai. Kaip toje patarlėje: „lašas po lašo ir akmenį pratašo“. Kauniečiams labai trūko tikėjimo, kad jie gali laimėti. Po pastarųjų pergalių žemiau jie nebekris, o tik gerins savo žaidimą. Atsižvelgiant į surinktus žaidėjus, „Žalgiris“ yra labai grėsminga komanda.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąRimas Kurtinaitis apie Žalgirį:
Šaltinis: basketnews.lt
Comment
Comment