Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Komandos žaidėjai yra vyrai. Kokios dar gali būti psichologinės problemos visą sezoną? Blin...čia juk ne ofisas ir ne kalėjimas, kad gręstų psichologiniu smurtu. Kažkaip sunku man įsivaizduoti. O žalgirio fanų mažėja, pats arenoje buvau ir matau, kad tikrųjų fanų bemaž perpus sumažėję nuo ankstesnių sezonų.

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
      Jeigu idiotu laikai žmogų, kuris dėl savo komandos gali viską padaryt, ją palaikyt bet kada, ypač tokiais sunkiausias momentais ir niekad gyvenime jos nenušvilpt tai aš esu idiotas.
      Man atrodo tu visiškai neteisingai supranti mano mintis.
      Palaikyti savo komandą yra būtina visada, bet reikia matyti reikalus ir plačiau. Kitaip tavo palaikymo vieną dieną ir nereikės...

Comment

Jeigu idiotu laikai žmogų, kuris dėl savo komandos gali viską padaryt, ją palaikyt bet kada, ypač tokiais sunkiausias momentais ir niekad gyvenime jos nenušvilpt tai aš esu idiotas.
        Vat būtent, kad tie kurie taip šaukė, tikėjos kad tai bus tik į naudą ir kažkam atsisuks smegeninėj varžteliai kad reikia labiau stengtis žaist, vadovaut ir t.t.
        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Po tokiu rungtyniu, kai Zalgiris atrodo tiesiog apgailetinai, tik ir pamatai, kas yra tikrieji komandos fanai. Su jumis mes visad cia, ar jums sekasi, ar ne.

Edvvi, +1.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
            Man atrodo tu visiškai neteisingai supranti mano mintis.
            Palaikyti savo komandą yra būtina visada, bet reikia matyti reikalus ir plačiau. Kitaip tavo palaikymo vieną dieną ir nereikės...
            Plačiau galima žiūrėti po rungtynių. Kalbėtis su žaidėjais, klaust kas per velniava daros. Rungtynių metu jokių nušvilpimų neturi būt.

Parašė spirit Rodyti pranešimą
            Vat būtent, kad tie kurie taip šaukė, tikėjos kad tai bus tik į naudą ir kažkam atsisuks smegeninėj varžteliai kad reikia labiau stengtis žaist, vadovaut ir t.t.
            Kai ant tavęs švilpia 15000 žmonių tau rankos tik dar labiau drebėt pradės. Kai visi vieningai skanduos/dainuos, gal rasi savyje jėgų parodyt, kad to esi vertas.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
              Po tokiu rungtyniu, kai Zalgiris atrodo tiesiog apgailetinai, tik ir pamatai, kas yra tikrieji komandos fanai. Su jumis mes visad cia, ar jums sekasi, ar ne.

Edvvi, +1.
              Na, mano supratimu, komandos palaikymas nėra tik parėkauti ar paploti katučiu kai komanda pataiko, o dar ir bandymas komandą priverst žaist dar ir dar geriau. Jei komanda į tai nereaguoja, tada reikia keisti palaikymą.

Miestai.net FB

Comment

Aha, tai svilpima laikai geresne alternatyva? Maciau as tuos svilpejus - apsvaige, alaus poveiki patyre veidai....gal salia dar zmona, vaikas...rekia, nes nori, rekia, nes gali. Vat cia tau ir palaikymas - inirsio liejimas. Jeigu nors puse tos energijos butu sudalyvave komandos palaikyme, kitokia butu ir atmosfera, kitoks ir zaidimas. Jeigu isties myli komanda, tai ja ir palaikysi. O svilpimas - zemiausia visa ko forma. Ir to tikrai nedare fanai. Bent jau treciame aukste. Situo ir baigsiu, neturiu ka daugiau jum pasakyt. Jeigu norit - svilpkit. Bet tai kalbes ne apie komandos, o apie jusu lygi

(P.S. k**vos garbes neturi? )

Comment

Tai tegu žaidžia taip, kad nereiktų niekam skanduot "gėda" ar bent jau taip, kad matytūsi PASTANGOS. O dabar... žodžiu - gėda

Comment

Kai ant tavęs švilpia 15000 žmonių tau rankos tik dar labiau drebėt pradės. Kai visi vieningai skanduos/dainuos, gal rasi savyje jėgų parodyt, kad to esi vertas.
                    Kažkam gi reikia daryti spyrio į subinę veiksmą. Aš supykčiau ant savęs, nes jei ant manęs yra švilpiama, vadinasi, aš darau kažką ne taip ir tai verstų mane susimąstyti, ką reikia daryti kad būtų geriau. Revoliucijos pasaulyje prasideda ne nuo tylaus sedėjimo rankas sudėjus ir bandymo apsimest kad nieko nevyksta, kad viskas gerai, o nuo paprasčiausių žmonių. Žalgiriui kaip tik tokios mini revoliucijos žaidėjų viduje ir reikia, nes jei ir toliau taip bus, tai ir nuo Ryto gaus malkų. ir jokie paprasčiausi skandavimai nepadės.

Miestai.net FB

Comment

ŠIuo atveju komandos lygis žemiau fanų lygio. Fanai naivūs,eina į areną tikėdamiesi, kad žalgiriukas pagaliau susiims. BB, gėdą daro tokia komanda.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                        Aha, tai svilpima laikai geresne alternatyva? Maciau as tuos svilpejus - apsvaige, alaus poveiki patyre veidai....gal salia dar zmona, vaikas...rekia, nes nori, rekia, nes gali. Vat cia tau ir palaikymas - inirsio liejimas. Jeigu nors puse tos energijos butu sudalyvave komandos palaikyme, kitokia butu ir atmosfera, kitoks ir zaidimas. Jeigu isties myli komanda, tai ja ir palaikysi. O svilpimas - zemiausia visa ko forma. Ir to tikrai nedare fanai. Bent jau treciame aukste. Situo ir baigsiu, neturiu ka daugiau jum pasakyt. Jeigu norit - svilpkit. Bet tai kalbes ne apie komandos, o apie jusu lygi

(P.S. k**vos garbes neturi? )
                        Tai tu man tada paaiškink, kokią įtaką paprasčiausios palaikančios skanduotės turėjo Žalgirio stagnacijai antrajame kėlinyje? O gal visi staiga persimetė palaikyti Šaro Panatinaikosą?

Miestai.net FB

Comment

Fanai kaip visada. Gėda skandavo turbūt tie patys, kurie ir necenzūrines skanduotes skanduoja. Tik tai "gėda" turėtų skanduoti ne komandai, o Romanovui.

Comment

Arenoje nei kas per daug švilpė, nei gėdino žalgiriečius (nors anie to neabejotinai nusipelnė - komanda atrodė lyg vedamų skerst avelių banda), tesiog visi buvo totaliai nusivylę. Sunku patikėt, kad Žalgiryje 4 su 1/2 rinktinės narių ir nėra jokio komandinio žaidimo. Matyt, vyriokai visiškai psichologiškai palūžę. Vienas geras dalykas kas džiugino kaip visada - fantastiškos "Žalgirio" šokėjos.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                              Fanai kaip visada. Gėda skandavo turbūt tie patys, kurie ir necenzūrines skanduotes skanduoja. Tik tai "gėda" turėtų skanduoti ne komandai, o Romanovui.
                              O ką Romka? Gėda, kad sukišo į komandą tiek pinigų, o tie lavonai nesugeba nusiteikt rungtynėm? Ar rimtai nori, kad eitų jis treniruot tą komandą?

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                O ką Romka? Gėda, kad sukišo į komandą tiek pinigų, o tie lavonai nesugeba nusiteikt rungtynėm? Ar rimtai nori, kad eitų jis treniruot tą komandą?
                                Romkai dėl to, kad surinko tuos, kaip sakai, "lavonus".

Miestai.net FB

Comment

Visais laikais kaip atsimenu, kai gauna jau -20, palaikymas buna gerokai abslobes, nesvarbu ar GWB ar GD ar paprasti kaip jus vadinat buduliai tribunuose rekia..

Buvau arenoj, bet, kad rektu geda, negirdejau, uztat nuo svilpimo ausis uzgule..
                                  Variantas, kai svilpia pries komanda, iseina anksciau laiko man irgi atrodo apgailetinas, bet reikia priimti kaip norma musuose. Norejom dideles arenos ir 15k ziurovu, tai ir turim. Jei kalbet apie istikimiausius, nafik ta Arena, geriau tuomet "Kaustos" salej su "istikimiausiais" zaist..

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                    Viskas prasidėjo dar sezono pradžioje, kai buvo pakeistas treneris. Ir šiaip nepatinka jo kišimasis į tas sritis, kuriose nelabai išmano.

Comment

Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
                                      Arenoje nei kas per daug švilpė, nei gėdino žalgiriečius (nors anie to neabejotinai nusipelnė - komanda atrodė lyg vedamų skerst avelių banda), tesiog visi buvo totaliai nusivylę. Sunku patikėt, kad Žalgiryje 4 su 1/2 rinktinės narių ir nėra jokio komandinio žaidimo. Matyt, vyriokai visiškai psichologiškai palūžę. Vienas geras dalykas kas džiugino kaip visada - fantastiškos "Žalgirio" šokėjos.
                                      Pritariu sokejos super, vienintelis dalykas, kuris man patiko

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                        Viskas prasidėjo dar sezono pradžioje, kai buvo pakeistas treneris. Ir šiaip nepatinka jo kišimasis į tas sritis, kuriose nelabai išmano.
                                        Taip, ne trenerį atleist reikia.

Comment

Plačiau galima žiūrėti po rungtynių. Kalbėtis su žaidėjais, klaust kas per velniava daros. Rungtynių metu jokių nušvilpimų neturi būt.
                                          Kur su žaidėjais kalbėtis, per facebook gal?

Nieko neturiu prieš fanus, bet atleiskite, jeigu koks nors Vidmantas Dilys iš "LRyto" važinėja po mano miestą kaip koks budulis nepaisydamas taisyklių, aš nesu toks durnas, kad jam už tai pločiau atidaręs langą vien dėl to, kad palaikau jo komandą

Tas pats ir čia, ne žaidėjai esmė, o klubo situacija apskritai, kurios įkaitais ir tapo žaidėjai.

Ir dar dėl "Žalgirio" palaikymo. Aš tavo žiniai jį palaikydavau dar tada kai tu turbūt po stalu vaikščiojai, ir Torgierui Brynui Sporto Halėje šaukiau "Ačiū", ir Vilniaus Katėdros aikštėje 1999 metais švenčiau pergalę Eurolygoje
                                          Paskutinis taisė oranger; 2011.12.07, 22:48.

Comment

Working...
                                          X