na viskas po senovėj
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąŠiandien bus dar kartą pažemintas Žalgiris.Nežinau kodėl,bet jaučiu ir Trifunovičiaus galas ateina komandoje
Comment
-
matyt buratinas atleis ir trenerį, ir gal kai kuriuos žaidėjus....Nesuprantu, kodėl Trifui su Žalgiriu kaip užkeiktas reikalas, nors ligi tol gana sėkmingai jam sekdavosi EL. Ar žaidėjai sh mala, ar Trifas nenuteikia žaidėjų rungtynėm, ar yra šešėlinis treneris ant peties ir kužda kažką į ausį, ar dar kas....
sirgaliai skandavo "gėda" ar man tik pasigirdo?
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąsirgaliai skandavo "gėda" ar man tik pasigirdo?
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąIšlupt liežuvį tiem, kas šaukė gėda ir kas nušvilpinėjo Žalgirį.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąManau tai darė normaliausi žmonės arenoje, nes tai ką aš mačiau nieko kito ir neverta...
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąJeigu esi komandos fanas, palaikai ją iki mirties, nors ji pralaiminėtų ir 60 taškų skirtumų. Jei ruošiesi nušvilpt savo komandą ir šaukt gėda gėda, tai kokio velnio išvis į tą areną eit? Tokie "normaliausi žmonės" galėtų geriau ir namie prie tv žiūrėt, o ne ten.
Ačiū Dievui, kad yra žmonių, kuriems krepšinis yra tikras sportas, grožis, kova, įtampa, jausmai, o ne rinkinys primityvių dainuškų ir šūkaliojimų dvi valandas be paliovos...Paskutinis taisė oranger; 2011.12.07, 21:43.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąIšlupt liežuvį tiem, kas šaukė gėda ir kas nušvilpinėjo Žalgirį.
na, man atrodo, kad ši komanda net ir nesistengia laimėti. Tarsi to nenorėtų. Kovingumo - nulis. Trūksta šturmo tam tikru momentu, nors žaidėjų, galinčių būti lyderiais, Žalgiryje apstu. Ypač paskutinio šturmo trūksta rungtynių pabaigoje.
Priežastys? Psichologinės gal ?Netikiu, kad prastas mikroklimatas, bet ir netikiu, kad žaidėjai užmigę ant mistinių laurų (kaip vienas pažįstamas žalfanis sako), taip pat netikiu, kad Trifas nenori laimėti ir nieko nedaro.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąJeigu esi komandos fanas, palaikai ją iki mirties, nors ji pralaiminėtų ir 60 taškų skirtumų. Jei ruošiesi nušvilpt savo komandą ir šaukt gėda gėda, tai kokio velnio išvis į tą areną eit? Tokie "normaliausi žmonės" galėtų geriau ir namie prie tv žiūrėt, o ne ten.
Comment
-
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNori pasakyti, kad jeigu esi fanas - tai būtinai esi idiotas?
Comment
Comment