Parašė GediminasJa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąEinaNa...
Baltus laimeti. Kažkam reiks daryt išvadas arba teks krautis lagaminus
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąJie dar dar. Javtokas išvis neaišku ką aikštėj veikia.
Comment
-
na Javtokas šiandien iš lietuvių pelnytų 28 taškų 10 pelnė tad kaip čia pasakius beveik tempė lietuvius.. Klimavičiaus žaidimas nesuprantamas visiškai. Jankūnas su Klimavičium turbūt daugiausiai tritaškių metantys žaidėjai komandoje.. Kažkokių teigiamų poslinkių ryškių nesimato atėjus naujam treneriui. Laimėti prieš Bambergą šansai labai labai minimalūs.. Panašu kad sezonas baigia nuplaukti jau..
Comment
-
Na ir man buvo mintis kad gal Lietuvaičiai streikuoja bet.. Tai nesąmonė.. Sėdę po rinktinės? Bet tai Klimavičius juk ten net nelošė kas jam tada?
Aš manau Romanovas laukia kol pasveiks Mačiulis ir Petravičius nes kviesti į komandą dar užsieniečių būtų nebelogiška o daugiau laisvų gerų Lietuvių nėra.. Na bent jau aš tokią viltį dėl šių žaidėjų turiu.. Tik žinoma jiems irgi reikėtų nemažai laiko įsižaisti...
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąPakankamas išpindėjimas po perdidelių algų...
Comment
-
o man gėda, kai škurliai parsidavėliai komandą treniruoja, ir dar bandoma tam rasti pateisinimų kažkokių.
komanda išlipo iš autiko, priėjo, visiems spaudė rankas, dėkojo, ypač lietuviai, buvo ir rakovič su popu, nuo jų niekada nenusisuksim, tik dėl jų visiškai dzin 4 ryto parvykti namo ir šiandien vėl kibti į darbus. bet ruskis su škurliu triufeliu gali valint toli toli
Comment
-
Aš nesuprantu tokio vadinimo parsidavėliais. Tarkim, jei koks nors ten filas džeksonas ar obradovičius treniruotų Lietuvos rytą, tai automatiškai, fanų nuomone, netenka moralinės teisės treniruoti Žalgirio? Na, sakykit ką norit, kvailas požiūris. Tas pats galioja ir žaidėjams. Pvz, R. Javtokas, A. Javtokas, E. Žukauskas ir visi kiti, kurių neatsimenu... VIsi jie padugnės?N N N
Comment
-
trifas dirba darba, jo darbas treneris. Jis eis i betkokia komanda, nes jo toks darbas kaip ir visu treneriu. Jusu darbas palaikyt komanda, visa komanda, nes komanda susideda is 12 zaideju ir treneriu. Ir nesvarbu jie serbai arabai ar lietuviai. Pries ruski rasykit ka norit, eikit prie ukio banko vel, cia jau kita kalba. O kad treneris dirbo priesininku stovykloj tai jau k....m isvadint reikia? Juk cia verslas, visi ta pati darytiu.
Manau cia zemas fanu lygis, palaikyti tik tai, kas miem patinka komandoje. Zemas lygis, ir zengiama rytfaniu pedom...Paskutinis taisė Aiwa; 2011.11.08, 10:30.
Comment
-
Šįkart akmuo skrenda į GWB daržą. Vaikiškas elgesys..
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsmagu, visam internete plaukioja ta nuotrauka, kaip triufas mums fakus rodo, o mes turim jį šiltai priimti?.. kur čia logika? duoda per žandąm atsuk kitą? ne vyrai. duoda per žandą, duok atgal.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.11.08, 10:47.
Comment
Comment