sprendi pagal išvaizdą ? o kas būtų, jeigu pasakyčiau, kad dalis, o gal didžioji, yra baigę ar studijuontys pavyzdžiui VU? taigi, univerui nereikia intelekto?
beje, dauguma Ryto fanų buvo ar yra futbolo ultros - Vilniaus Žalgirio (bent jau anksčiau, kaip dabar tiksliai nežinau).
Aš tai sprendžiu pagal parašymą. nežinau, ką tamsta esi baigęs - VU ar Oksfordą, bet kadangi nuskalbi (veikiausia nebūdamas girtas?), tai jei ne su IQ, tai bent su elementariu suvokimu to, apie ką komentuoji, turi rimtų bėdų...
Sutinku /\. Romanovas nejaučia ribų. Ir net neturi teisės visaip šmeižti ir kitaip vadinti savo krepšininkus, juo labiau kibti į atlapus. Kad ir kiek Romka jie bemokėtu atlyginimą, jis tokių teisių neturi, koks linksniuojamas dabar žiniasklaidoje. Krepšininkai pilna teise turi kreiptis į teismus ir t.t.t Išvis Romka nebejaučia kur randasi, kokiame pasaulyje ir ką daro... Apgailėtini veiksmai.
Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
man tai "keisčiausia", jog korupcija ir ir įvairūs papirkinejimai atsiranda visur kur pasirodo romanovas - Lietuvos futbolas, Škotijos futbole, LKL Reiktų gal į seimą išrinkt...bent Žalgirį ramybėj paliktų...kuriam laikui...
aš, tai netikiu nei Romanovu, nei žiniasklaida, ne mums žinoti, kaip ištikrųjų ten yra. Kažkaip keistai skamba pasakymas, jog žurnalistai girdėjo imtynių veiksmus
Bet LKL'o finaluose dedasi keisti dalykai jau nepirmi metai, tai faktas o kenčiam mes žiūrovai, nežinodami ar kova vyksta tikra, ar ne.
Su pergale!! Liko vienas mažas žingsnelis iki čempionų titulo! Tai greičiausiai bus paskutinės Žalgirio varžybos senojoje Kauno Sporto Halėje.. Bilietai, bent kaip rašo bilietai.lt, jau dabar dingsta akimirksniu ir jų likę labai labai mažai.
Comment