Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    GD ir GWB reiktų būt skirtingose tribūnose. Pvz GD - E, o GWB - A .

    Comment


      Na jau tik nereikia į skirtingas tribūnas, tada išvis nesąmonė gausis.. Komandą reik palaikyt vieningai, o ne skirtinguose arenos taškuose traukti visiem atskiras dainas/skanduotes. Ir dėl vieno dalyko stipriai pritariu Gediminui: per Eurolygą, ypač svarbias rungtynes ir ypač rungtynių galą nedainuokit, skanduokit. Pagalvokit patys kas geriau komandai, ar kai visa Halė stipriai traukia skanduotę kokią nors ir kilnoja Halės stogą, ar kai pusė E tribūnos dainuoja ir komanda kitoj aikštės pusėj nieko negirdi..? Čia tik toks pastebėjimas..

      Comment


        Na belieka pritarti GediminuiJa... Išsirengę (juokdavosi Žalirio fanai ir strėles leido išsirenginėjantiems LR fanams, o kaip patys elgias?) ir prisigėrę plaikstosi, šlykštu žiūrėti, aišku tų nuogalių ten keli, bet negi negalit sutramdyti? O atėjus į BBL ar LKL išvis žiauru... Susirenka 90proc. 14-18 metų vaikų, prisigėrę, stumdosi tarpusavy (juoko formoj), rėkauja, sppygauja su panom - vaizdas ne tas žodis koks graudus...
        Mano nuotraukos @Fotki.com

        Auto Show Millennium 2007
        Retromobile 2007
        "Kova 1". Driftingo čempionatas
        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
        Kauno Marių Regioninis Parkas

        Comment


          Yra ir kita medalio pusė - kada mes sėdime tribūnoje per kiekvienas rungtynes, palaikome komandą, ir su ja visada būname kartu - žiauriai nervina kada kažkokie GD lenda tik per Eurolygą, ir įsivaizduoja save didžiausiais pasaulyje fanais, kurie vieni yra verti jų vardo. O per LKL sulaukti jų pasirodymo tolygu stebuklui. Suprantu, šeima, vaikai, dar kas nors, bet tada jau ir pykti nereikia, kai mes ką nors darom: kaltos abi pusės, ir nereikia ieškoti tik vienų kaltų.
          Paskutinis taisė 99; 2011.01.17, 10:42. Priežastis: Kalbos kultūra

          Comment


            '' Gražiai " pasirodė Kauno meras - ''ale'' krepšinio sostinės meras -->
            Skaitytojo laiškas: Kauno meras smogė nepilnamečiui per krepšinio rungtynes

            Jei sakyčiau, kad salėje buvę žmonės nebuvo šokiruoti – būtų netiesa. Aš ir pats žado netekau... Po rungtynių meras prapuolė kaip į vandenį. Nenuostabu – tyla tokiu atveju visada gera byla. Ypač prieš rinkimus, kai bandai atrodyti geras, rūpestingas ir pozityvus. Bet yla maiše neilgai tūno ir išlenda pačiose netikėčiausiose situacijose. Kad ir per krepšinio varžybas.
            http://www.krepsinis.net/skaitytojo-...es-163150.html

            Comment


              Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
              Matau čia yra daug GWB narių, tad sulauksiu daug jų nepasitenkinimų bet... GWB nemoka palaikyti komandos. Jie kopijuoja jugus, ir jų idealai yra jugai. Jie yra jauni ir nepriima kitokios nuomonės, teko ne kartą bandyti diskusijose padiskutuot apie palaikymą, tai buvau išvadintas nieko nesuprantančiu ir tiek, o jie dar labai ir įsižeidė.. Faktas tas kad halės dainomis neužvesi, visa halė atsistojus nedainuos ir tokio efekto kaip serbijoj ar graikijoj nebus, mūsų mentalitetas kitoks. Halej ir drįstu teigti naujai arenai reikia trumpų aiškių ir visiem suprantamų skanduočių tik taip visa arena skanduos ir bus efektyvus palaikymas. Pažiūrėkit dabar kas gaunasi: eurolygos varžybos GWB dainuoja savo dainas, halėj pasimetimas tylu, kažkur kažkas lyg dainuoja bet net neina suprasti ką.. O kada GD pradeda skanduoti su jais skanduoja visa halė... Dėl to ir sakau kad GWB nemoka palaikyt komandos, tik jie kritikos į savo pusę nepriima, vaidina neklystančius.
              GWB pasakykit man, ar tai toks palaikymas yra superinis kada vaikinas nusirengęs iki pusės atsukęs čiut ne nuoga savo šikną į aikštelę (kaip koks rytfanis) visas varžybas šokinėja rankas iškėlęs? Sakysit ir vėl aš nieko nesuprantu, na bet aš tokio palaikymo tikrai nenoriu matyti, kada pusnuogiai vaikinai strakalioja..
              Ir paskutinis klausimas GWB ar gražu taip šnekėti visur viešai apie GD kai jie jums finansuoja išvykas ir t.t. kai visus tuos metus gyvenot būtent iš jų kišenės? Kada visose išvykose kai jūs prisidirbdavote ne kas kitas o GD eidavo jus gelbėti..? Dabar patys puolat prieš juos muštis...
              Sutinku, norint normaliai palaikyt komanda reikia uzsidet rozini peruka, salma su dviem bambaliais alaus , atrodyt kuo durniau ir nuo rungtyniu pradzios iki pabaigos rekti viena zodi..pvz EIna, eina... Na dar pliusas butu kokia nors durna kauke. Ir joks normalus fanas nevaiksto i rungtynes kai komanda pralaimi. Dar vienas tikro fano pozymis - vaiksciojimas tik i svarbias rungtynes ir begimas is arenos likus 5 minutem iki rungtyniu pabaigos.
              KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

              Comment


                iš tikro tai taip Jei norit kad visa halė dainuotu, tai padalinkit visiem savo dainų tekstus. Nes aš sėdėdamas tribūnose tarp žiūrovu tikrai nesuprantu ką ten SAU dainuoja mažesnė puse E tribūnos. Gal ir norėčiau užtraukti dainą kartu, bet žodžiu nežinau Todėl skanduoju tai ką puikiai girdžiu ir suprantu
                Iš ties vaizdelis nekoks žiūrint iš šalies kaip kažkokia grupelė SAU dainuoja. Gal už penkių metru nuo jų ir galima suprasti ką ten sapalioja, bet iš toliau tai nieko neįmanoma suprast. Gal ir galima hale išmokyt dainuot dainuot, bet tam reikia laiko,kantrybės ir pastangų. O pastangų tikrai nepastebėjau. Kaip man dainuot, jei aš nežinau dainos žodžiu ? Aš gal ir pasiieškočiau kur nors internete, bet didžioji žiūrovu dalis tikrai neieškos ir nesimokins . O va jei įduotumet žodžius į rankas, gal tada kas ir pabandytu užtraukti jūsų dainele.
                GediminasJa teisingai parašė : "....visa halė atsistojus nedainuos ir tokio efekto kaip serbijoj ar graikijoj nebus, mūsų mentalitetas kitoks"
                Lietuvis gudrus paukštis. Kol nepaspiri - tol neskrenda.
                LIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102

                Comment


                  mano numone tokia, kad visa halė uždainuot gali (pvz. ant kalno mūrai), bet jeigu grupelė užsispyrusių boysų traukia "a la kelias į žvaigždes coverius" tai matyt ir priėjom tokią situaciją.

                  sprendimų ir kompromisų reik ieškot abiem pusėms, nes kitaip bus liūdna ....

                  foto iš įvykio vietos:
                  http://www.15min.lt/gallery/show/-15276

                  Comment


                    Parašė negative Rodyti pranešimą
                    mano numone tokia, kad visa halė uždainuot gali (pvz. ant kalno mūrai), bet jeigu grupelė užsispyrusių boysų traukia "a la kelias į žvaigždes coverius" tai matyt ir priėjom tokią situaciją.

                    sprendimų ir kompromisų reik ieškot abiem pusėms, nes kitaip bus liūdna ....

                    foto iš įvykio vietos:
                    http://www.15min.lt/gallery/show/-15276
                    Na miestiečiai, prisipažinkit kurie esat nuotraukoj

                    Comment


                      Aš darinėjau dvi kiaules, turėjau malonumo nedalyvauti ne tik kad muštynėse, bet ir pačiose rungtynėse .

                      Kažkaip mažai pažįstamų...
                      Paskutinis taisė Magician; 2011.01.17, 15:47.

                      Comment


                        Parašė Magician Rodyti pranešimą
                        Aš darinėjau dvi kiaules...
                        Šviežio šilto kraujo paragavai?

                        Comment


                          Aha DD

                          Comment


                            Pagaliau trenerį vėl žmogišką turim, na o dėl fanų, tai visada GWB kažką įdomaus sugalvodavo prieš varžybas, o GD nelabai suko galvą dėl to. O dainas tai tikrai geriau padalinti, nes aš dažnai sėdadavau it musę kandęs, nors labai norėjau sudainuoti, bet velnias žino, ką jūs ten dainuojate, kai aš dar sėdžiu A tribūnoje, tai nieko tikrai negirdžiu, o ir išmokt, turbūt neišeis Užtenka, kad vieną dainą gerai visi žinotų ir tai jau būtų didelis laimėjimas. Bet GWB palaikymas, nepalyginamai geresnis, nei GD.
                            You've got one life! Live it!

                            Comment




                              arba...



                              Šitai įkėlęs kanalas turi berods visas mūsų dainas video su subtitrais būdu. Šiaip šitą mintį reiktų populiarinti - nors kokia viena daina, kurią atliktų visa Halė, atrodytų tikrai puikiai.

                              Comment


                                Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                Aha DD
                                Pavydžiu

                                Comment


                                  Manau išvis rengiantis naujam sezonui, o laiko daug pasirengti ir paskirti kokius 5-10 fanų kurie atspausdintu kokias dvi dainas ant tektu ir ant kiekvienos halės kėdės išdėlioti. Žmonės manau parsinešę namo į kitas rungtynes tekstus atsineš ir uždainuos kartu, o po kiek laiko net išmoks atmintinai.
                                  Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                                  Comment


                                    Parašė aviDer Rodyti pranešimą
                                    Manau išvis rengiantis naujam sezonui, o laiko daug pasirengti ir paskirti kokius 5-10 fanų kurie atspausdintu kokias dvi dainas ant tektu ir ant kiekvienos halės kėdės išdėlioti. Žmonės manau parsinešę namo į kitas rungtynes tekstus atsineš ir uždainuos kartu, o po kiek laiko net išmoks atmintinai.
                                    Pagalvoji kiek kainuoja 4500 lapų atspausdint?

                                    Comment


                                      Nueisiu į gimnazijos biblioteką, paklausiu, už kiek atspausdintų, iškviesiu greitąją . O šiaip, susimetus gi galima. Ne penki ir ne dešimt mūsų ten gi, pats tikrai prisidėčiau.

                                      Comment


                                        Negi visiems susimesti po 10 Lt būtu gaila vardan naujam sezonui ? Manau nelabai ir 4500 lapu nera labai daug, 500 Lapų pakuotė kainuoja iki 40 Lt. 5000 lapų reikia 10 pakuočių viso 400 Lt, + spausdintuvo dažai 500 Lt, na grubiai imant 1000 Lt, o fanų kiek ? visi susidedami po 10 Lt. Aš pat nepagailėčiau ir prisidėčiau 20 Lt.
                                        Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                                        Comment


                                          Taigi ARX Baltica jau ne vieną choreo su lapais per visą areną jau rėmė... Tikrai nemanau, kad butų jiem problema atspausdint 5k lapų...
                                          No one really knows
                                          Which way the wind blows

                                          Comment

                                          Working...
                                          X