o tai dabartinis asistentas serbas lieka ? Nes man jis paliko gerą įspudi, gerai aiškina.
Žinoma, kad lieka.
O į temą, šaunu, kad Grigas grįžta, nors ir ne treneris, bet tikiu, kad komandai tikrai duos naudos. Padės gal Petrovičiui labiau aukštus išnaudot, nes kaip žinom, Grigo varikliukas yra aukšti žmonės
Aš visada stengiuosi žalią maikoną užsimesti, o kai kurie labai jau stengiasi pasipuošti, užsideda naują kostiumą ar paltą ir paskui sėdi užkaitę ir suprakaitavę
Aš visada stengiuosi žalią maikoną užsimesti, o kai kurie labai jau stengiasi pasipuošti, užsideda naują kostiumą ar paltą ir paskui sėdi užkaitę ir suprakaitavę
Niekada nesuprasiu kokio velnio į halę eiti su kostiumu... Tipo VIP'iniai belenkaip kieti, visiem pasirodyt reik ir sėdi nieko nedarydami, net parėkt Žalgiris Žalgiris nesugeba.. Tipo su maikute viešoj vietoj pasirodyt, o ne su švarku, tai jau nelygis... ))
sezono metu dar nieko, va kai žaidė vasarą rinktinė su Žalgiriu, koks maskaradas buvo... nes gi visi susitempė moteriškes su savim, tai vaikeli vaikeli, halės aura buvo sutriuškinta
tinka žodis nevykėliai, labai tinka. tai puikiai iliustruoja rungtynės, bet tai kai padarai 12584 klaidas, ir vis dar turi šansų laimėti iki pat galo, tai tikrai nuostabu, deja teisybė nugalėjo, po perkūnais
Comment