O gal kas įkėlė Kuzminsko dėjimą į youtube, nes jis tikrai nerealus buvo!!!
O Šaras tikrai duos daug LR, nėra ką kyginti su Alaminu ir prie jo Valančiūnas daug geriau atrodys. Netikiu LR kažką EL įvaidins, nes žiauriai laiko mažai beliko.
Žalgiris šį vakarą buvo kito lygio komanda. Tikiuosi ir finalas toks pat bus
O aš turiu tokį klausimą: Ar įmanoma nusipirkti tokius pat marškinėlius su kuriais žaidžia Žalgiris Eurolygoje? Tie permatomi marškinėliai, kurie Audime pardavinėjami nedomina....
Buvau Audimo parduotuvėje, jie teigė, kad tokia galimybė yra, bet jei perki 10 vnt. Man tikrai tiek nereikia. Bet labai keistai atrodo, kad taip sunku juos gauti..... Gal aš tik nežinau kur kreiptis????
man asmeniškai nepatiko ta parduotuvė. skurdi vakar vakare pasirodė. gal išpirkta viskas buvo, bet kad jie ten neturi vietos asortimentui susidėt. kažkas panašaus į informacijos skyrių. nusivyliau gal ateity bus geriau
man asmeniškai nepatiko ta parduotuvė. skurdi vakar vakare pasirodė. gal išpirkta viskas buvo, bet kad jie ten neturi vietos asortimentui susidėt. kažkas panašaus į informacijos skyrių. nusivyliau gal ateity bus geriau
čia bendras projektas su copy1. Asortimentas prasiplės šiek tiek, bet abejoju ar bus viskas. nes nėra kur dėt, bus ir gamyba pagal pačio pirkėjo pageidavimą, ant marškinėlių, puodelių.
Citata iš Eurolygos puslapio apie rytojaus susitikimą:
"A statistic with great relevance is that no team in the league fouls more than Partizan and no team has drawn more fouls than Zalgiris. If that pattern continues, Zalgiris will have a big advantage in this important clash."
atsimink kur žaidžiame, čia tau ne halytė, čia tūkstančiai pablūdusių serbų didelis klausimas, kuriems - serbams ar mums, fanai suteikia sparnus bet kokiu atveju tikiu, kad rezultatas gali būti teigiamas
Patikėk, žinau, kad bus beprotiškai sunku žalgiriečiams, bet.. Laimėti ten vis dėlto įmanoma O jei, neduok dieve, sugalvos Žalgiris pralaimėt, tai reik pralaimėt ne daugiau 10 taškelių
Comment