Woohoooooooooooo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Žaidimas buvo gražus akiai, tik kartais buvo dar nesąmoningų klaidų, bet to paties neišvengė ir Caja Labora !! Koks bebūtų Žalgiris palaikau visa širdimi, svarbiausia pergalė, o ypač išvykoje !! KAUNO ŽALGIRIS !!!Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
SU PERGALE! Džiaugiuosi...na, džiaugtis yra daug kuo Mirza - pagaliau sujudėjo! Daugiau panašių rungtynių. Patiko Watson'as - nebeturi jis tokio stipraus vaidmens dėl lygesnės sudėties, šiemet, bet momentais noras ir energija matės ne prastesnė nei praeitais sezonais. Visa komanda be didesnių duobių. Ir svarbiausia pabaiga užtikrinta. Rungtynės įtemptos, gražios ir svarbiausia su gera pabaiga Beto, išvykų sindromas nugalėtas pagaliau! Irgi geras ženklas
Comment
-
Šiandien apturėjau panašų jausmą, kaip per pasaulio "čempą" - kai paskutiniame kėlinyje išleido "rinktinės gvardiečius". Matyt, kažkas A.Petravičiui vis dėlto išdrįso įkišti vaizdajuostę iš mačo, kaip jo treniruojamos komandos nariai "niurkė" jo tautiečius . Jei ruošiasi ilgiau užsibūti komandoje, teks jam pramokti lietuviškai
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąLabai senai matėm tokį Žalgirio žaidimą įpač išvykoje labai smagu buvo matyt tokią komandą,tik galėjo ir pataisyt tą Žalguiri transliuotojai labai jau negražiai atrodė Visus su PERGALE !!
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąJau nuo ano sekmadienio apie tai svajoju....
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąMatyt ne kažin kas vyksta gyvenime, kad tik tokios svajonės
Comment
-
O aš turiu tokį klausimą: Ar įmanoma nusipirkti tokius pat marškinėlius su kuriais žaidžia Žalgiris Eurolygoje? Tie permatomi marškinėliai, kurie Audime pardavinėjami nedomina....
Buvau Audimo parduotuvėje, jie teigė, kad tokia galimybė yra, bet jei perki 10 vnt. Man tikrai tiek nereikia. Bet labai keistai atrodo, kad taip sunku juos gauti..... Gal aš tik nežinau kur kreiptis????You've got one life! Live it!
Comment
Comment