Dar nerimčiau atrodo, tokie LKL prezidento postringavimai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąTai aišku, jokio kriminalo kai dar iki finalų pabaigos aiškus čempionas... Kam gi tai rūpi... Jau kai pašnekės tai...
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąO tau neatrodo, kad tokias pareigas užimantis žmogus turėtų būt.. hmm nežinau.. nešališkas?? Jei jau taip galvoja jis tai lai pasilaiko tą savo nuomonę sau.
Tau normaulu turbūt būtų ir jei rungtynių komentatoriai per tv pradėtų neslėpdami emocijų rytą palaikyt?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJokio krimanalo čia nematau.
O ieškant ryšių, tai visa Lietuva viena didelė giminė. Ir tas pats Kurtinaitis juk buvęs Žalgirietis ilgametis.
Ir šiaip nelabai rimtai atrodo tas spotalas, beveik nežinomas net.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSuprantu, kad tau sportalas nezinomas, kol lrytas.lt neparasys tol cia bus nerimti saltiniai. Jau pastebejau su kuo diskutuoju, tad atlaidziai ziuriu
Bet aišku, viskas ką rašo kažkoks sportalas yra nenuginčijama tiesa. Tokia pati tiesa iš krepšinio egzpertų kad Žalgiris be trenerio Kaune bus sutriuškintas Ryto ir rytfaniai švęs pergalę
Comment
-
Norėčiau informuoti visus Žalgirio fanus, kad ketvirtadienį finalo serija baigsis rezultatu 4-2 Ryto naudai, tad prašau iškart pasiruošti daug daug servetėlių ašaroms sukaupti beliejant apmaudą ant viso pasaulio dėl neva nupirkto finalo, teiskite ir būsite teisiami patys. Dievas su jumis.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNorėčiau informuoti visus Žalgirio fanus, kad ketvirtadienį finalo serija baigsis rezultatu 4-2 Ryto naudai, tad prašau iškart pasiruošti daug daug servetėlių ašaroms sukaupti beliejant apmaudą ant viso pasaulio dėl neva nupirkto finalo, teiskite ir būsite teisiami patys. Dievas su jumis.
p.s. neigiami įverčiai tik rodo jūsų vaikiškumą ir nesugebėjimą priimti tiesosPaskutinis taisė Lettered; 2010.05.18, 22:09.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąDar patarčiau užblokuoti Ryto autobusą ir neišleisti iš Kauno kaip kažkada čia buvo jau taip...
p.s. neigiami įvairčiai tik rodo jūsų vaikiškumą ir nesugebėjimą priimti tiesos
P.S. Sutinku su tavim lettered
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNorėčiau informuoti visus Žalgirio fanus, kad ketvirtadienį finalo serija baigsis rezultatu 4-2 Ryto naudai, tad prašau iškart pasiruošti daug daug servetėlių ašaroms sukaupti beliejant apmaudą ant viso pasaulio dėl neva nupirkto finalo, teiskite ir būsite teisiami patys. Dievas su jumis.
Comment
-
O jūs nepastebėjot, kad ten kur Kaunas pralaimi, ten visada būna kaltas kažkas kitas, galioja ir krepšinyje ir futbole. Pripažinti pralaimėjimo nesugeba tokio tipo "fanai" niekada, šįkart bando būti teisėjais, ieško įkalčių, atlieka tyrimą, tuoj eis daryti kratų, klausyti pokalbių ir nuteis Vainauską su Romanovu.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąO tu pasiruošk šalmą jei ketini atvykti į kauną ir tą patį į akis kam nors prieš rungtynes pasakyt. Tada manau būsi vienintelis verkiantis, na nebent kiti gėjų parado dalyviai iš Vilniaus mėgstantys laikraštinius ir išdrysę pasirodyti Halėje...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKaunietiškas mentalitetas, iš tos pačios serijos kaip "ryžas py***as", gaila net pirštų spaudant klaviatūrą tau atrašyti, nes tai neturi jokios prasmės.
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąTu pirma pasižiūrėk y savo rytfanius kurie skanduoja ne ką geriau...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTai kam rašai jei tau (Vilnietiško mentaliteto bebūnant) pirštų gaila? O Tai tas jūsų aukšto išprusimo lygio skandavimas - žalia ku..a, aukštu mentalitetu pasižymi?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTai kam rašai jei tau (Vilnietiško mentaliteto bebūnant) pirštų gaila? O Tai tas jūsų aukšto išprusimo lygio skandavimas - žalia ku..a, aukštu mentalitetu pasižymi?
Komentarų daugiau manau nereikia.
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąIr žaidėjai pas jus profesionalai pasiekia mentaliteto aukštumas,prisiminus praeitų metų gestus Žalgirio fanams.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment