Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Joa... Ir man biškį nefain į fotkes žiūrėt... Vienam forume įmetė foto tai nesigilinęs pamaniau, kad *** rytfaniai ir saviškius įmetėPaskutinis taisė 99; 2009.10.22, 00:03.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąOK skinų budulių, koks skirtumas. Faktas, kad panų trūko, nes per video kiek mačiau, tai vaizdelis nekoks
Pora foto:
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąšiaip įžeidinėji normalius vaikinus, jokie jie ne buduliai. toliau kas dėl mergų - kas draudė joms ten būti????? ar agitacinius straipsnius matei? VISI (nu ir aišku kad visos) KVIEČIAMI BUVO.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNu facebooke vienas kategoriškai teigė, kad panos nepageidaujamos, nes ale ne jom suprast ir ne tokia fanų tribųnos kultūra visam pasaulyje. Jom tarp fanų nevieta. Taip sakė Ir pasikartosiu smerkiu tik GWB. Green death man solidesnė fanų grupuotė
Comment
-
Tada aš neįsivaizduoju, kas tau yra budulis. Iš tikrųjų, tokiais komentarais kartais gali ir įžeisti.. Žinau, kad tribūnoje kartas nuo karto tokių pasitaiko. Ir tai dėl alko daugiausiai, bet eisena buvo tikrai pavykus, puikiai paorganizuota, tinkamai sustatyti žmonės ir pan Ir choreo pavyko, tikrai nelabai kas tikėjosi, kad viskas išeis taip gerai, nes eiga gan sudėtinga. Žodžiu aš šiandien laiminga
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąna čia tavo nuomonė, per televizorių visada kitaip atrodo
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ir kada buvai joje? ir pasakyk, kuri liaudis buduliai, kur jie bazuojasi tribūnoje?
Comment
-
Šiandien Žalgiris pademonstravo super gerą gynybą, ne tik leisdamas pelnyti 52 taškus per 4 kėlinius; bet ir apskritai šiame ture tai antras geriausias gynyboje rezultatas po Mdp totalaus sutiuškinimo Zagrebe. Nais... žodžiu iš interviu ir rezultato (bei rezultatų LKL ir BBL) supratau, jog Krapikas ėmėsi gerai gynyboje padirbėti su komanda šį sezoną; gal turint sąlyginai silpnokus centrus - visgi tai gera taktika...
Pirmas vaizdas (kuris gali būti klaidingas), jog vienintelis rimtesnis varžovas Žalgiriui pakovot dėl 3 vietos yra Ulkeris. Žinoma kovoti reikia su visais ir anksti apibendrinti kažką, bet grupė kažkaip susigraduoja į 3 grupes pagal meistriškumą - MdP su Barca, Ulkeris su Žalgiriu, ir likę du Asvelis su Cibona...
O šį turą Ulkerio atėjo palaikyti/pamatyti pirmą nusivylimą 1000 gerbėjų... mažokai sakyčiau, kaip eurolygos komandai.Paskutinis taisė tivoli; 2009.10.22, 01:05.
Comment
-
labai atsiprasau visu bet pasikartosiu taupydamas savo laika, nes kitoje temoje jau buvau parases apie GWB komandos palaikyma, tad ponas daktare ir ponia panele boruzle mano argumentai:
as nieko pries neturiu pries komandos palaikyma. Tiesiog i akis krinta keletas tikrai negraziu dalyku. Pirmas dalykas tai per ta pati bbl finala imestas degantis daigtas i sale( nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi ). Tai padare kazkas is zalgirio fanu (tikrai nezinau is senuju ar jaunuju).. Sekantis dalykas kas labai nepatiko tai kai zaide zalgiris saboninej su atletu, zalgirio sirgaliu isbegimas i aikstele po finalinio svilpuko. Tai tikrai yra negrazu. Jai zaidejai nores iki fanu patys ateis bet isbegt fanam i aikste ir begti prie zaideju tai jau yra mano nuomone ju negerbimas.. Toliau esant viesoje vietoje kad ir tribunoje palaikant mylima komanda manau reikalingas bent kaskoks kulturingumas ( o nuogo kuno demonstravimas viesoje vietoje kulturos neprideda). Dar vienas dalykas nepatinka kai girdziu lyginimus su serbais arba graikais.. na mes esam lietuviai ir palaikykim komanda kaip mes mokam o ne kopijuokim serbus ar graikus.. dar vienas dalykas konfeti. Taip sutinku tai grazu, ypac kaip buvo padaryta per bbl finala haleja, bet velgi nepatinka tai kad komandos zaidejai turi eiti ir sluoti tuos popieriukus is aikstes ir taip stabdyti varzybas...
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąas nieko pries neturiu pries komandos palaikyma. Tiesiog i akis krinta keletas tikrai negraziu dalyku. Pirmas dalykas tai per ta pati bbl finala imestas degantis daigtas i sale( nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi ). Tai padare kazkas is zalgirio fanu (tikrai nezinau is senuju ar jaunuju)..Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąlabai atsiprasau visu bet pasikartosiu taupydamas savo laika, nes kitoje temoje jau buvau parases apie GWB komandos palaikyma, tad ponas daktare ir ponia panele boruzle mano argumentai:
as nieko pries neturiu pries komandos palaikyma. Tiesiog i akis krinta keletas tikrai negraziu dalyku. Pirmas dalykas tai per ta pati bbl finala imestas degantis daigtas i sale( nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi ). Tai padare kazkas is zalgirio fanu (tikrai nezinau is senuju ar jaunuju).. Sekantis dalykas kas labai nepatiko tai kai zaide zalgiris saboninej su atletu, zalgirio sirgaliu isbegimas i aikstele po finalinio svilpuko. Tai tikrai yra negrazu. Jai zaidejai nores iki fanu patys ateis bet isbegt fanam i aikste ir begti prie zaideju tai jau yra mano nuomone ju negerbimas.. Toliau esant viesoje vietoje kad ir tribunoje palaikant mylima komanda manau reikalingas bent kaskoks kulturingumas ( o nuogo kuno demonstravimas viesoje vietoje kulturos neprideda). Dar vienas dalykas nepatinka kai girdziu lyginimus su serbais arba graikais.. na mes esam lietuviai ir palaikykim komanda kaip mes mokam o ne kopijuokim serbus ar graikus.. dar vienas dalykas konfeti. Taip sutinku tai grazu, ypac kaip buvo padaryta per bbl finala haleja, bet velgi nepatinka tai kad komandos zaidejai turi eiti ir sluoti tuos popieriukus is aikstes ir taip stabdyti varzybas...
Comment
-
Man asmeniškai iš fanų tribūnos pirmoji eilė nepatiko. Kas tuos ten senius sustatė? Maišė jie tiems dainininkams ir tikrai besistengentiems fanams. Stovi kai malkos visą mačą
O mačas tikrai patiko. Gynyba super, nors dar keturis taškelius galėjo nepraleisti, bet šauniai sužaidė. Pocius traukė pradžioj ir komanda buvo kaip komanda. Negailėjo vienas kitams kamuolių. O viena ataka ypač patiko, kai TJ gavo aukštą kamuolį po kašiu, tai aukštai pašokęs viena ranka jį papasavo ant trajako Šalengai, o tas dar numetė berods Kalnui kuris įsūdė trajaką. Šaunu, kad dar taip namuos pasiėmus MDP ar Barca, tai iš vis šaunu butųYou've got one life! Live it!
Comment
Comment