Visus su Kauno Žalgirio pergale!!
Bet rytfaniai kas per klaikumas... kažkokie hitlerininkai
Joa rytfaniai klaikumas, o kita pusė tai neklaikumas, nors taip pat smagiai necenzūrinius žodžius skanduoja, paleidžia konfeti rungtynių pradžioj ir rodo gestus tam tikrus
Aš irgi mačiau kaip siuntinėjo vidurinius pirštus Jomantui berots
kaip visada parodo telikas iš blogiausios pusės :/ negaliu susivaldyt žiūrėdamas aš į tą naglą jo snukį... negerai aišku, ypač jeigu dar per tv parodo, nu bet reiks kažkaip stengtis retint
nu sustartavom tribūna tai galiu tiesiai šviesiai pasakyt - NEREALIAI, patys negalėjom patikėt, kad toks efektas bus tikriausiai o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų
O šiaip tai ir vieni ir kiti laukiniai. Kaip gaila, kad krūva normalių sirgalių įtraukiami į tą visą priešpriešos mėšlą.
Duosiu pavyzdį. Prisigėręs vienas "žalias" rodė "fakus" einant link išėjimo "raudoniems" A tribūnoj, kitas "raudonas" iš viršaus prisigėręs iš tribūnos metė platikinį alaus bokalą su trupučiu alumi. Rezultatas: šlapios nuo alaus mano kelnės ir kitų drabužiai.
O palaikymas buvo tikrai geras. Pats prašaukiau gerklę.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
nu sustartavom tribūna tai galiu tiesiai šviesiai pasakyt - NEREALIAI, patys negalėjom patikėt, kad toks efektas bus tikriausiai o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų
Sėkmė staro buvo tame, kad visiškai netikėta buvo visiems, kad metent ginčo kamuolį tiek "popieriaus" į salę pasipils Žiauriai gera mintis. Gal kur video yra, kaip tai įvyko?
Joa rytfaniai klaikumas, o kita pusė tai neklaikumas, nors taip pat smagiai necenzūrinius žodžius skanduoja, paleidžia konfeti rungtynių pradžioj ir rodo gestus tam tikrus
Tikrai taip
Ne, apie rodymus pirštų aš nekalbu, čia suprantama ir visur taip yra, tačiau ryto fanų apranga, tos maikės su white power vainiku tai nežinau...
/\ dar kartą nerealios emocijos apima žiūrint šituos video, blemba egzui normaliai mokytis normaliai nevisada gavosi, vis skambėjo dainos galvoje gerai, kad neypatingai sunkus buvo
Comment