Bjelicos ir Eidsonai Lietuviai? Skandavimas buvo tas, kad už Žalgirį žaidžia vien Lietuviai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąBjelicos ir Eidsonai Lietuviai? Skandavimas buvo tas, kad už Žalgirį žaidžia vien Lietuviai.Paskutinis taisė oranger; 2009.04.09, 11:14.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIr ką? Mano nuomonę, Kurtis ne mažiau dėl to pergyvena, tik išreiškia savo apmaudą ne taip infantiliškai... Jau kam-kam, bet tik ne jam, atidavusiam "Žalgiriui" daug sveikatos ir metų, mesti priekaištus. O tai dabar į kiekvieną kažkieno repliką plakatus reikia rašyt? O paskui žmonės turi dar aiškintis, kam tai ir dėl ko skirta? Glupstvos...
Kas įdomu mano aplinkai? Manau reikia mažiau agresijos. Matosi, kad tiems fanų klubams neypatingai išsilavinę žmonės vadovauja. Kitaip nei įžeidimas negaliu vertinti vakarykštės skanduotės "Lie-tu-va" Halėje, atseit, vilniečiai ne Lietuva...
Durnystė ir tiek. Net gėda kažkaip dėl tokių dalykų...
Man ir "Žalgiris" ir "Rytas" yrabrangūs klubai. Ir kai jie žaidžia Europoje, palaikau abu. O LKL aiškinkites patys, kas šustresnis.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTotalus nesugebėjimas pagrįsti savo minčių
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKlausimas: noriu draugui nupirkti Žalgirio orginalius marškinėlius tarkime su Jankūno pavarde ir numeriu, arba su draugo vardu ir belenkokiu numeriu. Ar įmanomas toks dalykas Kaune? Siūlykit greičiau žaliai-balti... Kiek pamenu nelabai man pavyko rasti... "Verslo dovanose" toks permatomas varinatas pardavinėjamas, gėda vadinti net maike
Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIr ką? Mano nuomonę, Kurtis ne mažiau dėl to pergyvena, tik išreiškia savo apmaudą ne taip infantiliškai... Jau kam-kam, bet tik ne jam, atidavusiam "Žalgiriui" daug sveikatos ir metų, mesti priekaištus. O tai dabar į kiekvieną kažkieno repliką plakatus reikia rašyt? O paskui žmonės turi dar aiškintis, kam tai ir dėl ko skirta? Glupstvos...
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas įdomu mano aplinkai? Manau reikia mažiau agresijos. Matosi, kad tiems fanų klubams neypatingai išsilavinę žmonės vadovauja. Kitaip nei įžeidimas negaliu vertinti vakarykštės skanduotės "Lie-tu-va" Halėje, atseit, vilniečiai ne Lietuva...
Durnystė ir tiek. Net gėda kažkaip dėl tokių dalykų...
Man ir "Žalgiris" ir "Rytas" yrabrangūs klubai. Ir kai jie žaidžia Europoje, palaikau abu. O LKL aiškinkites patys, kas šustresnis.
Kokią tu agresiją Lietuvos krepšinyje matai? Gal nori, kad varžovų komandų fanai po rungtynių pultų glėbesčiuotis? Taip niekur niekada nebūna ir nebus. Užsienyje fanai vieni kitiems snukius daužo, tad turėtum džiaugtis, kad Lietuvos arenose smurto nėra. Prieš tavo minimus 3-4 metus agresijos buvo dar daugiau, nei dabar.
Ką tu, būdamas ypatingai išsilavinęs krepšinio fanų klubo vadovas, sugalvotum ir įgyvendintum? Pateik savo pasiūlymų, gal ką nors įgyvendinsim. Tokiu atveju ir tau, ir tavo aplinkai bus smagiau.
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan ir "Žalgiris" ir "Rytas" yrabrangūs klubai. Ir kai jie žaidžia Europoje, palaikau abu. O LKL aiškinkites patys, kas šustresnis.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąBjelicos ir Eidsonai Lietuviai? Skandavimas buvo tas, kad už Žalgirį žaidžia vien Lietuviai.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Oi, dar ir kaip skanduodavome, Eurolygos varžybos be šios skanduotės neišsivaizduoju. O kokie čia tie metodai apie kuriuos šneki, tai nelabai suprantu, tai kiba vilniečiai baisiai įsižeidėt, kad mūsų fanai skandavo Lietuva? Gal jaučiatės nepilnavertiški Lietuviai? O gal Lietuvos vardas jum nelabai prie širdies? Kur problema? Taip, patys ilgą laiką nebuvome vien Lietuviškas klubas, kas tą neigia? Ir prie ko čia kas?
P.S. Moderatoriam siūlyčiau ištrinti kai kuriuos pranešimus, beabejo ir manuosius, iš čia, nes kai kurie nelabai į temą IMOPaskutinis taisė Aiwa; 2009.04.09, 20:04.
Comment
-
Kokia agresija? Jei kas vyksta (o vyksta tikrai ne dažnai), tai "agresija" liečia tik komandas palaikančias grupuotes. Čia išvis nesąmonę išvedėi su populiarumu ir fanatelinimu, kaip tik manau daug kas eina į halę dėl atmosferos.
Comment
-
Parašė rhcp@ Rodyti pranešimąsveiki,
gal kasnors žinot per kur transliuos barca - tau rungtynes?I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė RHCP@ Rodyti pranešimątikrai? tv antenoi ir www.tv24.lt nėra.I love INNUENDO!
Comment
Comment