Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/4352/
gražus gestas. Smagu buvo halėje matyti vaikus, kuriems likimas kai ko pagailėjo.....You've got one life! Live it!
Comment
-
Klausimas: noriu draugui nupirkti Žalgirio orginalius marškinėlius tarkime su Jankūno pavarde ir numeriu, arba su draugo vardu ir belenkokiu numeriu. Ar įmanomas toks dalykas Kaune? Siūlykit greičiau žaliai-balti... Kiek pamenu nelabai man pavyko rasti... "Verslo dovanose" toks permatomas varinatas pardavinėjamas, gėda vadinti net maikeYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKlausimas: noriu draugui nupirkti Žalgirio orginalius marškinėlius tarkime su Jankūno pavarde ir numeriu, arba su draugo vardu ir belenkokiu numeriu. Ar įmanomas toks dalykas Kaune? Siūlykit greičiau žaliai-balti... Kiek pamenu nelabai man pavyko rasti... "Verslo dovanose" toks permatomas varinatas pardavinėjamas, gėda vadinti net maike
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKlausimas: noriu draugui nupirkti Žalgirio orginalius marškinėlius tarkime su Jankūno pavarde ir numeriu, arba su draugo vardu ir belenkokiu numeriu. Ar įmanomas toks dalykas Kaune? Siūlykit greičiau žaliai-balti... Kiek pamenu nelabai man pavyko rasti... "Verslo dovanose" toks permatomas varinatas pardavinėjamas, gėda vadinti net maike
Įsikūrę jie Aleksote, netoli aerodromo.
Beje, tas Mjso parodytas sportinės aprangos komplektas, parduodamas Rodiklyje, ir yra originalus, "nepermatomas".
Comment
-
Comment
-
Buvau toj Tūtoj Aleksote. Tai ten jų ale ofisas, jokios parduotuvės nėra.
O tokius kaip Mjso papostino tik netu kaip suprantu galima nusipirkti. Ar klystu? Nueisiu šian dar į Akropolį į "Verslo Dovanas", bet čiūju ten nieko nebus...
O aš tai tokius kaip ir išrinkau, bet aš norėčiau tokių kur Eurolygoje žaidė, kad blizgėtų mandrai ir t.t....
You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBuvau toj Tūtoj Aleksote. Tai ten jų ale ofisas, jokios parduotuvės nėra.
O tokius kaip Mjso papostino tik netu kaip suprantu galima nusipirkti. Ar klystu? Nueisiu šian dar į Akropolį į "Verslo Dovanas", bet čiūju ten nieko nebus...
O aš tai tokius kaip ir išrinkau, bet aš norėčiau tokių kur Eurolygoje žaidė, kad blizgėtų mandrai ir t.t....
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO prie ko čia iš vis Kurtis? Kažkoks vaikų darželis tie fanai, ir vieni, ir kiti...
Man atrodo, kad būtent fanų primityvumas ir atbaidė daug žmonių nuo LKL, net Ž - LR finalai jau nedaug kam įdomūs, bent jau mano aplinkoje. Kitaip buvo dar prieš 3-4 metus.Kurtinaitis: laikas užkalti Kauno halės langus ir „Žalgirio“ istorijoje dėti tašką
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO prie ko čia iš vis Kurtis? Kažkoks vaikų darželis tie fanai, ir vieni, ir kiti...
Man atrodo, kad būtent fanų primityvumas ir atbaidė daug žmonių nuo LKL, net Ž - LR finalai jau nedaug kam įdomūs, bent jau mano aplinkoje. Kitaip buvo dar prieš 3-4 metus.
http://www.alfa.lt/straipsnis/10260292
Šios rungtynės vyko darbo dieną 18:45 ir buvo išgraibstyti visi nuo 35 iki 100 litų kainavę bilietai. Lygiai taip pat greitai neliko ir kelių šimtų stovimų bilietų maždaug po 30 litų. Nežinau, kokia ta tavo aplinka, bet daugumai tokios rungtynės ir ypač finalai yra įdomūs kaip niekada.
Man būtų labai įdomu sužinoti kaip, anot tavo aplinkos, turėtų elgtis neprimityvūs fanai? Koks jų elgesys pritrauktų, sudomintų tavo aplinką ir tave patį?
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimą
Kas įdomu mano aplinkai? Manau reikia mažiau agresijos. Matosi, kad tiems fanų klubams neypatingai išsilavinę žmonės vadovauja. Kitaip nei įžeidimas negaliu vertinti vakarykštės skanduotės "Lie-tu-va" Halėje, atseit, vilniečiai ne Lietuva...
Durnystė ir tiek. Net gėda kažkaip dėl tokių dalykų...
Man ir "Žalgiris" ir "Rytas" yrabrangūs klubai. Ir kai jie žaidžia Europoje, palaikau abu. O LKL aiškinkites patys, kas šustresnis.
Comment
Comment