su pergale visus žaliai baltus! o man šios rungtynės dviguba šventė - pergalė ir proga pirmą kartą gyvenime mojuoti žaliai baltą vėliavą rungtynių metu sunkus darbas, bet jausmas nerealus čia pavaidinimui savo debiutą per pertrauką įamžinau...
pasirodo sužibėjau dar vienoj vietoj padėjom sutvarkyti kai kuriuos dalykus halėje ir likom keliese ilgiau, tai pirmą kartą gyvenime vaikščiojau po halės VIP patalpas ieškojom vienu metu šuros (fanų vado) ir rėkavom koridoriuose, o tuo metu vyko spaudos konferencija už sienos 1:05 vietoj rėkiu aš (arba ne aš, nebeatsimenu ką dar šaukiau tiksliai ) paskui dar girdžiu savo brolio balsą ir dar kai kurių kartu buvusių žmonių
jokio buliaus, tik karbonadų kirtau prieš ir po varžybų atsakančiai o šiandien skauda viską, net nusižiovauti normaliai negaliu bet nieko, praeis, juk kitos varžybos irgi juk nebe už kalnų
Jis nėra kvailas ir supranta, kad padaręs ką nors nešvaraus Halėje, iš jos išeitų tik lydimas gausios apsaugos. Geriausiu atveju. Taip pat toks jo veiksmas taip užvestų ir supykdytų tribūnas, kad visai ryto komandai toliau žaisti būtų dar sunkiau
Gal kur yra video, kaip užskaitė 3 tšk. Eidsonui, nors metė po laiko + Mačiuliui pražangą skyrė irgi po atakai pasibaigusio laiko, ko pasekoje Nielsenas įmetė dar 2 baudas?
When a man lies, he murders some part of the world
Comment