/\ žmogus galvojo, kad 8 ir 7, nes buvo minėti tokie skaičiai, bet jie tik už reguliarųjį sezoną
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąGal šiek tiek per daug jis ten raitėsi užsikabinęs.
Beje nesupratau kas sulaužė krepšį kaip minėjo Goranas Jurakas, ar DeJuan'as Collins'as ?
Kur čia nesiraitysi, kai tokį įkrauni DC ūgis 188 cm.
Comment
-
su pergale visus žaliai baltus! o man šios rungtynės dviguba šventė - pergalė ir proga pirmą kartą gyvenime mojuoti žaliai baltą vėliavą rungtynių metu sunkus darbas, bet jausmas nerealus čia pavaidinimui savo debiutą per pertrauką įamžinau...
pasirodo sužibėjau dar vienoj vietoj padėjom sutvarkyti kai kuriuos dalykus halėje ir likom keliese ilgiau, tai pirmą kartą gyvenime vaikščiojau po halės VIP patalpas ieškojom vienu metu šuros (fanų vado) ir rėkavom koridoriuose, o tuo metu vyko spaudos konferencija už sienos 1:05 vietoj rėkiu aš (arba ne aš, nebeatsimenu ką dar šaukiau tiksliai ) paskui dar girdžiu savo brolio balsą ir dar kai kurių kartu buvusių žmonių
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...209517525&sk=3
visur tik aš, sakė grupiokai kad ir per teliką rodė mane, matyt per daug jau ardausi...
kažkoks pagyrų puodas pasidariau ant vakaro visai...Paskutinis taisė daktaras; 2008.05.09, 00:35.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsu pergale žaliai balti!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąIr Jomantas net nelabai reiškėsi.
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimązmogus gal perskaite jam skirta plakata
Comment
Comment