Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimą
Comment
-
Ponas V.Romanovas iš kitos pusės. Šis interviu man patiko.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Kas per?? Turiu omeny GD ir GWB???? Tarpusavy susikapot?? Jei jau norit muštis taip labai tai būkit žmonės, nusiimkit visą Žalgirio atributiką, eikit iš Halės ir kuo toliau nuo jos ir ten kapokitės... Dabar gėdą visam Žalgiriui daro... Niekaip nesuprantu... Dar neteko matyt, kad komandos fanai tarpusavy muštūsi... Tokiem mušeikom uždraust Halėj lankytis visam laikui. Komandą turi palaikyt normalūs, vieningi žmonės!!!Paskutinis taisė 99; 2011.01.16, 11:52.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąKas per?? Turiu omeny GD ir GWB???? Tarpusavy susikapot?? Jei jau norit muštis taip labai tai būkit žmonės, nusiimkit visą Žalgirio atributiką, eikit iš Halės ir kuo toliau nuo jos ir ten kapokitės... Dabar gėdą visam Žalgiriui daro... Niekaip nesuprantu... Dar neteko matyt, kad komandos fanai tarpusavy muštūsi... Tokiem mušeikom uždraust Halėj lankytis visam laikui. Komandą turi palaikyt normalūs, vieningi žmonės!!!Paskutinis taisė 99; 2011.01.16, 11:52.I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąKas per?? Turiu omeny GD ir GWB???? Tarpusavy susikapot?? Jei jau norit muštis taip labai tai būkit žmonės, nusiimkit visą Žalgirio atributiką, eikit iš Halės ir kuo toliau nuo jos ir ten kapokitės... Dabar gėdą visam Žalgiriui daro... Niekaip nesuprantu... Dar neteko matyt, kad komandos fanai tarpusavy muštūsi... Tokiem mušeikom uždraust Halėj lankytis visam laikui. Komandą turi palaikyt normalūs, vieningi žmonės!!!
INFO: susimušė, rodos, dėl vėliavų. Bo trukdo GD sėdėti ir žiūrėti. Tegu čiuožia tada jie į kokią A, ir žiūri sau rungtynes. Palaikyti jau nebegalime, [žodis, kurį ištrintų adminai].Paskutinis taisė Magician; 2011.01.16, 13:14.
Comment
-
Nutikt tai nutikt, bet lai ne su Žalgirio atributika ir ne Halėj.. Šiuo atveju nepalaikau nei tų, nei tų, nes muštis tarpusavy - žemas lygis.. Žalgiriui pačiam tik gėda daro kai prasideda tokios nesąmonės.. Negi negalima visų problemų žodžiu išspręst?
P.S. atsiprašau už ankstesnį savo postą, tiesiog jau nervai nelaikė..
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimątai visdėlto kas nutiko? dėl ko reikėjo muštis viešai? vėliavos, alus, palaikymas, nepalaikymas ...
kas per priežastys?I love INNUENDO!
Comment
-
Matau čia yra daug GWB narių, tad sulauksiu daug jų nepasitenkinimų bet... GWB nemoka palaikyti komandos. Jie kopijuoja jugus, ir jų idealai yra jugai. Jie yra jauni ir nepriima kitokios nuomonės, teko ne kartą bandyti diskusijose padiskutuot apie palaikymą, tai buvau išvadintas nieko nesuprantančiu ir tiek, o jie dar labai ir įsižeidė.. Faktas tas kad halės dainomis neužvesi, visa halė atsistojus nedainuos ir tokio efekto kaip serbijoj ar graikijoj nebus, mūsų mentalitetas kitoks. Halej ir drįstu teigti naujai arenai reikia trumpų aiškių ir visiem suprantamų skanduočių tik taip visa arena skanduos ir bus efektyvus palaikymas. Pažiūrėkit dabar kas gaunasi: eurolygos varžybos GWB dainuoja savo dainas, halėj pasimetimas tylu, kažkur kažkas lyg dainuoja bet net neina suprasti ką.. O kada GD pradeda skanduoti su jais skanduoja visa halė... Dėl to ir sakau kad GWB nemoka palaikyt komandos, tik jie kritikos į savo pusę nepriima, vaidina neklystančius.
GWB pasakykit man, ar tai toks palaikymas yra superinis kada vaikinas nusirengęs iki pusės atsukęs čiut ne nuoga savo šikną į aikštelę (kaip koks rytfanis) visas varžybas šokinėja rankas iškėlęs? Sakysit ir vėl aš nieko nesuprantu, na bet aš tokio palaikymo tikrai nenoriu matyti, kada pusnuogiai vaikinai strakalioja..
Ir paskutinis klausimas GWB ar gražu taip šnekėti visur viešai apie GD kai jie jums finansuoja išvykas ir t.t. kai visus tuos metus gyvenot būtent iš jų kišenės? Kada visose išvykose kai jūs prisidirbdavote ne kas kitas o GD eidavo jus gelbėti..? Dabar patys puolat prieš juos muštis...
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąMatau čia yra daug GWB narių, tad sulauksiu daug jų nepasitenkinimų bet... GWB nemoka palaikyti komandos. Jie kopijuoja jugus, ir jų idealai yra jugai. Jie yra jauni ir nepriima kitokios nuomonės, teko ne kartą bandyti diskusijose padiskutuot apie palaikymą, tai buvau išvadintas nieko nesuprantančiu ir tiek, o jie dar labai ir įsižeidė.. Faktas tas kad halės dainomis neužvesi, visa halė atsistojus nedainuos ir tokio efekto kaip serbijoj ar graikijoj nebus, mūsų mentalitetas kitoks. Halej ir drįstu teigti naujai arenai reikia trumpų aiškių ir visiem suprantamų skanduočių tik taip visa arena skanduos ir bus efektyvus palaikymas. Pažiūrėkit dabar kas gaunasi: eurolygos varžybos GWB dainuoja savo dainas, halėj pasimetimas tylu, kažkur kažkas lyg dainuoja bet net neina suprasti ką.. O kada GD pradeda skanduoti su jais skanduoja visa halė... Dėl to ir sakau kad GWB nemoka palaikyt komandos, tik jie kritikos į savo pusę nepriima, vaidina neklystančius.
GWB pasakykit man, ar tai toks palaikymas yra superinis kada vaikinas nusirengęs iki pusės atsukęs čiut ne nuoga savo šikną į aikštelę (kaip koks rytfanis) visas varžybas šokinėja rankas iškėlęs? Sakysit ir vėl aš nieko nesuprantu, na bet aš tokio palaikymo tikrai nenoriu matyti, kada pusnuogiai vaikinai strakalioja..
Ir paskutinis klausimas GWB ar gražu taip šnekėti visur viešai apie GD kai jie jums finansuoja išvykas ir t.t. kai visus tuos metus gyvenot būtent iš jų kišenės? Kada visose išvykose kai jūs prisidirbdavote ne kas kitas o GD eidavo jus gelbėti..? Dabar patys puolat prieš juos muštis...I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąHaha, tu tikrai nieko nesuprantantis(nepriimk asmeniskai), dabar tikrai neturiu laiko, atrasysiu vakare.
GWB reikia suprasti vieną, kad jai jau kažką darai tai dar nereiškia kad tavęs negali niekas kritikuoti.
Žinau tik tiek, kad pati žalgirio administracija palaiko GD..
Comment
Comment