Nepilnos dvi minutės, rezultatas laksto kaip teniso kamuoliukas kortuose. Šiuo metu Maccabių kamuolys, laikrodis muša paskutinę minutę, +6. LAIKO!...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąNiekada gyvenime nemaniau, kad džiaugsiuosi žydų pergale . Pasaulis keistas.
Comment
-
Jeigu laimim prieš Chimki, beveik garantuotai antri. Pralaimim - priklauso nuo persvaros. Ir nuo to, ar Partizanai laimi. Jeigu taip, mes treti, Laboralas ketvirtas, Partizanas antras.
...Arba ne taip. Pataisykit mane, dar iki turo viską kaip maldą išmokau, dabar viskas pasikeitė .Paskutinis taisė Magician; 2010.12.16, 23:20.
Comment
-
[QUOTE=Luigi;498718]Pergalės atveju ne beveik, o garantuotai 2 vieta.
kazkaip nesvarbu man kelinti....idomu tik ka da Romanovas sugalvosKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
O Chimkis sugalvojo T. Hansenu pasistiprint...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąJeigu laimim prieš Chimki, beveik garantuotai antri. Pralaimim - priklauso nuo persvaros. Ir nuo to, ar Partizanai laimi. Jeigu taip, mes treti, Laboralas ketvirtas, Partizanas antras.
...Arba ne taip. Pataisykit mane, dar iki turo viską kaip maldą išmokau, dabar viskas pasikeitė .
Comment
-
Žalgiris 71 - 59 KK Kaunas
Visai įdomus ir žavus Kauno derbis. Omaras rezultatyviausias(!!!), o skanduotės Petrovičiui patiko tiek jam (Aco nė negalvoja vykti namo ir sėdi šalia Romanovo), tiek ir žaidėjam - Bėgičius žvengia, o su Kalnu, bandančiu sulaikyti juoką, dar sugebėjau ir susimirksėti .
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąŽalgiris 71 - 59 KK Kaunas
Visai įdomus ir žavus Kauno derbis. Omaras rezultatyviausias(!!!), o skanduotės Petrovičiui patiko tiek jam (Aco nė negalvoja vykti namo ir sėdi šalia Romanovo), tiek ir žaidėjam - Bėgičius žvengia, o su Kalnu, bandančiu sulaikyti juoką, dar sugebėjau ir susimirksėti .
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąNegirdėjau ir aš skanduočių ta pati problema su transliacija
O SPORT1 įdomu ar žino apie tai , kad jų beveik neįmanoma klausytiPaskutinis taisė judosius; 2010.12.23, 20:40.LIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102
Comment
Comment