Parašė MikasRidikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
O gal kas įkėlė Kuzminsko dėjimą į youtube, nes jis tikrai nerealus buvo!!!
O Šaras tikrai duos daug LR, nėra ką kyginti su Alaminu ir prie jo Valančiūnas daug geriau atrodys. Netikiu LR kažką EL įvaidins, nes žiauriai laiko mažai beliko.
Žalgiris šį vakarą buvo kito lygio komanda. Tikiuosi ir finalas toks pat bus
Vieni vartai šian buvo...You've got one life! Live it!
Comment
-
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKurioj vietoj pakabintas?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO aš turiu tokį klausimą: Ar įmanoma nusipirkti tokius pat marškinėlius su kuriais žaidžia Žalgiris Eurolygoje? Tie permatomi marškinėliai, kurie Audime pardavinėjami nedomina....
Buvau Audimo parduotuvėje, jie teigė, kad tokia galimybė yra, bet jei perki 10 vnt. Man tikrai tiek nereikia. Bet labai keistai atrodo, kad taip sunku juos gauti..... Gal aš tik nežinau kur kreiptis????
„Žalgiris“ atidarė suvenyrų parduotuvę
Kaba ta maike kampe, ar ne ta?
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė judosius Rodyti pranešimąman asmeniškai nepatiko ta parduotuvė. skurdi vakar vakare pasirodė. gal išpirkta viskas buvo, bet kad jie ten neturi vietos asortimentui susidėt. kažkas panašaus į informacijos skyrių. nusivyliau gal ateity bus geriau
Comment
-
Citata iš Eurolygos puslapio apie rytojaus susitikimą:
"A statistic with great relevance is that no team in the league fouls more than Partizan and no team has drawn more fouls than Zalgiris. If that pattern continues, Zalgiris will have a big advantage in this important clash."
Įdomus faktas
Comment
Comment