Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

...ir Svyturys ant nugaros

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
      ...ir Svyturys ant nugaros
      Ai, aš tik apie priekį kalbėjau Nežinau kaip su ta nugara yra

Comment

M.Balčiūnas:
        ...
        "Skaudu, kad ir pats tituluočiausias Lietuvos krepšinio klubas "Žalgiris" tapo piktavalių taikiniu. Regis, reikėtų tik džiaugtis, kad praėjusį sezoną ŪBIG prezidento Vladimiro Romanovo pastangomis "Žalgiris" atsikratė didžiulių skolų ir yra subrendęs kovoti dėl aukščiausių titulų. Be to, visam Lietuvos krepšiniui yra svarbu, kad legendinis klubas dalyvauja dideliuose projektuose, kurie susiję su Žalgirio arena Kaune.
        Tačiau pasipylė svaičiojimų, kurie labai prasilenkia su tikrove. Turėdamas labai solidų rėmėją, "Žalgiris" nežlugo ir nežlugs. Jo gerbėjai tikisi, kad komanda džiugins geru žaidimu visą šį sezoną."
        http://www.diena.lt/naujienos/nuomon...smeiztu-306851

Comment

ir balčiūnui nervai nebeatlaikė ir daug kam neatlaikytų

Comment

Kur dingo tas zalgirio sunkiasvoris naujokas???
            Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Mes trenerį, ir mest DC. Šalenga irgi jau nepabėga.

Comment

/\ pradžioje treneriui turi dašusti po kelių minučių, kad jeigu dc neina, vadinasi jis turi sėdėt, tą suprato per vėlai, kai sugadino grajų. labai norėčiau, kad tai bus gera pamoka, nes po dar vieno tokio, reiktų tikrai mest abu lauk, taip dergtis iš krepšinio negalima

Comment

Teisingai. Jeigu su DC neišdegė, leisk Kalną. Po galais, jie gi ne be reikalo dviejų skirtingų tipų žaidėjai, ar ne?

Comment

Liūdnas vaizdas tikrai liūdnas,prašovė Aco šiandien 2 kartus,ryškiai perlaikytas D.C aikštėje ir kam taip ilgai neimė minutės pertraukėlės pirmam kėlinį nesupratau.O visas varžybas galima apibūdint vienu žodžiu - Tragedija. 26 klaidas padaryt reik turėt gabumų.Tikėkimės kitą savaitę visai kitokio vaizdo.
                    Paskutinis taisė Chipsas; 2010.10.29, 00:15.

Comment

Jo, man ypač nesinorėtų. Dėl ko, pasakysiu po savaitės, nenoriu prisišnekėti per anksti D.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                        /\ pradžioje treneriui turi dašusti po kelių minučių, kad jeigu dc neina, vadinasi jis turi sėdėt, tą suprato per vėlai, kai sugadino grajų. labai norėčiau, kad tai bus gera pamoka, nes po dar vieno tokio, reiktų tikrai mest abu lauk, taip dergtis iš krepšinio negalima
                        Nu jo. Vakar treneris davė vaizdų. Senai jau taip siutas neėmė dėl tokių sprendimų. Blin atrodo nėra kitų įžaidėjų tik Collinsas. Čia gi ir arkliui aišku, kad prieš Maccabi greitį ir atletiškumą, reikia tokio paties greičio ir atletiškumo. Vakar piktybiškai buvo Kalnietis sodinamas, nors komanda ir atsigavo jam išėjus. O dėl centro, to žvėries naujoko. Tai kokio velnio neišbandyt jo prieš Sofoklį? Begičius ir Jankūnas bejėgiai prieš jį, O tas naujokas molis, gal bent būtų vyriškai pasistumdęs...
                        Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Atrodo,kad A.Petrovicius nelabai savo zaidejus dar pazista

Comment

Per anksti visi dedate minusus treneriui. Kai neapsigini ir trajakų laisvi nepataiko, tai ir klaidų milijonas paskui atsiranda. Palaukim, gal tai bus prasčiausios rungtynės EL Žalgiriui ir po vakar visi pasidarys išvadas....
                            You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                              Per anksti visi dedate minusus treneriui. Kai neapsigini ir trajakų laisvi nepataiko, tai ir klaidų milijonas paskui atsiranda. Palaukim, gal tai bus prasčiausios rungtynės EL Žalgiriui ir po vakar visi pasidarys išvadas....
                              Tai kad turėjo padaryti išvadas po praėjusių varžybų su partizanu. Ten irgi visą paskutinį kėlinuką DC suš**o. Gal treneriui labai sunku susitaikyti, kad DC šiemet jau nebe tas, koks buvo anksčiau. Manau, kai pagaliau Kalnietis pribrendo iki pagrindinio įžaidėjo lygio, tai jis ir turi daugiausia žaist, DC galėtų ji keisti max.10-15 min.
                              Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

DC LKL'e gal ir neblogai žaidė, bet Eurolygoj kol kas bent pjauna grybą kaip reta.. Vakar Čapinas ir tas už jį daug geriau atrodė... Išvis buvo niūrios rungtynės kažkokios.. Per visas rungtynes kas gero buvo tai du maži spurtai ir įspūdingas Pociaus blokas (beje TOP10 savaitės pirma vieta ), o daugiau.. Vis dėlto noriu tikėti, kad tai buvo prasčiausios Žalgirio rungtynės šiame sezone..

Comment

Kam dar kyla klausimų dėl Žalgirio trenerio? trečias kelinys su lenkais, gauname 4-17. Komandos žaidimo stiliaus visiškai nėra. Treneris visiškai netinkamas komandai. Matosi, kad treneris lėto žaidimo mėgėjas. O ši komanda, tai pusė rinktinės. Jos jėga ir buvo greityje... o dabar...
                                  Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

4 taškai...Kažkada esu matęs tik penkis - "Ryto" antram kėlinį prieš "Žalgirį". Tai tiesiog per žiauru...

Comment

Juokas ima žiūrint Nesuprantu, kaip galima taip absurdiškai nusivažiuot?

Comment

O kodėl taip Kuzminsku nepasitikima? mano akimis, tai labai solidų žaidimą demonstruoja... labai gaila dėl tokių sprendimų...
                                        Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Bai bai, Aco

Comment

Working...
                                          X