Parašė Fanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
„Žalgiris“ pateikė pasiūlymą M.Katelynui?
Visą šį krepšinio sezoną sklando kalbos, kad Kauno „Žalgirio“ komanda domisi Alikantės „Meridiano“ puolėju Mindaugu Katelynu. Žaidėjas yra vienas iš pretendentų patekti į pagrindinę Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės sudėtį, kuri šią vasarą kovos Pasaulio krepšinio čempionate Turkijoje.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDujos? ir mėsa?
Kažkokia nesąmonė Prie ko čia?
O dėl statymo, tai vienas mano draugas, bijo statyti kai žaidžia LR ir Žalgiris, nes jokios prognozės čia nepasiteisina, bet manau, kad per daug sunku surežisuoti varžybų baigtį, kai tiek daug žmonių yra įtraukta....You've got one life! Live it!
Comment
-
Patys kalti žalgiriečiai. Turėjo šaunią progą išsiveržti 2:0, bet deja nepasinaudojo tuo. Nors ir esu už Žalgirį, bet reikia pripažinti Rytas šįmet stipresnis ir tiek. Kas iš to, kad pas mus pora žaidėjų pagal popierių stipresni, bet kiti už tai silpnesni. Vienas rungtynes gal dar laimėsim halėje, bet ne daugiau. Tikiuosi kitąmet pagaliau bus suburta normali komanda su ištaisytom klaidom. Jei kiti įžvelgia čia kažkokias sąmokslo teorijas su parduotais finalais, tai niekaip nesutikčiau. Pažiūrėkit žmonės į žaidimą šių komandų. Rytas visą sezoną žaidžia stabiliai, turi gana lygiaverčius žaidėjus, stiprų trenerį (su per ilgu liežuviu) ir žymiai geresnę vadybą.
Comment
-
Pirma tai nekurstykit sąmokslo teorijų, nes jau supratau, kad bus taip: jei Rytas laimės seriją - viskas parduota, nupirkta, suplanuota ir skandalas, o jei Žalgiris, tai valio - viskas normalu. Ir pasakykit, kad taip nesakysit, jei taip įvyks
Kas dėl tų sirgalių, tai ką aš mačiau per TV, tas skanduotes skanduoja grynai paaugliai, nepilnamečiai, o už tokius "choreo" kaip, kad bamblys veidą užsidengęs atsiprašant vaizduoja "myžantį" ant Ryto simbolikos, mažų mažiausiai reikia be ausų palikt. Kodėl jis tą veidą dengė?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Realiai baigtis 4:3 tenkintų visus išskyrus žalgyrio sirgalius. Gautų darbo (pinigų) lažybų bendrovės, spauda, TV, Žalgyris jau galėtų planuoti didesnį biudžetą ateinantį sezoną, LRytas žaistų Eurolygoje, kitos komandos galėtų pretenduoti į geresnius Europinius turnyrus ir t.t."Jeigu žemės ūkyje dirba 80 proc. žmonių - šalyje badas, o kur žemę dirba iki 5 proc. gyventojų - maisto produktų perteklius"
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąne tu vienas boo tai žinai... tik aš vis dar tikiuosi, kad tai baisi netiesa, nes tada tai būtų tiesiog NA***
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNu čia "Naša Raša" kas nežiūri ar niekad nematęs nesupras
Comment
-
Man yra vienas pažystamas veikėjas pasakojęs kaip vyksta statymai lažybose iš silpnųjų komandų žaidėjų pusės. Rungtynės nebūna sutartos, tačiau gaudami sąlyginai nedidelius atlyginimus žaidėjai imasi kitokių gudrybių papildyti pinigines, ir keletas komandos žaidėjų pastato, kad praloš tarkim daugiau nei 20 tšk. Skirtumu, arba, kad nepelnys daugiau nei tiek ir tiek taškų. Ir tokie dalykai labai akivaizdūs yra rungtynėse, kai perdavimai akivaizdžiai siunčiami į užribį, ar specialiai stovima baudos aikštelėj ir laukiama, kol bus sušvilptos 3 sekundės ir t.t. Būtent šitaip mūsų jaunieji žaidėjai buvo pasielgę per LKL Žvaigždžių rungtynes. Visą šitą dalyką sužinojau iš žmogaus, kuris gyvena, ir visai neblogai, būtent iš lažybų, pažysta keletą žaidėjų iš kai kurių silpnų komandų ir visą šitą sistemą žino. Kalbama, kad Butautas iš Žalgirio būtent per lažybas buvo išmestas, nes kaip žinia Romkai tokie žaidimai nepatinka… Bet čia jau tik sąmokslo teorija, šito tiksliai nežinau. Na, bet kas liečia LKL Finalus, kažkaip nesitiki jokie susitarimai dėl baigties, nors… Būtų įdomu vėl pakalbėt su tuo žmogumPaskutinis taisė Aiwa; 2010.05.09, 17:44.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąPirma tai nekurstykit sąmokslo teorijų, nes jau supratau, kad bus taip: jei Rytas laimės seriją - viskas parduota, nupirkta, suplanuota ir skandalas, o jei Žalgiris, tai valio - viskas normalu. Ir pasakykit, kad taip nesakysit, jei taip įvyks
Kas dėl tų sirgalių, tai ką aš mačiau per TV, tas skanduotes skanduoja grynai paaugliai, nepilnamečiai, o už tokius "choreo" kaip, kad bamblys veidą užsidengęs atsiprašant vaizduoja "myžantį" ant Ryto simbolikos, mažų mažiausiai reikia be ausų palikt. Kodėl jis tą veidą dengė?
kas dėl sutartų finalų, tai sakau - vis dar nenoriu tikėt, bet ne vienas ir ne du apie tai juk kalba..
Comment
-
Pastebėti reikėjo Alytaus žaidimą, dėl statymų. Kai jie atlyginimų negauna, tai žiūri kaip reikia sužaisti, kad piniginę būtų galima pasipildyti. O lengviausiai pastatyti už gavimą daugiau nei tarkim 20 taškų, tai ir grajina ant to, nes kitaip Aleksandovui ant žolytės babkių neliks
Šiaip tai žiauru, kai jaunimas tokius dalykus sužino ir pradeda, taip elgtis....
Bet ir aš netikiu, kad Kalnui pasakoma, kad davaj pasuok į minią LR žaidėjų... KosmosasYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąVa čia tai bajeriai Kokios priežastys dbr atleist? Nesutiko pralošt LR?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment