Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNa viskas krypsta link Brazio,bet cia neaisku dar ar alternatyva..
Comment
-
Aš palaikau Fano nuomonę, o tavo 99 teiginys, kad Krapikas to nusipelnė, turi dalį tiesos, bet tada nafik, sumoka lai išeitinę ir jis gali pusę metų nedirbt ir ieškot kitos alternatyvos, nes žaidimas rodo, kad ragas jam, jis pasimetęs totaliai, nes gaunam nuo prancūzų, kurie tokį š mala, kad dieve padėk. Jau po Ulker varžybų man atsivėrė akys, o jau vkr aš laidojau prieš varžybas Ž, nes įtariau, kad GK nieko nenuveiks su šia komanda. Mano nuomone: jau geriau treneris už tokią kainą kokią gauna vienas geras legionierius, nei tas legionierius su GK.You've got one life! Live it!
Comment
-
Brownas man atrodo liko ne vien dėl pinigų, o todėl kad pamylo Žalgirį. Matosi žmogus atsidavęs viska daro, tempia komanda tik dėl pergalių ir turbūt nori išbandyti naujaja Kauno Arena, kokia ten fanu atmosfera bus ir .t.t Gal Žalgirio kita sezona rezultatai bus dar geresni nei ši. Kitas sezonas dar daugiau nauju vėju bus ir pagal P. Motiejūno kalbas Žalgiris !!!Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Nu ką... Sumautas asvelis kažkokiu būdu išvykoj sugebėjo nukalti Ulkerį... Reik būtinai nugalėti Cibona daug taškų ir.. Praktiškai tikiu, kad jei Žalgiris rodys savo žaidimą (pvz tokį kaip prieš Barsą arba CSKA) tada galim nugalėt ir MDP namie ir Ulkerį išvykoj.. Na, bet dabar svarbiausia - laimėti rytoj..
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąNu ką... Sumautas asvelis kažkokiu būdu išvykoj sugebėjo nukalti Ulkerį... Reik būtinai nugalėti Cibona daug taškų ir.. Praktiškai tikiu, kad jei Žalgiris rodys savo žaidimą (pvz tokį kaip prieš Barsą arba CSKA) tada galim nugalėt ir MDP namie ir Ulkerį išvykoj.. Na, bet dabar svarbiausia - laimėti rytoj..
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimągalim nugalėt ir MDP namie ir Ulkerį išvykoj.. Na, bet dabar svarbiausia - laimėti rytoj..Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė HSV Rodyti pranešimąŽalgirio pagrindinė užduotis - nugalėti Ryta, ir turėti garantuotą vietą Eurolygoj. Deja, bet Eurolygoj jie jokių užduočių sau nekelia...
Comment
Comment