Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
-
Parašė Fanas Rodyti pranešimąGalit mane kritikuoti sakyti, kad aš neteisus, bet čia tokia mano nuomonė ir manau teisinga.
Pats laikas keisti trenerį. Trifunovičius laisvas, kemzūra laisvas...Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąNėra čia ko tavęs kritikuot, nes esi visiškai teisus. Nemoka Žalgirio treneriai išnaudot komandos potencialo. Aboliučiai nesustyguota komanda. Tenka pripažinti, kad Kurtinaitis visa galva aukštesnis už visą žalgirio trenerių štabą. Ten nors ir nėra visai kam žaist, bet bent jau išspaudžia iš turimų žaidėjų viską ką jie moka ir dar daugiau...
Pats laikas keisti trenerį. Trifunovičius laisvas, kemzūra laisvas...
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąPats laikas keisti trenerį. Trifunovičius laisvas, kemzūra laisvas...
Comment
-
Parašė Fanas Rodyti pranešimąGrynai tik tokio lygio komanda kaip prienu rudupio, vakar juk be centrų praktiškai lošė ir išvis nei vienos girdėtos pavardės ir žmonės negavę algų be visiško motyvo žaist ima ir sutvarko žalgirį, pasižiūrėk kokių taškų skirtumais gavo nuo kitų komandų ta cibona tiesiog tu man paaiškink prieš ką mes begalim laimėt, nuo ulkerio tuo labiau gausim tiesiog reikia daryti išvadas kol dar nevėlu, žinoma čia viskas ne nuo mūsų priklauso, bet mano manymu praėjusiais jau metais Krapikas nesamones darė, tai dabar vėl tas pats, tiesiog jis ne eurolygos lygio treneris, jam treniruoti tik Neptūną, aš tokią išvadą padariau na vakar net juokas paėmė kai jau trečią minutę išleido vos ne visus atsarginius tiesiog per varžybas neekspermentuot bereikia. Atsibodo jau jo tie interviu po varžybų kur tas pačias nesamones kliedi. Ir tenka pripažint, kad kuncaitis su kurtinaičiu visa galva aukštesni nei krapiko ir maskoliūno tendemas, tiesiog jie moka nuteikti kovai. Galit mane kritikuoti sakyti, kad aš neteisus, bet čia tokia mano nuomonė ir manau teisinga.
Adrijos lygoj jie kolkas be pralaimejimu zengia, nugaletas tas pats Partizanas kaip pvz
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCibona - prienu rudupio lygio komanda, gal jus njuokinkit Taip truputi silpnesne sudetis nei zalgirio, bet tik tiek. Cia tau ne kokia Orleano entente..
Krapikas nieko gero, bet reikia nepamirst, kad Zalgirio sudetyje vos apie 7 EL lygio zaidejus...
Kas liecia trenerius, tai Kazlausko laisvu nelaikyciau..treniruoja jis juk graikus ir bus jam tam tikros salygos iskeltosPaskutinis taisė Aidzius; 2009.11.12, 18:06.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąKas liecia trenerius, tai Kazlausko laisvu nelaikyciau..treniruoja jis juk graikus ir bus jam tam tikros salygos iskeltos
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąO gal, vis dėlto, graikai leidžia Kazlauskui treniruot klubą? Kaip kad lietuviai Kemzūrai Gal kas žino kaip ten dėl Kazlausko?
Jis gali treniruot klubą išskyrus Oly ir Pao.
Comment
-
Na ką Tv3 jau rodo Žalgirio reklamas, dvi jas jau parodė neseniai iš eiles skirtingas, O reklamos kaip ir visiems ne paslaptis, kad sirgaliai prisijungtu prie naujo sukurto Klubo. Tikrai iš Barselonos perėmėm pavyzdį, sėkmės Žalgiriui plėstis toliau. Aišku šį sezoną tikėjausi daugiau pergalių iš Žalgirio, bet visiems ne paslaptis, kad koja kiša G. Krapiko treniravimas. Pliusą iš žvelgiau jo darbe, tai nebloga suorganizuota gynyba šį sezoną. Na, bet kaip žmogus ir treneris jis tobulėja. Sėkmės Žalgiriui dar kartaMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąKaip čia Halė nepilna? Po 2 LTL padare ir tai neužpildė... Liudnoka....
Comment
-
Ne taip seniai čia buvo užvirus diskusija apie Žalgirį palaikantį jaunimėlį... Daug kas stojo kokie faini berniokai Štai prašau vakar dienos rungtynės, žiūrėkite nuo 4:10 Ir niekas tada eisenoj jokių skinų nematė
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment