Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Cibona - prienu rudupio lygio komanda, gal jus njuokinkit Taip truputi silpnesne sudetis nei zalgirio, bet tik tiek. Cia tau ne kokia Orleano entente..
    Krapikas nieko gero, bet reikia nepamirst, kad Zalgirio sudetyje vos apie 7 EL lygio zaidejus...
    Grynai tik tokio lygio komanda kaip prienu rudupio, vakar juk be centrų praktiškai lošė ir išvis nei vienos girdėtos pavardės ir žmonės negavę algų be visiško motyvo žaist ima ir sutvarko žalgirį, pasižiūrėk kokių taškų skirtumais gavo nuo kitų komandų ta cibona tiesiog tu man paaiškink prieš ką mes begalim laimėt, nuo ulkerio tuo labiau gausim tiesiog reikia daryti išvadas kol dar nevėlu, žinoma čia viskas ne nuo mūsų priklauso, bet mano manymu praėjusiais jau metais Krapikas nesamones darė, tai dabar vėl tas pats, tiesiog jis ne eurolygos lygio treneris, jam treniruoti tik Neptūną, aš tokią išvadą padariau na vakar net juokas paėmė kai jau trečią minutę išleido vos ne visus atsarginius tiesiog per varžybas neekspermentuot bereikia. Atsibodo jau jo tie interviu po varžybų kur tas pačias nesamones kliedi. Ir tenka pripažint, kad kuncaitis su kurtinaičiu visa galva aukštesni nei krapiko ir maskoliūno tendemas, tiesiog jie moka nuteikti kovai. Galit mane kritikuoti sakyti, kad aš neteisus, bet čia tokia mano nuomonė ir manau teisinga.

Comment

Parašė Fanas Rodyti pranešimą
      Galit mane kritikuoti sakyti, kad aš neteisus, bet čia tokia mano nuomonė ir manau teisinga.
      Nėra čia ko tavęs kritikuot, nes esi visiškai teisus. Nemoka Žalgirio treneriai išnaudot komandos potencialo. Aboliučiai nesustyguota komanda. Tenka pripažinti, kad Kurtinaitis visa galva aukštesnis už visą žalgirio trenerių štabą. Ten nors ir nėra visai kam žaist, bet bent jau išspaudžia iš turimų žaidėjų viską ką jie moka ir dar daugiau...
      Pats laikas keisti trenerį. Trifunovičius laisvas, kemzūra laisvas...
      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
        Nėra čia ko tavęs kritikuot, nes esi visiškai teisus. Nemoka Žalgirio treneriai išnaudot komandos potencialo. Aboliučiai nesustyguota komanda. Tenka pripažinti, kad Kurtinaitis visa galva aukštesnis už visą žalgirio trenerių štabą. Ten nors ir nėra visai kam žaist, bet bent jau išspaudžia iš turimų žaidėjų viską ką jie moka ir dar daugiau...
        Ir dar reikėtų prie Kurtinaičio pridėt Kuncaitį, nes jis vienos iš pagrindinių smegenų kurios duoda pasiūlymus Kurtinaičiui, o tada jau Kurtinaitis galvoja ką daryt

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
          Kazlauskas laisvas...

Comment

Kemzūra

Comment

Parašė Fanas Rodyti pranešimą
              Grynai tik tokio lygio komanda kaip prienu rudupio, vakar juk be centrų praktiškai lošė ir išvis nei vienos girdėtos pavardės ir žmonės negavę algų be visiško motyvo žaist ima ir sutvarko žalgirį, pasižiūrėk kokių taškų skirtumais gavo nuo kitų komandų ta cibona tiesiog tu man paaiškink prieš ką mes begalim laimėt, nuo ulkerio tuo labiau gausim tiesiog reikia daryti išvadas kol dar nevėlu, žinoma čia viskas ne nuo mūsų priklauso, bet mano manymu praėjusiais jau metais Krapikas nesamones darė, tai dabar vėl tas pats, tiesiog jis ne eurolygos lygio treneris, jam treniruoti tik Neptūną, aš tokią išvadą padariau na vakar net juokas paėmė kai jau trečią minutę išleido vos ne visus atsarginius tiesiog per varžybas neekspermentuot bereikia. Atsibodo jau jo tie interviu po varžybų kur tas pačias nesamones kliedi. Ir tenka pripažint, kad kuncaitis su kurtinaičiu visa galva aukštesni nei krapiko ir maskoliūno tendemas, tiesiog jie moka nuteikti kovai. Galit mane kritikuoti sakyti, kad aš neteisus, bet čia tokia mano nuomonė ir manau teisinga.
              lygiai kaip tau negirdetos cibonos pavardes, taip pat cibonos fanam nelabai girdetos Z lietuviu pavardes. Z legionieriai stipresni.
              Adrijos lygoj jie kolkas be pralaimejimu zengia, nugaletas tas pats Partizanas kaip pvz

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                Cibona - prienu rudupio lygio komanda, gal jus njuokinkit Taip truputi silpnesne sudetis nei zalgirio, bet tik tiek. Cia tau ne kokia Orleano entente..
                Krapikas nieko gero, bet reikia nepamirst, kad Zalgirio sudetyje vos apie 7 EL lygio zaidejus...
                7 ? nesutinku. Begic, Salenga, Brown,Watson,Klimavicius. ir viskas...Kalnieciui dar patirties reikia, ir klaidu maziau daryt. juda jis gera linkme, bet dar nera geras Eurolygos lygio zaidejas

Kas liecia trenerius, tai Kazlausko laisvu nelaikyciau..treniruoja jis juk graikus ir bus jam tam tikros salygos iskeltos
                Paskutinis taisė Aidzius; 2009.11.12, 18:06.
                KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                  Kas liecia trenerius, tai Kazlausko laisvu nelaikyciau..treniruoja jis juk graikus ir bus jam tam tikros salygos iskeltos
                  O gal, vis dėlto, graikai leidžia Kazlauskui treniruot klubą? Kaip kad lietuviai Kemzūrai Gal kas žino kaip ten dėl Kazlausko?

Comment

/\ Kemzūrai leista treniruot klubą, bet Žalgiris nenori, kad treneris užsiiminėtų pašaline veikla...
                    Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                      O gal, vis dėlto, graikai leidžia Kazlauskui treniruot klubą? Kaip kad lietuviai Kemzūrai Gal kas žino kaip ten dėl Kazlausko?

Jis gali treniruot klubą išskyrus Oly ir Pao.

Comment

Na ką Tv3 jau rodo Žalgirio reklamas, dvi jas jau parodė neseniai iš eiles skirtingas, O reklamos kaip ir visiems ne paslaptis, kad sirgaliai prisijungtu prie naujo sukurto Klubo. Tikrai iš Barselonos perėmėm pavyzdį, sėkmės Žalgiriui plėstis toliau. Aišku šį sezoną tikėjausi daugiau pergalių iš Žalgirio, bet visiems ne paslaptis, kad koja kiša G. Krapiko treniravimas. Pliusą iš žvelgiau jo darbe, tai nebloga suorganizuota gynyba šį sezoną. Na, bet kaip žmogus ir treneris jis tobulėja. Sėkmės Žalgiriui dar karta
                        Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

Comment

Kaip čia Halė nepilna? Po 2 LTL padare ir tai neužpildė... Liudnoka....
                          No one really knows
                          Which way the wind blows

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                            Kaip čia Halė nepilna? Po 2 LTL padare ir tai neužpildė... Liudnoka....
                            Po 2 lt tik studentam ir tik vieną dieną pardavinėjo. kitiem bilietai kainavo berots ~15-30 lt (moksleiviam 20% nuolaida) Plius žaidėm ne prieš Eurolygos lygio komanda tai nereik tikėtis stebuklų

Comment

bilietai buvo nuo 15 iki 50 litų, pigiausius išpirko, pripirko daug už 2 litus, bet negraibstė matomai brangiausių tai ir liko tuščių vietų

Comment

Ne taip seniai čia buvo užvirus diskusija apie Žalgirį palaikantį jaunimėlį... Daug kas stojo kokie faini berniokai Štai prašau vakar dienos rungtynės, žiūrėkite nuo 4:10 Ir niekas tada eisenoj jokių skinų nematė
                                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                Retromobile 2007
                                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Kaip ten viskas prasidejo?Gal kas konkreciau galetu papasakoti?...

Comment

Nieko ten rimto nebuvo. Vienas jaunuolis padauginęs biškį per daug įsijautė ir viskas.

Comment

o ir tokių video publikuoti nereikėtų, kaip sakoma nešami šeimos reikalai laukan...

Comment

Su pergale visus!!!

Comment

Na ką, Žalgiris ieško dar vieno PG...
                                          No one really knows
                                          Which way the wind blows

Comment

Working...
                                          X