Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    egzui normaliai mokytis normaliai nevisada gavosi, vis skambėjo dainos galvoje gerai, kad neypatingai sunkus buvo
    Jooo... tu gal informuok, kur ir kada dirbi Daktaru, kad žinotume kur geriau nepakliūti
    Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Gal sitas rungtyniu pradzios nukelimas susijes su VIASAT sprendimais?

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
        Jooo... tu gal informuok, kur ir kada dirbi Daktaru, kad žinotume kur geriau nepakliūti
        laukiau tokio komentaro

ludux - nu kažkaip labai abejoju

Comment

BBL įspėjo Kauno „Žalgirio“ aistruolius dėl incidentų per lygos taurės turnyro finalą
          http://www.lrytas.lt/-12541322921253...inal%C4%85.htm

Baltijos kepšinio lyga (BBL) nepraleido pro pirštus Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjų išsišokimų šeštadienį Kaune, kur vyko BBL taurės varžybų finalinės rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipų, skelbiama BBL pranešime apie incidentus Kauno Sporto halėje.

Teisėjai buvo priversti nukelti BBL taurės finalo tiesiogiai transliuotų rungtynių pradžią, nes jiems nespėjus išmesti ginčo kamuolio „Žalgirio“ aistruoliai į aikštę pažėrė didelį kiekį konfeti ir serpantinų.

Rungtynės pradėtos tik tuomet, kai buvo išvalyta aikštė.

Nemalonus incidentas kilo po finalo sirenos, kuomet iš „Žalgirio“ aistruolių tribūnos į aikštelę atskriejo degantis fakelas, kuris apgadino halės parketą.

„Toks krepšinio mėgėjų elgesys tikrai nepuošia nei krepšinio, nei jų pačių. Tačiau mes pakalbėjome su „Žalgirio“ aistruoliais ir, atrodo, vienas kitą supratome.

BBL lyga įspėjo „Žalgirio“ aistruolius dėl jų elgesio prieš rungtynes. Dėl kito incidento taip pat buvo rasta išeitis. „Žalgirio“ aistruolių klubas „Žalioji mirtis“ Kauno sporto halei įsipareigojo atlyginti visus nuostolius, susijusius su parketo remonto darbais“, - sakė BBL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Comment

Su tuo fakelu tikrai buvo persistengta, bet konfeti tai gerai atrodė

Comment

nu ne fakelas ten, o stroboskopas jau net ir aš žinau, kas tas yra, siūlau ir jums

Comment

nu ne fakelas ten, o stroboskopas jau net ir aš žinau, kas tas yra, siūlau ir jums
                Kas kas?
                Iš fizikos pamenu kas yra stroboskopas:

Bet, kad tas daigtas, mestas ant halės parketo nelabai priminė stroboskopą
                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

nu angliškai tai strobos vadinasi, gal ir persistengta su lietuvišku ilgu pavadinimu. ok tebūnie bus strobas

Comment

Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono pirmosiose rungtynėse Kauno "Žalgirio" ekipa 88:80 (16:34, 30:13, 22:15, 19:18) nugalėjo Šiaulių "Šiaulių" krepšininkus.

Begičius nežaidė Gal padarom totalizatorių, kada jis bus atleistas? Aš vis dar tikėjau, kad jis išsilaikys ir bus tvirtas startinio penketo žaidėjas, bet dbr bijau, kad jo laukia labai trumpa Žalgiryje. Kiek girdėjau per tą visą laiką nesugebėjo atsiminti tiksliai nė vieno derinio
                    You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                      Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono pirmosiose rungtynėse Kauno "Žalgirio" ekipa 88:80 (16:34, 30:13, 22:15, 19:18) nugalėjo Šiaulių "Šiaulių" krepšininkus.

Begičius nežaidė Gal padarom totalizatorių, kada jis bus atleistas? Aš vis dar tikėjau, kad jis išsilaikys ir bus tvirtas startinio penketo žaidėjas, bet dbr bijau, kad jo laukia labai trumpa Žalgiryje. Kiek girdėjau per tą visą laiką nesugebėjo atsiminti tiksliai nė vieno derinio
                      As labai gerai zinau kur jam butu vieta ir tu zinai

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
                        Pakliusi,pakliusi... o kaip tu galvoji, kodel daktarai tuos skudurus buna ant veido uzsideje ...? ...tam kad nepazintum
                        KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą

iš kur tokie girdėjimai kraupūs?

Comment

iš kur tokie girdėjimai kraupūs?
                            Iš vidaus komandos Aš irgi noriu, kad jis pradėtų gerai žaisti, bet... bet žiūrėsim kaip jam seksis...

Comment

JUNKIS PRIE GREEN WHITE BOYS JAUNIMO!

Jeigu tau rūpi Žalgiris, Kaunas, nori ginti žaliai baltas spalvas ir geriausio Lietuvos miesto garbę, esi už aktyvų palaikymą - junkis prie mūsų! Drąsiai klausk, kas tave domina mūsų forume (nuoroda - ČIA) arba tiesiog ateik į halę E tribūnos viduryje, pirmose eilėse ir stok prie boysų. Mūsų tarpe rasi daug bendraminčių. Mes kartu ne tik tribūnoje ar su Žalgiriu. Kartu keliame alaus bokalus, žaidžiame krepšinį ir t.t. Mes esame vienas kumštis! Tai GYVENIMO BŪDAS!

Nedrąsu? Visiem iš pradžių taip būna! Pasiimk draugą kartu, kuriam taip pat rūpi Žalgiris. Kurkime istoriją kartu! Nešvaistyk laiko veltui!

Susitiksime tribūnoje!
                              Paskutinis taisė Boružėlė; 2009.10.07, 10:50.

Comment

Parašė Aidzius
                                Blyn, alus negeriu...netinku? Pikti jus, musates, deginat viska ...negerieciai . O siaip man tevu sutikomo reiketu ,kad galeciau prie jusu prisijungt ? News mano mama neisleistu manes
                                Eik jau, eik

Comment

Parašė Aidzius
                                  Blyn, alus negeriu...netinku? Pikti jus, musates, deginat viska ...negerieciai . O siaip man tevu sutikomo reiketu ,kad galeciau prie jusu prisijungt ? News mano mama neisleistu manes
                                  kažkaip šįkart visiškai nejuokingai suvėlei čia viską juokiuosi ne iš teksto, o iš nusišnekėjimo mąsto

o kas dėl prisijungimo - NESTABDYKIT, TRIBŪNAI REIKIA JŪSŲ BALSŲ

Comment

Šarūno Vasiliausko jau keliose rungtynėse iš eilės neregistruojate.

- Jis dirba pagal individualią programą, kuri skiriasi nuo mūsų programos. Rytinių treniruočių metu jis gerina savo fizinį pasirengimą. Jis dalyvauja tik komandinėse treniruotėse ir kol kas nežais. Jis yra komandoje, visur dalyvauja, tačiau laikinai nežais.
                                    Kažkaip neužfiksavau, trauma?
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                                      Kažkaip neužfiksavau, trauma?
                                      Aš užfiksavau, kad jis per silpnai atrodo...

Comment

Gandai: GD pykstasi su GWB. Priežastys?

Comment

Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                                          Gandai: GD pykstasi su GWB. Priežastys?
                                          nemanau kad yra pykciai, greiciau nesutarimai svarbiais klausimais. Priezastys? manau jos tos pacios ,del kuriu GWB atsirado kaip savarankiska grupuote, o juk tiesiog tie patys zmones galejo but GD, manau tos pacios del kuriu manes neliko GD pries daug metu
                                          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Working...
                                          X