kaip sureaguos Žalgirio fanai, kurie neretai Rytą kaltindavo Meškos iš Rytų letenomis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Nereikia gyventi praeitimi. Taip, tada Z buvo nepriklausomybes, kovos uz lietuvybe simbolis. Taciau dabar del to per amzius jis turi nesti sita veliava? Pirma, tai jau privatus klubas, antra, mes jau nepriklausomi ir likom lietuviais, trecia - lietuviai nenori moketi, o nori pergaliu. Ar Man City fanai dabar labai pyksta ant arabu seichu, kad atvede ju kluba ant Premier lygos nugaletoju pakylos?
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąAr Man City fanai dabar labai pyksta ant arabu seichu, kad atvede ju kluba ant Premier lygos nugaletoju pakylos?
Esmė ne tame, kas finansiškai valdo klubą, o tame, kad rusai per sportą Lietuvoje siekia politinių tikslų. Tik aklas to nemato.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąTavo butą pilnai išlaikytų rusai, nesidžiaugtum?Paskutinis taisė oranger; 2012.05.18, 12:53.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąEsmė ne tame, kas finansiškai valdo klubą, o tame, kad rusai per sportą Lietuvoje siekia politinių tikslų. Tik aklas to nemato.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątau paranoja.
Juk jokiam vokiečiui ar italui neateis net į galvą mintis dalyvauti čempionate, kurio rungtybės vyksta Sibire už 5-6 tūkstančių kilometrų...
Tai kam paranoja?
Sėkmės palaikant "Žalgirį"Paskutinis taisė oranger; 2012.05.18, 12:53.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLietuva jau vėl vertinama krepšinio pasaulyje kaip Rusijos įtakos zonos valstybė.
Būtų tie patys vokiečiai arčiau Rusijos, ir tie žaistų VTB, nes ten labai aukšto lygio turnyras.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų tie patys vokiečiai arčiau Rusijos, ir tie žaistų VTB, nes ten labai aukšto lygio turnyras.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDėl to ir nežaidžia, kad jie jaučiasi europiečiais ir jiems tą VTB iki vienos vietos.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjuos ten triuskintu 50 tsk skirtumu
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPrimink man prašau kiek ten taškų šiais metais "Žalgiris" abu kartus "Brose Basket" sutriuškino?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąjuos ten triuskintu 50 tsk skirtumu
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąTai kad ir pačius buvo Lokomtivas ant trisdešimt taškų sutriuškinę berods
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDėl to ir nežaidžia, kad jie jaučiasi europiečiais ir jiems tą VTB iki vienos vietos.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąTai taip išeina, čia sakau grynai hipotetiškai, kad geriau yra jaustis europiečiais ir geriau lošti su kiemo lygio komandom nei su stipriais priešininkais? Geriau jaustis europiečiais ir netobulėti savo veiklos srityje(šiuo atveju krepšinyje), bet jokiais būdais neprasidėti su rusais. Kurie kaip suprantu yra visiški azijatai, afrikiečiai ar net pietų amerikiečiai tik kažkokios nešvarios politikos dėka dalyvauja visuose europos čempionatuose ir net sugebėjo pasiekti to kad viso pasaulio žemėlapiai yra falsifikuojami!!! Taip tikrai juk daug geriau yra jaustis europiečiu ir žiūrėti europos čempionato rungtynes tarp turkijos ir izraelio.
Ir prie ko čia Europos čempionatai?Paskutinis taisė oranger; 2012.05.18, 16:27.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAr arabų šeichai verčia MC dalyvauti arabų futbolo čempionatuose?
Esmė ne tame, kas finansiškai valdo klubą, o tame, kad rusai per sportą Lietuvoje siekia politinių tikslų. Tik aklas to nemato.
O siaip rimtai - sako, kad nelabai domisi krepsiniu, bet pastoviai Zalgirio temoje trinasi. Pastoviai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąZalgiri vercia, o laikrastis net pats savo noru ten verziasi
O siaip rimtai - sako, kad nelabai domisi krepsiniu, bet pastoviai Zalgirio temoje trinasi. Pastoviai.
Domiuosi krepšiniu iš tikro, o ne tik Romanovo sąmokslo teorijomis ir "Kaunas - Vilnius" temos troliais
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąZalgiri vercia, o laikrastis net pats savo noru ten verziasi
Tik nereikia užsiciklinti ant tų mano žodžių. Nors pvz, aš visiškai nesuriekšminu krepšinio pergalių/pralaimėjimų ir nematau reikalo žiūrėti kiekvienas rungtynes, o šis sportas nėra mano mėgstamiausias, bet toli gražu, tai nereiškia, kad negaliu pradėti diskusijos ar diskutuoti su kitais.
Comment
Comment