Štai ir šokėjos:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Hexen Rodyti pranešimąIdomu ant vienos puses sortu Kauno diena ant kitos Respublika...
Nėra už ką kritikuoti Žalgirio aprangas kūrusių dizainerių.
Merginos gražiausios.
Comment
-
Ačiū, liūtai, už šaunias nuotraukas - ir aš ten vakar ten buvau, tik be fotoaparato
Bendrai įspūdį Žalgirio vaizdelis paliko neblogą. Pasirinko mąstančius legionierius, Popas ir Mottola gerai mato aikštę (skirtingai nei pernykščiai afroamerkieičiai), gerai juda kamuolys, nemažai improvizacijos, jaunimas vaizdo negadina (o gynyba su jaunimėliu net geresnė, nes anie netingi dirbti). Mottola gerai tinka žaidimui kartu su Beardu, nes yra nesavanaudis ir gerai tą papildo. Gal tik man eilinį kartą susidarė įspūdis, kad Žalgiris be Beardo žaidžia gražiau...
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąGal tik man eilinį kartą susidarė įspūdis, kad Žalgiris be Beardo žaidžia gražiau...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą"Žalgiris" - "Nevėžis"
Pirmasis Kirk "Kiwi" Penny pasirodymas
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGeri kadrai, ką ir bepridursi Beje, ar į halę galima laisvai įsinešti fotoaparatus?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąLaisvaiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Liutas, siaip is smalsumo klausiu. Pas tave profaile nurodyta foto aparatas Pentax Optio S4i briliant grey o sios nuotraukos darytos su Nikon D50+ 55-200mm objektyvu? Is kur trauki sias nuotraukas?
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąČia mano fotkinta, kartu su Liutu nueinam pažiūrėti krepsinio, atsisedam į kokią 12 eilę, atsigeriam alaus ir pafotografuojam
O laiko ir galimybių čia sudėti nuotraukas tik Liūtas turi
Ir galiu pasakyti Daliuss darai puikias nuotraukas, saunuolis
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąČia mano fotkinta, kartu su Liutu nueinam pažiūrėti krepsinio, atsisedam į kokią 12 eilę, atsigeriam alaus ir pafotografuojam
O laiko ir galimybių čia sudėti nuotraukas tik Liūtas turi
Comment
Comment