tikrai ryškiau matosi tribūnos, čia jos tamsiau matosi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąŠiandien matėm teisėjų nemeistriškumą... jobmantas gali po pražangos nubėgt 3 žingsnius ir taškai aišku bus įskaityti, o vat betkas iš Žalgiriečių analogiškose situacijose negali. Juokinga ir tiek. Šeip su pelnyta stipresnės komandos pergale visus! Kauno ŽALGIRIS!
Comment
-
V.Romanovas: kitąmet aš gal nesiruošiu finansuoti "Žalgirio"
Naujametinėje televizijos laidoje „Krepšinio pasaulyje“ Kauno „Žalgirio“ ekipos savininkas Vladimiras Romanovas leptelėjo, kad gali nebefinansuoti vieno stipriausių šalies krepšinio klubų.
Laidos vedėjui Vidui Mačiuliui paklausus, kodėl Lietuvos klubuose yra tiek daug užsieniečių, V.Romanovas atsakė, kad kol nebus lygiaverčių lietuvių, tol teks samdyti legionierius. „Ką reikia daryti, jeigu D.Lavrinovičiui CSKA klubas moka geresnius pinigus, o jo žmona nenori būti Lietuvoje? Mokėti jam 10 milijonų? Prašau surinkite visi pinigus ir nupirkite nors vieną žaidėją, nors vieną. Į bažnyčia nešate pinigus, tai kodėl neatnešti „Žalgiriui““, - retoriškai laidos vedėjo klausė V.Romanovas.
Vėlesni Kauno ekipos savininko žodžiai turėtų kaip reikiant suneraminti kiekvieną „Žalgirio“ aistruolį: „Kitąmet aš gal nesiruošiu finansuoti „Žalgirio“. Yra parlamentas – tegul renka pinigus“.
Laidos vedėjui papriekaištavus, kad taip daryti negalima, V.Romanovas atsakė priešingai: „Jums negalima, o man galima. Dievas atėjo ir išgelbėjo „Žalgirį“ ir jūs manot, kad visą laiką taip bus? Va nuo kito sezono bus taip: nesurinksit pinigų ir jūs asmeniškai neatnešite savo dalies – nebus „Žalgirio“, - nei rimtai, nei juokais kalbėjo „Žalgirio“ savininkas.
Comment
-
Paskutinė ataka pradžioje atrodė chaotiškai, bet baigėsi fantastiškai. Arena skendo euforijoj. Grįžęs namo, ramiai pasižiūrėjau ir atkreipiau dėmesį, kaip protingai sužaidė Paulius - atsidengė ir priėmė kamuolį, vėliau nusiuntė Popą (su gynėju) į dešinį kraštą, pastatė Weems'ui užtvarą ir tas jau atliko savo darbą. Bravo Pauliui, bravo Sony ir visai komandai už pergalę, tačiau pritariu Čikupakui - gynyba buvo baisi - tritaškius "chimkai" mėtė praktiškai nedengiami. Gerai, kad į galą pavargo...Paskutinis taisė Vakaris; 2012.01.12, 22:18.
Comment
-
Po Weems'o dėjimo Trifuno golas neabejotinai antras rungtynių epizodas Paties spyrio per tą euroriją nepastebėjau tik žiūriu iš kur tas kamuolys palubėj, ten tik gero metro trūko iki paties stogo O šiaip tai rungtynės FANTASTIŠKOS, neabejotinai gražiausias šio sezono mačas. O kartu ir ne tik šio sezono, bet ir per visą mano gyvenimą "gražiausias" matytas krepšinio teisėjų darbas Tiesiog dauguma situacijų net nepaaiškinamų buvoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment