aš irgi labai tikiuosi, kad susiprotės kleiza, bet žinant koks fruktas vadovauja Žalgiriui arba tam kas iš jo liko, tai gal kleiza ir nenori teptis rankų... nors geriau susiteptų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
O kurioje pozicijoje jis Žalgiryje žais? Yra Jankūnas, Klimavičius. Na, rodos vienu metu EL žaidė kaip SF, bet ir ten Kuzminskas su Weemsu. Kad tik Kleizos atėjimas nebūtų dar didesnė problema, nes toks jausmas,kad tarp žaidėjų Žalgiryje yra kažkokia trintis (čia tik mano įspūdis). Jeigu jo esamas klubas jam gali daryti įtaką, manyčiau,kad rinksis Rytą dėl Valančiūno - susižais, susipažins ir pan. Džikičius lyg ir buvęs jo klubo ankstesnio (?) trenerio asistentas.
Comment
-
Pirmas dalykas šį straipsnį parašė ne Kauno diena, o kaip tik jos viena iš priešių 15min.
Koks tikslas Guogai susitikti su Romanovu jai jau likę tik parašus sudėti ant sutarties su Rytu?
O apie desperatiškus pačio ironizavimus Romanovui tai kaip čia pasakius.
Nereikia jo garbinti bet tikrai nebūtina kiekvienoje žinutėje prirašinėti šlovė Romanovui ir t.t.
O gal kad DC girtą parskraidino irgi Romanovas kaltas..?
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąO kurioje pozicijoje jis Žalgiryje žais? Yra Jankūnas, Klimavičius. Na, rodos vienu metu EL žaidė kaip SF, bet ir ten Kuzminskas su Weemsu. Kad tik Kleizos atėjimas nebūtų dar didesnė problema, nes toks jausmas,kad tarp žaidėjų Žalgiryje yra kažkokia trintis (čia tik mano įspūdis). Jeigu jo esamas klubas jam gali daryti įtaką, manyčiau,kad rinksis Rytą dėl Valančiūno - susižais, susipažins ir pan. Džikičius lyg ir buvęs jo klubo ankstesnio (?) trenerio asistentas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąaš irgi labai tikiuosi, kad susiprotės kleiza, bet žinant koks fruktas vadovauja Žalgiriui arba tam kas iš jo liko, tai gal kleiza ir nenori teptis rankų... nors geriau susiteptų
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ vadinasi nieko nebus
Comment
-
Girdėjau gandus, kad Guoga susipykęs su Romanovu. Bet čia tik gandai.
Kaunietis, vilnietis, profesionalams principai negalioja. Šaras kaunietis, Pocius - vilnietis (fabijoniškės), Kuzminskas irgi vilnietis, savaitgaliais ir ne tik trinasi Vilniuje jei nerungtyniauja. Manau, čia tik fanai tą sureikšmina, sportininkams tokie principai būtų rizikingi, kaip sakoma, nespajuk į šulinį iš kurio gali gerti...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimągražu, jeigu ir weemsas padės b, tai viskas, tikrai galim pradėt išformuot komandą...
O Kleiza su lietryciu pjausis del antros pagal pajeguma Europos taures, ir pelnys 29 taskus itemptose ketvirtfinalio rungtynese su Zelezniku. Kaip ir aisku...
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąGirdėjau gandus, kad Guoga susipykęs su Romanovu. Bet čia tik gandai.
Kaunietis, vilnietis, profesionalams principai negalioja. Šaras kaunietis, Pocius - vilnietis (fabijoniškės), Kuzminskas irgi vilnietis, savaitgaliais ir ne tik trinasi Vilniuje jei nerungtyniauja. Manau, čia tik fanai tą sureikšmina, sportininkams tokie principai būtų rizikingi, kaip sakoma, nespajuk į šulinį iš kurio gali gerti...
Na o dėl Kauno Vilniaus tai nežinau, pvz Motiejūnas pats sakė neįsivaizduoju savęs dirbančio Ryte, tai neįmanoma. Toks požiūris yra pas žmones, kuriems Žalgiris daugiau negu komanda, apie tai jau diskusija buvo anksčiau, kad mums krepšinis daugiau nei sportas. Kalnietis, Jankūnas, Klimavičius, Mačiulis tai manau tikri Žalgiriečiai ir aš jų Ryte neįsivaizduoju. Pamatysim ką Linui reiškia Žalgiris.
To per daug aš nesureikšminu, nes visiems negali būti vienodai svarbi komanda, ir negali sutapti nuomonės. Tiesiog to norėtųsi iš Lino, tikro kauniečio.
Comment
Comment