Parašė PukiS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė egisz Rodyti pranešimąOt argumentas. Visi tinginiai, nesugebantys dainų išmokti dėl savo mylimos komandos, o tik baubti ar pūsti dūdas ir prie jų reik taikytis...
Comment
-
MikasRidikas, o kodėl mums netinkama ir nepriimtina? nes dainuot nemokam? kalba nepritaikyta ar šiaip iš prigimties tingūs žmonės?
Taip, praleist laiko. Varžybos kaip kino teatras. Komanda gali laimėti arba pralaimėti. Dzin. Svarbu gerai pasėdėti ir patrukdyti tiems, kurie nemažą dalį gyvenimo paaukojo ar dar paaukos komandos palaikymui.
Ir gal jau laikas nustot sporto klubus palaikančias dainas vadinti "futbolistų"?
Bet kokiu atveju, nelabai man rūpi atmosfera Žalgirio varžybose. Nepriklausau nei vienos krepšinio komandos spalvoms
Comment
-
Parašė johas Rodyti pranešimąAidziau. 1. GWB nusiteike pries visus LR darbuotojus ( kas yra labai naturalu). 2. Nusiteike YPAC pries gestikuliuojancius LR darbuotojus. 3. GWB nemano,kad jis yra geresnis treneris uz buvusi.
Idomu pasidare. Cia visiem uzkliuvo labiau keiksmazodis ar kad buvo varoma ant Triufo? O jei pvz butu: "Trifunovic, get fuck out of here" irgi taip pat nepasitenkinima reikstumet?
Apie palaikyma diskutuot, kurie is vis nedalyvauja jame aktyviai, nera prasmes.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąHimnas
Youtube video
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąpats ir prisidejau
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiaip sveikintina, bet skamba neypatingai. Tiesiog dauguma nedainuoja, o burba po nosimi...
Comment
-
Parašė egisz Rodyti pranešimąOt argumentas. Visi tinginiai, nesugebantys dainų išmokti dėl savo mylimos komandos, o tik baubti ar pūsti dūdas ir prie jų reik taikytis...
Parašė oranger Rodyti pranešimą..
Comment
-
esme yra kad boysu nekencia jau didele dalis kauno ir beveik visa arena... nes jie trukdo tiesiog palaikyt komanda su savo nesuprantamom skanduotem.... iseitis yra tokia arba jus uztylat nes prades nekest aplamai visi jusu arba prisidedat prie palaikymo normaliai. Jus gaideliai praeikit pro arena po viena ir paklausykit ka zmones sneka apie jus, net senimas susirinke zalgirio veteranai ant jusu varo ir galva kraipo kaip taip gali but . Asmeniskai mane ir siutina susirinke bulvoneliu burys ir skanduoja beleka nesvarbu ar imeta zalgirieciai ar ne net nepaploja
Comment
-
GWB palaikymas tikrai geras, tik ne LT mentalitetui... Jei bent didesnė dalis prisijungtų prie dainų, pajustų tą malonumą palaikyti komandą nesnobiškai, bet to niekada nebus, tik ne mūsų Lietuvėlėje... pats vakar buvau arenoj, sedėjau nei prie GD, nei prie GWB, tačiau bandžiau užvesti šalia sėdinčius, bet kai kuriems matyt net ne lygis ir tą pačią bangą daryti ar parėkauti... Tai ką kalbėti apie organizuotą palaikymą?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąGWB palaikymas tikrai geras, tik ne LT mentalitetui... Jei bent didesnė dalis prisijungtų prie dainų, pajustų tą malonumą palaikyti komandą nesnobiškai, bet to niekada nebus, tik ne mūsų Lietuvėlėje... pats vakar buvau arenoj, sedėjau nei prie GD, nei prie GWB, tačiau bandžiau užvesti šalia sėdinčius, bet kai kuriems matyt net ne lygis ir tą pačią bangą daryti ar parėkauti... Tai ką kalbėti apie organizuotą palaikymą?
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTai ten tu 332 sektoriui ar šalimais taip siautei?
Comment
-
Yra Žalgirio fanai t.y.- visi kuriuos vienija viena komanda , ir yra gwb - atskira respublika. Pradžioj buvo įdomu ką jie įneš naujo į komandos palaikymą. Bet dabar jie visiškai žlugo . Jie ne už komanda, bet už principus. Tačiau tikiuosi nebe daug jiems liko gyvuoti. Nes dabar gwb tik griauna komandos palaikymo atmosfera.LIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
O kai kam tikrai pilnatis maišo galvą
Jeigu jums toks himno dainavimas sukelia euforiją, tai ką aš žinau... Matyt į
normalius koncertus mažai vaikštot...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPilnatis - ne pilnatis, bet man tikrai meška vaikystėje ausies neužmynė
Jeigu jums toks himno dainavimas sukelia euforiją, tai ką aš žinau... Matyt į
normalius koncertus mažai vaikštot...
tai buvo geriau negu buvo galima tikėtis , o ateity, tikiu kad bus dar geriauLIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102
Comment
-
Parašė judosius Rodyti pranešimąNevaryk Dievo į medį
tai buvo geriau negu buvo galima tikėtis , o ateity, tikiu kad bus dar geriau
Comment
Comment