visų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąIš serijos "kaltų nėra"
Palaikyti komandą reikia, bet neprarandant ir patiems tos garbės... Savigarbos.
Comment
-
Nesuprantu aš tų asmeniškumu, čia gi komercinė komanda, o ne rinktinė, o jie čia putojasi. Argi trifas kaltas, kad žaidėjai grybą pjauną, tiesiog matosi, kad nėra noro žaist.
O ką jis ten parodė, kai gauja įdiotu ji visaip vadino, tai čia išvis neesmė.
Tave daktare visaip išvadintu tu neparodytum ?
Dabar Žalgiris turi gerą trenerį profesionalą ir reikia tuo džaugtis, o ne užsiminėt nesamonėm.
Kita pusė žaidėjai, vis pasižiūrių, kaip legionieriai bendrauja su Lietuviais ne aikštėleje, tai matosi, kad lawsonas su Weemsu vis dviese, net nekalba su kitais, taigi mano nuomonė, jie laiko save aukštesniais, o kai taip būna nelabai ir gali susižaisti kažkas.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNemaži pasikeitimai nusimato žalgirio valdžioj.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąAš manau Romanovas laukia kol pasveiks Mačiulis ir Petravičius nes kviesti į komandą dar užsieniečių būtų nebelogiška o daugiau laisvų gerų Lietuvių nėra.. Na bent jau aš tokią viltį dėl šių žaidėjų turiu.. Tik žinoma jiems irgi reikėtų nemažai laiko įsižaisti...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsukars šunis motiejūnui po kaklu ir spirs lauk?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsmagu, visam internete plaukioja ta nuotrauka, kaip triufas mums fakus rodo, o mes turim jį šiltai priimti?.. kur čia logika? duoda per žandąm atsuk kitą? ne vyrai. duoda per žandą, duok atgal.
A.Trifunovičius: "Lietuva - tai Žalgiris" 2008-08-12 11:44
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=81772&page=4
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąŠįkart Ž fanai krito ir mano akyse su tokiais plakatais. Galvojau protingesni nei Ryto..
Comment
-
Nežinau kiek tai tiesos, bet kiek aš esu skaitęs, tai tie gestai Trifunovičiaus buvo po to kai jis negavo minutės pertraukėlės ir jie buvo rodomi ne fanams bet sekretoriatui... Nežinau kiek tame tiesos tiesiog tai labai seniai buvo šnekėta..
Emocijos emocijom bet taip negalima elgtis ir su tokiais plakatais pasitikti trenerio. Tai prasto komandos mikro klimato tikrai nepagerina.
Comment
-
Parašė Saulenas Rodyti pranešimąVis del to nusiritot iki rytfaniu lygiu.O del Trifo
A.Trifunovičius: "Lietuva - tai Žalgiris" 2008-08-12 11:44
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=81772&page=4
O kazi, ka tada siulot daryti? Tupeti kaip pelem po sluota, ir stebeti kaip buratinas vienu uz kitais durnesniais sprendimais toliau daro is Zalgirio savo k***e? Vienas sumautas keiksmazodziukas lygio nepakeicia, ir tikrosios bedos yra ne viename triufelyje, o ir visoje klubo valdyboje. O jis pats zinojo, kur eina. Galu gale, jis gi serbas. Kazi ar butu i Partizana ejes
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąO trifas - tai lietrytis. Belieka sulaukti zavacko Zalgiryje, visai smagu bus.
O kazi, ka tada siulot daryti? Tupeti kaip pelem po sluota, ir stebeti kaip buratinas vienu uz kitais durnesniais sprendimais toliau daro is Zalgirio savo k***e? Vienas sumautas keiksmazodziukas lygio nepakeicia, ir tikrosios bedos yra ne viename triufelyje, o ir visoje klubo valdyboje. O jis pats zinojo, kur eina. Galu gale, jis gi serbas. Kazi ar butu i Partizana ejes
Comment
-
Viltis su tuo ligoniu bendrauti jau seniai prarasta. Po "Buratina i durnyna" akcijos dedule savo ir taip ilga nosi jis ir uzriete, ir regis, jam buvo nusispjaut, jis tarsi pajaute kazkoki kaifa. Atrodo, kad baneriukai tikrai nera tinkamas kovos budas, reik kazko stipresnio.
O darbas...treneris, ne toks darbas kaip kasininkas ar valytojas. Kazkaip sunku kalbeti apie kazkokias rimtas klubo tradicijas, testinuma, ir visgi, priesus, kada labai ramiai ir tyliai tavo klubo vaira perima tas, kuri dar neseniai norejai prismaugti. Delnas ir ryte zaisdamas nei reiskesi, nei ka, buvo vienas is daugelio. Javtokas...na, cia daug kam taip. Bet absoliuti dauguma po Rygos ir siaip ir rankas spaudzia, ir sekmes linki.Paskutinis taisė Magician; 2011.11.08, 18:42.
Comment
Comment