Parašė Pauliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą/\ Šį sezoną žalgirio taktika būtent tokia ir yra: "Viskas arba nieko".
(labai norėčiau klysti, bet Romanovas dar nė karto manęs "nenuvylė")
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąTokios taktikos ir šiaip dažniausiai būna "nieko", o žinant, kas Žalgirio savininkas - tai kaip papildoma garantija
(labai norėčiau klysti, bet Romanovas dar nė karto manęs "nenuvylė")
Kalbant apie Kamaną, tai tiesą sakant, aš nematau jam vietos Žalgiryje.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.10.03, 14:02.
Comment
-
„Nestebina Maskvos srities „Chimki“ klubo nesėkmė. Šiuo metu visos komandos surinko tam tikrą skaičių krepšininkų, bet juos suburti į vieną kumštį, susižaisti ir parodyti tikrą jėgą reikia nemažai laiko. Sezono pradžioje privalumą turi tos komandos, kurių žaidėjų branduolys kartu žaidžia ne vienus metus“, – pridūrė „Žalgirio“ savininkas.
Comment
-
Kažkoks absurdas dedasi Astaroje.. Na nesuprantu net prieš Kazachstano komandą nesužaidžia tokios sudeties Žalgiris.. Baisu.. Nežinau ką veiksim su tokia gynyba eurolygoje..
P.S. Įdomu ar iki varžybų su CSKA Zurosas dar bus Žalgirio vyr.treneriu. Manau Romanovas kita savaitę turėtų imtis rimtų permainų...Paskutinis taisė GediminasJa; 2011.10.09, 15:41.
Comment
-
Buksuojantis "Žalgiris" gavo antausį Kazachstane
Didžiulį pažeminimą VTB Vieningosios lygos pirmenybėse patyrė Kauno "Žalgirio" krepšininkai. Kauniečiai A lygos rungtynėse svečiuose 78:86 (15:11, 23:24, 24:23, 16:28) nusileido pasiekimais krepšinyje nepasižyminčio Kazachstano čempionei Astanos "Astana" komandai.
Comment
-
Šitoms "žvaigždėms" šiandien buvo ne lygis tinkamai nusiteikti rungtynėms ir įvertinti varžovus.. Graikas nesugeba visiškai kontroliuoti komandos. Nesugeba nutraukti varžovų spurtų paimant laiku minutės pertraukėlę. Kažin ar sugebėjo bent balsą pakelti, ne treneris, o kažkokia mazgotė. Kam Žalgiriui Popas, jei graikas jam vietos aikštėje neranda?? Kuo greičiau trenerį pakeis, tuo mano balso stygos bus sveikesnės. P.s. neįsivaizduoju kaip reikės prieš CSKA žaisti..
Comment
-
tikrai, kad per anksti. prišaudė "kazachai" (kaži ar bent vieną tikrą boratą turi jie) ir laimėjo. šiaip bet kokiu atveju astana yra pakankamai pajėgi komanda, stipri ir į kauną atvažiuojanti samara, jūs ką galvojat visi ruskiai naglio ar sakalų lygio? rimtos varžybos prasidėjo pagaliau, bus ir pergalių ir pralaimėjimų
Comment
-
Manau po šio spyrio pajudės Žalgiriečių žaidimas, esu optimistas tad tikiuosi atsigaus visi žaidėjas, ypač Popovičius ! Visgi greičiau baigtus lockout nepatinka man Lawsono žaidimas, tikrai jis nededa pastangų ir per daug nesiardo... Ką gi laukiam visai kito žaidimo prie pilnutėlės Žalgirio arenos, manau savi fanai užves žaidimui.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Paskutinis taisė aviDer; 2011.10.09, 22:11.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
Comment