Ir apskritai, kam mes čia dėl Žalgirio stengiamės, į išvykas važiuojam, rimtus pinigus aukojam? Darom, kaip Čikupakas sako, dingstam kur nors į pogrindį, čiulpiam nykštį, ir apsimetam, jog nieko nebuvo, nėra ir nebus.
Eeech, kad viskas būtų taip paprasta...
Tai pagal tave GWB nera istikimi klubui, o GD yra? Ar neteisingai supratau tave?
Sprendžiu tik tai iš tiek kiek žinau iš žiniasklaidos. Iš pasisakymų GD prezidentas mano akyse atrodė solidžiau, nors neginu nei vienų, nei kitų.
Gėda, abiems pusėms, kad nesugeba arba net nenori surasti kompromiso.
BBL finale būsim vienoje pusėje, gali apsilankyti ir įvertinti . O šiaip, kompromiso paieškos, mano žiniom, vyko jau senokai. Kas gavosi, tas. Praeis kiek laiko, viskas susigulės, dar po to ir nauja arena bus...Žodžiu, povandeninių srovių gal čia ir daugiau negu lažybų iš rungtynių rezultatų per visą LKL gyvavimo istoriją, bet pastaruoju metu tikrai matosi, kad reikalai gerėja. Va, kai kartais GD ateina į E tribūną, jau dainuoja tas pačias dainas. Na ir kas, kad ne toje pačioje vietoje - tačiau kuo toliau, tuo dažniau palaikymas nesikerta.
(be to, prezidento solidumas nepadaro pačio fanų klubo baisiai gero. Arba gausiai lankančio rungtynes.)
(be to, prezidento solidumas nepadaro pačio fanų klubo baisiai gero. Arba gausiai lankančio rungtynes.)
Prezidento solidumas padaro labai daug. Jeigu abiejų fanų klubų prezidentai elgtųsi kaip tikri prezidentai, tai kompromisas seniai būtų surastas. Nebent vieno iš prezidentų tikslas nėra kuo geresnis žalgirio palaikymas.
Žinau, jog tu esi žmogus su tvirta nuomone, ir su kai kuriais tavo teiginiais visiškai sutinku, todėl nenoriu veltis į diskusiją, nes greičiausiai taip nieko vienas kitam ir neįrodysim, bet leisk man tavęs paklausti vieno dalyko: ar manai, jog vėliavos rungtynių metu mojuojamos fanų tribūnoje yra gėris, ar toks daiktas turi būti naudojamas gerokai rečiau?
... bet leisk man tavęs paklausti vieno dalyko: ar manai, jog vėliavos rungtynių metu mojuojamos fanų tribūnoje yra gėris, ar toks daiktas turi būti naudojamas gerokai rečiau?
Manau, kad ne vėliavų mojavimas yra esminis dalykas.
Visi tikėjosi lengvesnių varžybų prieš VEF, nedaug trūko nedaug
Na nenoriu pykdyt ryto fanų, tačiau šiai dienai VEF'as yra stipresnė komanda nei rytas. Tad ir finalas atitinkamai atkaklesnis vyko, nei dauguma rungtynių prieš rytą šį sezoną O šip Visus Su Pergale!
Na nenoriu pykdyt ryto fanų, tačiau šiai dienai VEF'as yra stipresnė komanda nei rytas. Tad ir finalas atitinkamai atkaklesnis vyko, nei dauguma rungtynių prieš rytą šį sezoną O šip Visus Su Pergale!
Tiksliai pasakyta, Žalgiris šį sezoną prieš Rytą vidutiniškai laimi 18 taškų skirtumu
Su pergale visus, dabar belieka LKL 4-0 Žalgirio naudai!!!
Comment