Tiek daug dar nesu žiovavęs per varžybas Gaila, bet tiesa sakant to ir tikėjausi. Tikėkimės BBL LKL nepasišiukšlinsim.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Liūdina labai stipriai Žalgiris. Žaidė be jokio užsivedimo be jokio noro žaisti, toks vaizdas žaidė tam kad atžaistų ir varytų namo. Pociaus žaidimas tragiškas. Kodėl nežaidė Watsonas? O tos klaidos tos pačios vis ar čia taktika jų tokia buka ar žaidėjų meistriškumas toks žemas.. nebesuprantu kas darosi su Žalgiriu po Aco išėjimo..
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąTuriu vilties, kad jis nusipirks (ar jau gal nusipirko) tą kažkokį klubą Rusijoj ir persimes trenerius erzint ten. Kad Žalgirį paliks ramybėj ir tik duos pinigus, t.y. tą, ką jis ir turi daryt. Optimistas visgi esu
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNet nežinau kas to žmogaus galvoj dedas. Nu, atrodo jau turėtų būt pasimokęs iš šio sezono kažką. Kitam sezone gal bent jau trenerių nekeitalios kaip kojinių ir nelieps visiems krepšininkam žaist minimum po 10 minučių. Tačiau bijau, kad tas jo visų galų meistriškumas visdar gali pernelyg daug kištis į komandos vidų.
Comment
-
Sportalas savo puslapyje paskelbe nuoroda gera prisiminti sias vazybas, ir labai idomiai dabar atrodo toks rezultatas ir pavardes komandose netik zaideju bet ir treneriu
http://www.euroleague.net/main/resul...asoncode=E2001
Comment
-
GWB facebook puslapyje parašiau komentarą kažkas panašaus į: "Ką daryt žmonėm, kurie nepriklauso nei GWB, nei GD, kai šitos dvi grupės dainuoja/skanduoja skirtingai visą laiką? Absurdas buvo, kai skanduotę "Kaunas" abi skandavot tuo pačiu metu, bet skirtingu ritmu.. Nuo to kenčia tik Žalgiris".
Vienu metu atrodo buvo ar tiek pat, ar jau daugiau "like'ų" ant mano komentaro, nei ant GWB naujienos. Ateinu po kurio laiko, žiūriu, mano komentaro nebėra, o aš pašalintas iš GWB facebook puslapio (ne užbanintas, nes lygtais galiu dar paspaust "patinka" ant jo). Kaip suprast, forumiečiai iš GWB? Skirtinga nuomonė jum neegzistuoja? Ties kuria vieta aš tame komentare parašiau netiesą? Susikiškit savo ego sau į... ir pradėkit palaikyt komandą taip kaip ji to nusipelnė, po galais. Užkniso jau tos peštynės, nuo kurių daugiausiai kenčia komanda. Halėj vakar nebuvo jokios atmosferos, buvo tragedija.
Comment
-
Gal kas zino koki saltini, kur online varzybas rodo.
Edit: Radau http://www.adthe.us/streams/CreepyTV3.htmlPaskutinis taisė Vilius; 2011.03.17, 19:30.I love INNUENDO!
Comment
-
Įdomu ar pralaimėjimas prieš Azovmas ir Zurosui bus lemtingas..?
Tragedija o ne žaidimas eilinėse Žalgirio varžybose...
Lemiamu momentu komanda du kartus iš eilės nesugeba išsimesti kamuolio.. kaip galima šnekėti ir tikėtis pergalės po tokių epizodų? Kiek klaidų padaryta atidavinėjant kamuolį Watsonui? Baisu net pagalvoti, o kai dar parodo kaip tie ukrainos juodukai padusę laksto o Žalgiriečiai vistiek prieš juos nesugeba nieko padaryti, apima labai nemalonus jausmas. Matomai kažkas komandos viduje labai negero vyksta...Paskutinis taisė GediminasJa; 2011.03.17, 21:10.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąeina jie keiksmažodis su tokiu žaidimu keiksmažodis... kažkokiem ukrainiečiam azovmashui?? Halėj??? Apgailėtina... Žalgirį palaikiau ir palaikysiu visada, bet tokios rungtynės.. kažkas baisaus...
Comment
-
Šiandienos rungtynės buvo tiesiog komedija ir pasityčiojimas halėje susirinkusiems žiūrovams, taip žaisdami ir prieš NKL komandas pralaimėtume. Po truputi prarandu pasitikėjimą Zourosu, gal vis dėlto jam tikrai, tik su graikais dirbti. Per daug juo pasitikėjau, nesugeba valdyti komandos... Išvis nesuprantu kiek Žalgiriui gali tęstis atsiprašant "sušikti" sezonai, jau gal koks 3 iš eilės, kada pagaliau nors vienas praeis šlovingai, kas per "durdomas"...Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
Comment