Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno "Žalgiris"
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Ilias Zouras: „Kalbos, kad paprašiau leidimo palikti „Žalgirį“, – nesąmonė“
„Pasirodžiusios žinios, kad aš paprašiau leidimo palikti „Žalgirį“, yra visiška nesąmonė. Esu patenkintas dirbdamas „Žalgiryje“, vakar iškovojome pirmąjį sezono trofėjų, todėl tokie gandai mane stebina. Atrodo, kad kažkam nepatiko mūsų pergalė ir dabar bandoma tokia dezinformacija užgožti šį mūsų laimėjimą. Juo labiau kad cituojama Graikijos žiniasklaida, kurią seku ir kurioje nieko panašaus nėra rašoma“, – sakė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris.
Iki sezono pabaigos su „Žalgiriu“ sutartį turintis treneris pridūrė, kad ir toliau norėtų treniruoti Kauno komandą.
Turbūt Lietuvos Ryto laikraštis pradėjo darbuotisPaskutinis taisė aviDer; 2011.02.14, 13:53.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Bet pagaliau Žalgiris nusipirko normalų legionierių... Kuo toliau tuo jis man labiau patinkaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąpanašu, jog paskutiniu metu, Žalgirio pergalės tikimybė yra atvirkščiai proporcinga Brown'o ir Collins'o aikštėj praleistom minutėm...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąpanašu, jog paskutiniu metu, Žalgirio pergalės tikimybė yra atvirkščiai proporcinga Brown'o ir Collins'o aikštėj praleistom minutėm...
Comment
-
Pagaliau... Nervai išeikvoti, fantastikos už visą sezoną prisižiūrėta
Ir kiek dar gali Watsoną laikyt aikštėj... Visiškas pasyvumas aikštėje, jokio žaidimo. Vaikšto atsipalaidavęs, sienas tvarsto ir nieko kito nedaroMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSu pergale!
Kasnors man galit paaiškinti, už ką Broliui buvo skirta techninė? Per pakartojimą aš nieko tokio neįžvelgiau
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąSu pergale!!!Pociaus tritaškis... Nėra žodžių tiesiog...
)
Bet nugalėtojai neteisiami...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąJei akys spėjo teisingai užfiksuoti pakartojimą tai buvo dvitaškis
Bet nugalėtojai neteisiami...
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąJei akys spėjo teisingai užfiksuoti pakartojimą tai buvo dvitaškis
Bet nugalėtojai neteisiami...Proud to be lithuanian.
Comment
Comment