Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio krepšinio čempionatas 2006

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė 99
    tai su pirma pergale visus
    tik, kad to džiaugsmo nėra tiek daug. Pirma rungtynių pusė lyg ir viskas tvarkoje, bet trečias kėlinukas ir vėl duobėtas. M. Kalnietis likusiose grupės rungtynėse (tikėkimės nepaskutinėse) manau bus pagrindinis įžaidėjas, nes Gustas nesusitvarko su savo užduotimis ir nusileidžia Kalniečiui žaidimo aštrumu, energija aikštelėje ir net mąstysena. Kur mūsų gynėjų tritaškiai metimai? Macas metė vieną, tiek pat ir Delnas, ir Jasaitis. Kodėl nėra derinių išvedančių mūsų atakuojančius gynėjus prie tritaškio? Gal yra, bet žaidėjai jų nesugeba įgyvendinti? Šį kart geriau atrodė priekinė linija, bet varžovas buvo ne tas, kad galėtume dėl to džiūgauti. Labai naudingai sužaidė K. Lavrinovičius. Viską parodys sekančios dvejos rungtynės, tikėkimės, kad šiandien pradėjome pergalingą kelią bent jau grupės varžybose.
    As irgi nesuprantu kodel Sireika isispyres ta Gusta laiko. Tas vaikis iejes bent energijos inesa i zaidima ir ginasi geriau. Puolimo atzvilgiu ir Delininkaitis geriau atrodo uz Gusta. As nesuprantu kodel Kleiza tiek tritaskiu meto, jis tikrai ne pats geriausias metikas, ji kaip tik reiktu isvest viens pries viena po krepsiu su ji dengianciu zaideju, nes ji dengia dazniausiai 3 numeris
    Lavrinoviciam budinga prisirinkti daug tasku arba pries silpnus varzovus, arba kai jau rungtynese viskas aisku, o svarbiose rungtynese gaudyti kamuoli kaip karsta bulve.

Comment

Tiesa atsiemu visus kritiškus žodžius apie amerikiečių komandą Prišnekėjau nesamonių. "Juodoji amerika" tikrai galingai atrodo.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
        Tiesa atsiemu visus kritiškus žodžius apie amerikiečių komandą Prišnekėjau nesamonių. "Juodoji amerika" tikrai galingai atrodo.

Comment

Kadangi neturiu iliuziju, kad Lietuva laimes cempionata, tikiuosi USA ta padarys. Labai jau negaliu pakest visokiu ispanu, italu, argentinieciu ir pan

Comment

Parašė oranger
            ko gero, taip ir yra, bet reikia butinai aplosti ir brazilus, uzimti trecia vieta ir po to atkersyti italams uz paskutine Olimpiada!!!
            As tai pat tikiuosi kad tajp viskas susiklostis ir susitiksim su Italais ,sito maco laukiu nesulaukiu ,Italus reikes ''gyvus suvalgyti'' uz Olimpiada ...

Comment

Bet turkams ir sekasi

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
                Bet turkams ir sekasi
                Kaip suprantu, tokia rungtynių baigtis yra palankesnė Lietuvai, nei brazilų pergalė
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                  Kaip suprantu, tokia rungtynių baigtis yra palankesnė Lietuvai, nei brazilų pergalė
                  Tavo tiesa, bet man asmeniškai jau pasąmoninė antipatiją turkams įsivystė :/

Comment

Pirmos minutės tikrai geros buvo nes buvo palaikomas tempas paskui kuri australai nespėdavo. Bet nors ir nieko prieš neturiu Giedrių Gustą, bet tik jam išėjus į aikštę iš kart seka penkios kvailos klaidos, žaidimo tempas nusileidžia iki australų lygio ir Gustas vos sugeba persivaryti kamuolį į kitą aikštės pusę per penkias sekundes. Trumpai be greito agresyvaus žaidimo (ir Manto Kalniečio) niekur mes nenukeliausim . Tik Sireika vis pasitiki savo žalgiriečiais, o paskiau "priesiemų kaltę, kad pasitikėjau kai kuriais žaidėjais, o jie nepateisino mano vilčių"

UŽ LIETUVĄ !!!
                    Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.08.23, 08:07.

Comment

Man jau paranoja : Gustas ant suolelio, Kalnietis aikštėje, ir lietuva išsistumia į priekį septyniais taškais. Dabar pažiurėsim ar trečias kėlinukas bus tradiciškai tragiškas ar pavyks to išvengti.

P.S: Gustas, Jankūnas ir Kleiza () nežiba

Comment

Sekantis klausimas: Ar sugebės mūsiškiai per 10 min. ištaškyti 18 taškų pranašumą ? Baisu pagalvoti, bet viskas įmanoma

Comment

Comment

Su nelabai sakyciau lengva pergale

Comment

Nesupratau tandemo Gustas-Kalnietis, kai Kalnietis vistiek kamuoli persivarineja Zaist gusta atakuojanciu gyneju visiskai jokios logikos. Gerai, kad Macas su Javtoku atsigavo. Javtokas isvis sutvarke NBA pirma saukima, kazka jis padare tik kai Javtokas ant suolo sedejo. Pirmos rungtynes kai bent jau kamuolys normaliau pradejo vaiksciot

Comment

Sveikinimai visiems rinktinės gerbėjams
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

na ką, atrodo įsibėgėjam Šiandien labai gerai gynėmės po krepšiu, gražu buvo žiūrėt, savalaikė pagalba, gerai atitvertas krepšys, tas džiugina. Bet tam tikri dalykai vistiek neramina, vis dar darome nemažai klaidų (20), tritaškių pataikymo procentas taip pat neaukštas, gerai, kad šiandien jais nebuvo piktnaudžiaujama. Kiekvienose rungtynėse vieni žaidėjai džiugina, kiti nuvilia. L. Kleiza neranda sau vietos, žaidžia drąsiai, tačiau pataikyti nesiseka paskui seka klaidos, nors draugiškose rungtynėse tai buvo vienas stabiliausių žaidėjų. G. Gustas aiškiai nusileidžia M. Kalniečiui ir Sireika padarė iš to išvadas. Mantas pagrindinis rinktinės įžaidėjas, dar padaro kvailų klaidų, bet čia patirties stoka, o energijos ir gero aikštės matymo iš jo neatimsi. Manau, tai vienas perspektyviausių žaidėjų Lietuvoje. Šiandien puikiai sužaidė R. Javtokas ir gynyboje, ir puolime. Macas kiekvienose rungtynėse rodo vis stabilesnį žaidimą, jis aiškus komandos lyderis, nebijo prisiimti iniciatyvos, nors ankstesnėse rungtynėse tas mum kainavo brangiai. Bet toks ir turi būti žaidėjas, vedantis komandą į priekį, manau dar pamatysime momentų, kai Maco staigūs ir žudikiški metimai palaidos priešininkų viltis ką nors pešti aikštelėje.
                                  Mes dar parodysime pasauliui, kas moka žaisti krepšinį !
                                  Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Libanas 43
                                    Prancūzija 30
                                    (Didžioji pertrauka)

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Geros žinios Graikai stipriai "daro" brazilus

Comment

Parašė Ežiukas
                                        Bet nors ir nieko prieš neturiu Giedrių Gustą, bet tik jam išėjus į aikštę iš kart seka penkios kvailos klaidos, žaidimo tempas nusileidžia iki australų lygio ir Gustas vos sugeba persivaryti kamuolį į kitą aikštės pusę per penkias sekundes. Trumpai be greito agresyvaus žaidimo (ir Manto Kalniečio) niekur mes nenukeliausim . Tik Sireika vis pasitiki savo žalgiriečiais, o paskiau "priesiemų kaltę, kad pasitikėjau kai kuriais žaidėjais, o jie nepateisino mano vilčių"
                                        Kad pats sau prieštarauji: Kalnietis - žalgirietis, o Gustas - seniai nebe

Kalnietis >>> Gustas, čia faktas. Visus su pergale, jeigu žaidimas ir toliau taip gerės, tikiu, kad galim kopti aukščiau, nei daugelis tikisi

Comment

Parašė Mantaz
                                          Libanas 43
                                          Prancūzija 30
                                          (Didžioji pertrauka)

2 kėlinukas į pabaigą:
                                          USA vs. Italy
                                          30 : 31

va čia tai įdomiau, jei italai nugalėtų ir užimtų pirmą vietą grupėje...
                                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Working...
                                          X