Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio krepšinio čempionatas 2006

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jei kas mane paklaustu, tai manau, kad toks totalizatorius būtu forumo šiukšlinimas

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
      Jei kas mane paklaustu, tai manau, kad toks totalizatorius būtu forumo šiukšlinimas
      Kodel gi? Juk jau vyko futbolo WC totalizatorius. Krepsinio totalizatorius irgi vyktu Krepsinio, t.y. sitoje temoje, tai nebutu jokio tersimo.

Comment

Parašė kaunaz
        Kodel gi? Juk jau vyko futbolo WC totalizatorius. Krepsinio totalizatorius irgi vyktu Krepsinio, t.y. sitoje temoje, tai nebutu jokio tersimo.
        Tiktai ne ŠIOJE temoje

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
          Tiktai ne ŠIOJE temoje
          Tada sukurk nauja.

Comment

Parašė kaunaz
            Tada sukurk nauja.
            Man to nereikia ir nemanau, kad forumui to labai reikia. Tad aš nieko nekursiu. Bet jeigu yra daugiau kitaip manančių, tai prašome galite kurti temą , bet tikrai ne šitoje. Nes šiukšlynas bus garantuotas :/

Comment

Parašė kaunaz
              Tai visgi darom totalizatoriu ar ne?
              Edgaex, siulau uz 1 tsk. paklaida, skirt 2 tsk.. Jei suklysti spedamas skirtuma vienu tsk., tada gauni 2 tsk. uz spejima.
              žinoma, darom tik kas sukurs naują temą ir ves visą procesą (t.y. skaičiavimus ir pan.) ? Orangeris pora dienų forume jau nesilanko, tad, kaunaz, sukurk tu !

p.s. nesuprantu Ežiuko priekaištų, futbolo totalizatorius gi niekam netrugdė... yra begalė beprasmių temų prospekte, o ši būtų nebloga pramoga vasarai baigiantis
              Westside is the best ! :jura:

Comment

Ar atsiras dar bent vienas pritariantis totalizatoriaus įdėėjai ? jei taip, iškart sukuriu temą
                Westside is the best ! :jura:

Comment

Šiuo atveju Ežiukas yra mažuma. Taigi mano nuomone tokia tema privalo būti

Comment

FAKTAI:

Sat. 19 Aug A Venezuela:Lebanon 72-82
                    Sat. 19 Aug A Serbia & Montenegro:Nigeria 75-82

Sat. 19 Aug B Germany:Japan 81-70
                    Sat. 19 Aug B Angola: Panama 83-70

Sat. 19 Aug C Brazil:Australia 77-83
                    Sat. 19 Aug C Greece:Qatar 84-64

Sat. 19 Aug D Puerto Rico:USA 100-111
                    Sat. 19 Aug D Slovenia:Senegal 96-79

Comment

Parašė Sula
                      FAKTAI:

Sat. 19 Aug A Serbia & Montenegro:Nigeria 75-82
                      Pasaulio čempionai

Comment

Kvaila FIBA transliuoja visas dabar vykstančias rungtynes, išskyrus Lietuvos krepsinis.net irgi trūkęs
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Pasirodo transliuoja, tačiau nėra nuorodos prie visų varžybų. Reikia spragtelti „Live statistics“.
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nu visai nieko ir per žinių radiją paklausyt. Deja, retai sako rezultatą. Tik komentuoja.
                            P.

Comment

Parašė vap
                              Nu visai nieko ir per žinių radiją paklausyt. Deja, retai sako rezultatą. Tik komentuoja.
                              Ir dažnai ryšys trūkinėja
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

kaip suprantu paskutinis metimas buvo paruostas gustui...

Comment

Parašė Quack
                                  kaip suprantu paskutinis metimas buvo paruostas gustui...
                                  Kas verčia tave taip manyti? Metimas buvo Macijauskui, jis ilgą laiką malėsi su kamuoliu ties tritaškiu ir bandė suklaidinti varžovą, tačiau nesugebėjo išmesti kamuolio. Kai iki kėlinio pabaigos liko kokios 3 sekundės, atidavė kamuolį Gustui.

Comment

Ups.. Netycia istryniau savo pranesima

Comment

Parašė joker
                                      Kas verčia tave taip manyti? Metimas buvo Macijauskui, jis ilgą laiką malėsi su kamuoliu ties tritaškiu ir bandė suklaidinti varžovą, tačiau nesugebėjo išmesti kamuolio. Kai iki kėlinio pabaigos liko kokios 3 sekundės, atidavė kamuolį Gustui.
                                      Cia as parasiau su ironija. Esme buvo, kad ten isvis nebuvo jokios atakos, kaip dazniausiai buna kai lieka kokiu 20 sekundziu. Vienas varinejasi kamuoli ir uzmusineja laika, o kiti ziuri kaip versiai ir nieko nedaro o poto likus kelioms sekundes desperatiskai bando kazka padaryt. Kodel nepabandzius normaliai izaist kamuolio

Comment

Ir Žalgiris Sereikos vadovaujamas ne kartą pralaimėjo nes nesugebėdavo suorganizuoti paskutinės atakos (arba apsiginti nuo priešininkų paskutinio metimo) ...

Ką darysi - geriau pralaimėti dabar, nei vėliau lemiamose rungtynėse.
                                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

kaltu geriau neieskoti po tokio pralaimejimo paprasciausiai ju nera, galima kaltinti k lavrika kad is po kasio pramete, ka javtokas baudu neimete ar kad kutluajus issove trajaka nuo lentos, esme tokia kad laimeti galejo bet kas, butu pataikes gustas, butu buve super, nes visa komanda neblizgejo isskyrus pora zaideju, dabar laukiam kitu varzybu, o po ju galesim spresti ka gali musu rinktine

Comment

Working...
                                          X