Nesuprantu uz ka Gustas ten vaziuos, persivaryt kamuoli praktiskai bet kas galetu, o jo nesugebejimas laiku atiduot kamuolio gali bet ka is proto isvaryt
klausimelis: uz kokius tokius nuopelnus pasaulio cempionate zais turkai su italais???
Eurobaskete jie kelialapiu neiskovojo, praeitame pasaulio cempionate nelaimejo, nieko nesuprantu...
O del sudeties...
Lukauski as palikciau, turi jis kazka, vidines jegos, netiketu sprendimu, valios...
Minde Zukauskas bus reikalingas taip pat, patirties nepragersi
manau, kad turetu likti Jomantas su Delnu...
Įdomios tendencijos su Lietuvos rinktine.
Kažkaip nesiseka gintis nuo tolimų metimų. Vakar prieš Senegalą antroje pusėje pastarieji dažniausiai nuo toli atakuodavo (tiksliai).
Šiandien per pusantro kėlinio jau praleisti 5 tritaškiai.
kitaip sakant, as sergu uz JAV rinktine, kas cia tokio baisaus
Tavo teisė rinktis už ką sirgti. Man tik idomu dėl kokiu priežasčių tau patinka amerikiečių komanda. Kuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį
Tavo teisė rinktis už ką sirgti. Man tik idomu dėl kokiu priežasčių tau patinka amerikiečių komanda. Kuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį
Idomu ka cia turejai omeny: "Kuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį"???
Idomu ka cia turejai omeny: "Kuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį"???
Omeny turėjau : Kad dabartinė USA Basketball kickass komanda yra silpniausia iš visu USA Basketball superstars komandu kurios buvo per pastaruosius dešimt metų
Omeny turėjau : Kad dabartinė USA Basketball kickass komanda yra silpniausia iš visu USA Basketball superstars komandu kurios buvo per pastaruosius dešimt metų
Tada tikrai smarkiai klysti. 98m. buvo is vis be NBA zaideju del lokauta ir tada Pasaulio cempionate uzeme tik 4 vt.. Po to sekanciame PC po 4 metu jau su NBA zaidejais uzeme is vis tik 6 vt.. Atenuose 2004 kaip visi zinom JAV liko tik 3. Taip, kad kol siemet JAV dar nepralaimejo, ir kol nesibaige cempionatas ir neaisku kokia vieta uzeme JAV, tikrai nereikia sakyt kad jie silpni. Nes pagal sudeti kolkas kaip tik jie bus labai stiprus. Net ir atkritus ir nepakvietus keliu superazvaigzdziu, ta sudetis tikrai geresne ir uz 98, ir uz 02 ir netgi uz 04 sudeti.
Comment