Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio krepšinio čempionatas 2006

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ežiukas

Galima bus pašnekėt po čempionato apie tai
    Butent. Nes kolkas tu neturi jokio pagrindo sita JAV rinktine laikyt silpna.

Comment

Parašė Mantaz
      O tai už ką labiau?
      provokacinis klausimas

Comment

P.S: Galima bus šiokius tokius įvertinimus daryti jau po sekmadienio ryto apie amerikiečius

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė liutass
          provokacinis klausimas
          Šiaip įdomu
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
            Šiaip įdomu
            jei kitų labai nesupykdys, tai pasakysiu, kad aš labiau sergu už JAV rinktinę. Tiesiog esu jos fanas, kaip sakiau, nuo 1992 m., kai jie pradejo rimtai žiūrėti į rinktinės pasirodymą.

Comment

ar darysime FIBA WORLD2006 totalizatoriu?

Comment

Parašė oranger
                ar darysime FIBA WORLD2006 totalizatoriu?
                Kad sudetingai gautusi, nes cia ne futbolas... Nors galima. As siulyciau tada taip daryt: atspeta baigtis(komanda kuri laimi) - 1 tsk., atspetas skirtumas - 3 tsk., atspetas rezultatas - 5 tsk..

Comment

Parašė Ežiukas
                  Kuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį
                  po šio sakinio supratau, kad tamsta visiškai nieko nenutuokia apie krepšinį. Amerikonai šiemet surinko rimtą komandą, mano manymu, vieną rimčiausių per pastaruosius 8 metus. Su kiekvienu žaidėju buvo kalbėta asmeniškai, ar jis nori atstovauti savo šaliai. Rinktos ne tik žvaigždės, bet ir žaidėjai, lošiantys komandai (Battier, Hinrich). Trenerį rinko būrys krepšinio žvaigždžių (Jordanas, Birdas, etc.) ir išrinko tikrai vieną geriausių JAV trenerių. Kam visa tai darė? tam kad nepasikartotų Indianapolio ir Atėnų fiasko.

Comment

/\ fiasko pasikartos, nes pasaulis tiesiog pasivijo amerikonus, kurie, dėka gatvės kultūros dievinimo, ritasi žemyn tarptautinėje arenoje

Comment

Parašė batista
                      /\ fiasko pasikartos, nes pasaulis tiesiog pasivijo amerikonus, kurie, dėka gatvės kultūros dievinimo, ritasi žemyn tarptautinėje arenoje
                      prie ko cia gatves kulturos dievinimas ir krepsinis? jie profesionalai, zaidzia per metus virs 80 rungtyniu, treniruojasi ir t.t . jei koks ateina is gatves tai stengiasi i ja ir negrizt, nes krepsinis tai ju sansas.

Comment

Parašė batista
                        idomu butu suzinoti - ka zinai apie amerikieciu kultura?
                        ar apsiriboji primityviausiomis pasakelemis apie tai - kaip blogai Holivudas ir hamburgeriai

Comment

Parašė batista
                          LOL Atrodo tie "gatviniai" gerokai geriau krepsini ismano nei musu rupintojeliai

Comment

Jo... Pavare vyrai... Tik ne musiskiai, o JAV

Comment

Gailiuosi kad kėliausi taip anksti kitaip būčiau sutaupęs daug nervų
                              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Quack
                                LOL Atrodo tie "gatviniai" gerokai geriau krepsini ismano nei musu rupintojeliai
                                aš aišku tikėjausi geresnio rezultato, bet nelabai supratau, kodėl mūsiškiai taip bijojo tų amerikonų... matomai trūsta smarkiai vedlio, tokio kaip šaras ir šiška, nes jie nebūtinai savo taškais, o komandos užvedimu nuteikia visus, o dabar... centrai vieni nepažais... nors jau yra ir kibirkštis ir tarp gynėjų - macas pradėjo veržtis, jasaitis net 2! troicus sugebėjo sumesti, gustas gale išvis stebuklus rodė... žodžiu nereikia iš anksto žaidėjams prisikakot į kelnes ir žaisti drąsiai! tik vat radau silpnąją rinktinės vietą aiškią - treneriai... jokios gynybos, puolimas irgi toks fakin padrikas atsiprašant... matomai sireikinas tikėjosi, kad amerikonai laisvi mėtydami nesumes troicų...o dabar tik užbarškino mūsiškius pasigardžiuodami, o antanėlis tik sėdėjo išsižiojęs... žodžiu gerai, kad bent jau nepalūžo ir gale sugebėjo amerikonų dovanėle pasinaudot mūsiškiai - per 2 minutes pasidarė bent jau skirtumas padorus tikėkimės geriausio, aišku, iš grupės tikrai išeisim, bet dėl geriausiųjų 4 tai kaži kaip čia bus... nors aš neprarandu optimizmo tiesa, sveikinimai liutui...
                                ir dar čia klausėt dėl kultūros manęs, tai matomai gerą rinktinę surinko coach k, nes iversono pasekėjų nesimato joje, todėl šioje vietoje suklydau
                                Paskutinis taisė daktaras; 2006.08.13, 10:27.

Comment

optimizmo izvelgt po tokiu rungtyniu butu juokinga, varzybu metu ( 1 - 2 kel) kai viskas sprendesi graudu buvo ziuret y ltu rinktine, is esmes kalti ne treneriai ar zaidejai, o meistriskumo lygio skirtumas, kodel toks chaotiskas zaidimas buvo? todel kad amerikieciai zaide savo ale gatves krepsini, ir kaip ten bebutu jis buvo fantastiskas, ir pataiko ir deda nerealiai, belieka vel sirgt uz juo aisku po LTU rinktines,anyway kai ateis pc varzybos tikiuos viskas bus ok!

Comment

Parašė batista
                                    aš aišku tikėjausi geresnio rezultato, bet nelabai supratau, kodėl mūsiškiai taip bijojo tų amerikonų... matomai trūsta smarkiai vedlio, tokio kaip šaras ir šiška, nes jie nebūtinai savo taškais, o komandos užvedimu nuteikia visus, o dabar... centrai vieni nepažais... nors jau yra ir kibirkštis ir tarp gynėjų - macas pradėjo veržtis, jasaitis net 2! troicus sugebėjo sumesti, gustas gale išvis stebuklus rodė... žodžiu nereikia iš anksto žaidėjams prisikakot į kelnes ir žaisti drąsiai! tik vat radau silpnąją rinktinės vietą aiškią - treneriai... jokios gynybos, puolimas irgi toks fakin padrikas atsiprašant... matomai sireikinas tikėjosi, kad amerikonai laisvi mėtydami nesumes troicų...o dabar tik užbarškino mūsiškius pasigardžiuodami, o antanėlis tik sėdėjo išsižiojęs... žodžiu gerai, kad bent jau nepalūžo ir gale sugebėjo amerikonų dovanėle pasinaudot mūsiškiai - per 2 minutes pasidarė bent jau skirtumas padorus tikėkimės geriausio, aišku, iš grupės tikrai išeisim, bet dėl geriausiųjų 4 tai kaži kaip čia bus... nors aš neprarandu optimizmo tiesa, sveikinimai liutui...
                                    ir dar čia klausėt dėl kultūros manęs, tai matomai gerą rinktinę surinko coach k, nes iversono pasekėjų nesimato joje, todėl šioje vietoje suklydau
                                    speju pries rungtynes wade anthony ir jamesa butum taip pat vadines egoistais,kaip ten bebutu krepsinyje laimi tas kas imeta, treneris nelabai cia prie ko, nebent tiek kad pakviete juos, o siaip kas krepsinyje nr. 1 tai visiem aisku, juk pas juos ne puses kiek pajimt galetu, kur mcgrady carter kobe duncan garnet t.t..... bet cia ne musu problema, ir su tokia rinktine triuskint ltu gali, tikiuosi cempionate neuzsoksim ant ju, arba kazkas ltu rinktinej is esmes pasikeis, tokios varzybos ypac ju pabaiga manau vyram buvo labai y nauda

Comment

/\ kaip tik james ir wade yra komandos žaidėjai, kurių dėka amerikiečių žaidimas yra panašus į komandinį. storarūris melo yra daugiau savanaudis, bet ir jis jau šiek tiek įstatytas į rėmus... tiesiog kol nemačiau, kaip usa atrodo, tol man atrodė kitaip. nors ir jie nėra neįveikiami, ka parodė brazilai. tiesiog lietuviai bijojo žaisti ir darė neapgalvotus sprendimus (ypač daug - kleiza ir songaila...)

Comment

Susidaro ispudis kad treneris nelabai kontroliuoja komandos. Ir nereiktu jam kaip darzelinukui uzsispyrusiam isizeidineti viena straipsni perskaicius, o perskaityt ji dar keleta kartu, nes viskas, kas buvo parasyta 100% atsispindejo siose rungtynese.

Comment

Šiaip rungtynės kontrolinės, tai čia galimas atvejis, kad Sireika specialiai š. sumalė. Mėgsta jis tokius dalykus kiek man teko iš jo auklėtinių girdėti .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Working...
                                          X