Parašė Ežiukas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio krepšinio čempionatas 2006
Collapse
X
-
P.S: Galima bus šiokius tokius įvertinimus daryti jau po sekmadienio ryto apie amerikiečius
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasKuri šiaip mano nuomone yra viena silpniausiu per dešimtmetį
Comment
-
Parašė batista/\ fiasko pasikartos, nes pasaulis tiesiog pasivijo amerikonus, kurie, dėka gatvės kultūros dievinimo, ritasi žemyn tarptautinėje arenoje
Comment
-
Parašė batista/\ fiasko pasikartos, nes pasaulis tiesiog pasivijo amerikonus, kurie, dėka gatvės kultūros dievinimo, ritasi žemyn tarptautinėje arenoje
ar apsiriboji primityviausiomis pasakelemis apie tai - kaip blogai Holivudas ir hamburgeriai
Comment
-
Parašė QuackLOL Atrodo tie "gatviniai" gerokai geriau krepsini ismano nei musu rupintojeliai
ir dar čia klausėt dėl kultūros manęs, tai matomai gerą rinktinę surinko coach k, nes iversono pasekėjų nesimato joje, todėl šioje vietoje suklydauPaskutinis taisė daktaras; 2006.08.13, 10:27.
Comment
-
optimizmo izvelgt po tokiu rungtyniu butu juokinga, varzybu metu ( 1 - 2 kel) kai viskas sprendesi graudu buvo ziuret y ltu rinktine, is esmes kalti ne treneriai ar zaidejai, o meistriskumo lygio skirtumas, kodel toks chaotiskas zaidimas buvo? todel kad amerikieciai zaide savo ale gatves krepsini, ir kaip ten bebutu jis buvo fantastiskas, ir pataiko ir deda nerealiai, belieka vel sirgt uz juo aisku po LTU rinktines,anyway kai ateis pc varzybos tikiuos viskas bus ok!
Comment
-
Parašė batistaaš aišku tikėjausi geresnio rezultato, bet nelabai supratau, kodėl mūsiškiai taip bijojo tų amerikonų... matomai trūsta smarkiai vedlio, tokio kaip šaras ir šiška, nes jie nebūtinai savo taškais, o komandos užvedimu nuteikia visus, o dabar... centrai vieni nepažais... nors jau yra ir kibirkštis ir tarp gynėjų - macas pradėjo veržtis, jasaitis net 2! troicus sugebėjo sumesti, gustas gale išvis stebuklus rodė... žodžiu nereikia iš anksto žaidėjams prisikakot į kelnes ir žaisti drąsiai! tik vat radau silpnąją rinktinės vietą aiškią - treneriai... jokios gynybos, puolimas irgi toks fakin padrikas atsiprašant... matomai sireikinas tikėjosi, kad amerikonai laisvi mėtydami nesumes troicų...o dabar tik užbarškino mūsiškius pasigardžiuodami, o antanėlis tik sėdėjo išsižiojęs... žodžiu gerai, kad bent jau nepalūžo ir gale sugebėjo amerikonų dovanėle pasinaudot mūsiškiai - per 2 minutes pasidarė bent jau skirtumas padorus tikėkimės geriausio, aišku, iš grupės tikrai išeisim, bet dėl geriausiųjų 4 tai kaži kaip čia bus... nors aš neprarandu optimizmo tiesa, sveikinimai liutui...
ir dar čia klausėt dėl kultūros manęs, tai matomai gerą rinktinę surinko coach k, nes iversono pasekėjų nesimato joje, todėl šioje vietoje suklydau
Comment
-
/\ kaip tik james ir wade yra komandos žaidėjai, kurių dėka amerikiečių žaidimas yra panašus į komandinį. storarūris melo yra daugiau savanaudis, bet ir jis jau šiek tiek įstatytas į rėmus... tiesiog kol nemačiau, kaip usa atrodo, tol man atrodė kitaip. nors ir jie nėra neįveikiami, ka parodė brazilai. tiesiog lietuviai bijojo žaisti ir darė neapgalvotus sprendimus (ypač daug - kleiza ir songaila...)
Comment
-
Šiaip rungtynės kontrolinės, tai čia galimas atvejis, kad Sireika specialiai š. sumalė. Mėgsta jis tokius dalykus kiek man teko iš jo auklėtinių girdėti .
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment